Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (10)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

bebelana - eu fac control lunar pe masa si eco. Nu e deloc rau, din contra, e ff profesional, ca sa zic asa. Pai altfel cum ar "vedea" colul, daca nu prin control ginecologic? Mie asa mi-a explicat dr. de la prima sarcina, ca ar fi necesar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

buna ziua, gravidutelor!

ma altur si eu acestei odisei cu un samburel de 4 saptamani. ieri am facut testul si ma declar din nou o mamica fericita in asteptare de bb 2.

va pup pe toate si o rog pe bebelu sa ma adauge in lista
UM 16 mai 2010
DPN 20 februarie 2011

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 4+
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROXANA_82_CT spune:

felicitari noilor venite!
Bebelu86, stau cu sufletul la gura si astept sa vii de la medic cu vesti bune.
Ieri am avut o zi cam aiurea. Am avut niste arsuri groaznice care pana la urma s-au soldat tot cu ... voma. Offf. Azi ma simt mult mai bine, ii dau cu cirese, ca vad ca astea ii plac lu bebe.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor sper ca va mai amintiti de mine si nu m-ati uitat. Eu am fost la parinti si l-am lasat pe Vlad acolo ca Mircea se opereaza de hernie inghinala si nu o sa ne putem ocupa de el

Mie imi e rau rau rau, ma dispera, abia astept sa scap de rauri, voua v-au trecut?la cate sapt?

Mami puiutului Vlad Mihaii 05.02.2009 si samburel mic de 8 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelana_34 spune:

Roxana
Vad ca si tu esti din Cta. La ce dr mergi si unde vrei sa nasti? Cum vrei sa nasti? Esti la primul bb?
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Iubitele mele mamici si burtici!

Felicitari tuturor pentru minunile din burtici, sarcini usoare si nasteri de vis!

Numele meu este Ana-Maria, am 26 de ani, sunt din Sibiu...am un super bebe pe nume Razvan care are 1 an si o zi..si in burtica , un samburel de 5 saptamani.

Vreau si eu in listuta!

Datele noastre sunt: Ana-Maria 05.09.1983
Andrei~Razvan, 14.06.2009

bb2 UM 8 mai 2010, DPN 11 feb 2011!
O sa nasc ca si prima data la Clinica Eva-Brasov

***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ana bine ai venit, esti cam batraioara nascuta in 1083.......

pup fata

Mami puiutului Vlad Mihaii 05.02.2009 si samburel mic de 9 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelana_34 spune:

Buna Ana MAria si bine ai venit printre noi, babuto.Glumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Da, iubitele mele "nepotele"...mi-am propus sa intru in cartea recordurilor si nu stiam cum sa fac!

ps..am modificat..1983 nu 1083

***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Bine ati venit sherbi si ana_micu83! Sa aveti sarcini usoare, pline de bucurii, bb la termen, frumosi si mai ales sanatosi!

Am vazut ca vorbeati de consultul pe masa... eu am fost de 3 ori pana acum la dr si nu mi s-a facut nici un control pe masa. Doar eco. Acum eu habar n-am cum "este normal", dar ma gandesc si eu ca daca as avea probleme probabil m-ar consulta si asa (cred, sper eu?!?), dar atata timp cat nu am nici un fel de durere sau alte semne suspecte...

Eu vroiam sa va intreb daca toate ati facut analize de secretie si ce se mai face in legatura cu asta... ca mie nu mi-a dat de facut si ma intreb daca ar trebui sau nu.
Am apucat si am intrebat-o pe asistenta dr si auzi la ea...
"Ce secretie?"
Eu: "vaginala, doamna (ca doar nu vin la ginecolog si intreb de analie la secretia nazala... - am zis in gand)".
Si ea: "Aaa pai asta se face mai tarziu, pe la 7 luni".
Apoi zic "Si testul Papa..."?
Ea: "Asta nu se face in timpul sarcinii!"

M-a cam lasat fara cuvinte. Acum nu stiu si de-aia va intreb si pe voi...

11+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput