Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (10)
Raspunsuri - Pagina 4

bebelu86 spune:
bebelana referitor la vopsit mie doctoru mi-a zis k nu am interdictie
pot sa ma vopsesc fara probl
dar am evitat totusi.
puteti sa astetpati pana intrati in trim 2. sau daca nu, sunt cremele acelea care tin cam 2-3 sapt.
eu le-am incercat si chiar ies culori frumoase.
Blue unde ai facut morfo si cat te-a costat?
apropo. voua vi s-a intamplat ca atunci cand va asezati la masa sa va ia cu lesin?
eu tocmai ce m-am pus la masa mai dvrm si dupa 2 guri m-a luat o ameteala groaznica si cu un pic de greata. tuturor si ne auzim maine cand ajung aksa
http://davf.daisypath.com/WBynp2.pngAlbumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 11+

blue_night spune:
Bebelu, am facut la Medical City (parca stiu ca si tu tb sa faci tot acolo). La telefon mi-au zis ca ma costa 420 lei (eco 4D + doppler + cd), dar cred ca s-a intamplat ceva si nu era liber ecograful respectiv sau nu stiu (au fost niste discutii intre doctorita mea si cele de la receptie, dar n-am inteles) - ca pana la urma am platit 290 si n-am primit cd, doar poze tiparite (inclin sa cred ca era un ecograf 3D, desi nu ma pricep - nu avea imaginea aia galbejita, ci tot alb-negru - oricum, s-a vazut super si asa!). Tu cand te duci?11+
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

bebelu86 spune:
eu ma duc pe 28 cand deja am 13 sapt implinite
da tot acolo ma duc
nu mai stiam dc ai mers tot acolo sau nu
deci s-ar putea sa am surprize sa fie mai putin si sa nu primesc nici cd.
deci iar iau aparatu dupa mine
mersi mult
noapte buna
http://davf.daisypath.com/WBynp2.pngAlbumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 11+

numeioana spune:
Eu sunt vopsita blond si deci nu ma pot face cu vopsea fara amoniac. Si in prima sarcina m-am vopsit dupa ce am intrat in trim II. De data asta m-am vopsit inainte sa aflu ca sunt insarcinata, dar nu cred sa afecteze, ca bebe nu era format. Astept acum sa intru in trim II sa ma vopsesc din nou.
Tineti-mi pumnii, plec la eco.
mami de David si samburica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

abramburika spune:
Ciao!!
La noi e racoare si bine, ploua linistit, dupa zilele de canicula, e perfect!!
Sa ma laud cu bebita al meu: am inceput sa il simt, sa simt primii fluturasi in burtica. De vreo 2-3 zile, in special seara, cand stau linistita. Cica la a doua sarcina se simte mai devreme si vad ca asa e. La prima a fost la 14 sapt., acum la 12 (sau 13, ca m-au zapacit cu masuratorile lor). E asa placut!! Tati e nerabdator si el sa il simta, da' mai are de asteptat.
Greturile au trecut, pofte am ceva de speriat, de la clatite, la snitele, la pepene, ciorbe acre etc. Dintre cele mai variate, dar sanatoase totusi. Cu toate astea am slabit un kg. Seara nu pot manca, numai ciugulesc ca o vrabiuta. Poate de aia.
In rest, bine ...astept cu nerabdare ecografia de vineri. Si vacanta .
Despre vopsit, epilat ... le-am facut pe amandoua la prima sarcina, am primit asigurari ca e ok. Deci asa am sa fac si acum.

madutza_bra spune:
'Neata fetele!
la noi nu au aparut greturile si sper sa nici nu apara. La prima sarcina nu am avut deloc.
Referitor la vopsit, eu astept trim II si ma vopsesc atunci, din moment ce se discuta aprins ca vopsitul parului ar putea influenta bebelusul, inseamna ca e un sambure de adevar pe undeva, asa ca nu vreau sa risc.
Bebelu, tin pumnii pentru azi la dr si astept cu nerabdare rezultatul.
shines, parerea mea este ca ar tb sa o cam lasi balta pe sefa ta, daca tot nu apreciaza ceea ce faci pentru ea, si pentru firma, mai bine te gandesti cum poti intra mai repede in concediu. Macar asa 1-2 sapt pe luna si atunci o sa-si dea seamna cum e fara tine. Iar daca nu-si da seama tu tot in castig esti pt ca stai acasa si te relaxezi
Fetele, cine mai merge la eco, sa avem si noi niste vesti bune?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum
4+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

madutza_bra spune:
fetele, eu ma simt f balonata , ati patit si voi asa la inceput?
am ditamai burta umflata ca un pepene
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum
4+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

abramburika spune:
maduta - nu am avut balonari, dar am auzit de alte prietene. Poate ai probleme cu retinerea lichidelor in corp. Nu stiu ce sa zic.

Irinukaaa spune:
Hey...
madutza_bra nici eu n-am avut treaba cu balonarile, dar si eu am auzit se incadreaza perfect la captolul "simtome sarcina"! Deci, nu te ingrijora...
numeioana bafta la eco! Sa vi cu vesti minunate!
Raluca la tine tinem pumnii de cand am auzit de rez testului, asa ca-i vom tine in continuare sa fie bine si sa iasa testul NEGATIV sau macar sa fie de ceva vreme virusul la tine in organism. 11+
Shhhht! Cresc...

bebelana_34 spune:
Buna
APROPOS de balonari eu sunt umflata desi am 10 sapatamani, aproape am o burticuta..... Bine mai aveam eu si inainte de a ramane ca ramasese de la primul putin colacel dar acum e taricica si deja se vede oare a crescut bb asa mult sau m-am ingrasat eu sau sunt balonata nu stiu ce sa zic. Maine ma duc la dr si fac si eco si cntrol. Medicul meu ma cam streseaza cu controlul asta pe masa de fiecare data adica lunar. Voi tot asa faceti? Nu cumva e periculos atata control? Nu era mai bine doar echo?
va pup
Bebelu asteptam vesti bune9+