Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (10)
Raspunsuri - Pagina 6

dangabriela spune:
roxx26, ms mult pt raspuns.Vreau sa te mai intreb daca te-ai hot unde vei naste? Stii sigur daca lucreaza si la Municipal??
Mutatia Factor Laiden heterozigot, 7 +

bebelu86 spune:
fetele am ajuns aksa
testu a iesit NEGATIV.
dar tre sa am grija k nu am nici imunitate si va trebui sa il repet cam la 2 luni.
Sherbi te asteptam sa vi si tu printre noi
Ana bine ai venit printre noi si la multi ani pt baietelul tau
ma ocup putin mai incolode listuta k ma duc sa pap acu
http://davf.daisypath.com/WBynp2.pngAlbumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 11+

madutza_bra spune:
irinukaa, abramburica
Bun venit noilor gravidute, sherbi un mare din partea mea!!
bebelu, bravo mamico, de acum inainte doar vesti bune o sa primesti
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum
4+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Irinukaaa spune:
Yupppi! Felicitari Raluca!
Ma bucur tare ca ai scapat de stresul asta!!!
Se pare ca atatea ganduri bune ti-au fost de folos! 11+
Shhhht! Cresc...

bebelu86 spune:
Chiar mi-ati fost de ajutor.
mi-ati ridicat moralu si m-au ajutat mult si gandurile voastre
multumesc mult
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

ana_o spune:
Bebelu, !
M-am ingrijorat tare cand am citit pe forum de analizele tale, am sperat din tot sufletul ca vei fi bine si uite ca esti! Sa te ajute Dumnezeu pana la final, fara batai de cap si griji! O sa ai un copil sanatos si iubit!
Te imbratisez din suflet si ma bucur enorm ca au iesit bine analizele! Intra si la noi, sa le dai vestea fetelor, o sa se bucure si ele!
Ana20

bebelana_34 spune:
Irinukaa
Papanicolau am auzit ca se face si cand esti gravi.Secretie vaginala se recolteaza si cand esti suspecta de candidoza pe care femeile insarcinate sunt predispuse a o face datorita modificarilor hormonale. Candidoza vaginala se manifesta prin scurgeri albe abundente cu un miros urat si care produc mancarimi usturimi. ASta se mai face si de la antibiotice luate dupa ureche etc, etc dar mai ales in sarcina. Cand esti intr-o perioada mai avansata a sarcinii se poate face si tratament cu ovule ca daca nasti natural poti sa o transmiti copilului. Ti-am dat cateva exemple iar daca asiistenta nu stia inseamna ca era slab pregatita tu mai bine intreba medicul de fiecare data cand ai o nelamurire ca de aia le dam bani cu gramada macar sa avem tupeu ca e in interesul nostru si daca nu te lamureste altul la rand ca in Romania de azi tb sa te feresti ca de dracul de medicii incompetenti vezi si tu ce se intampla pe la tv.
te pup si mai vorbim9+

blue_night spune:
Bravo Bebelu!!!!! Tot asa de aici incolo, numai cu vesti bune!
Am si eu niste vesti bune de impartasit, mai exact niste probabilitati extrem de mici la bitest (avand in vedere si varsta mea), asa ca sunt foarte fericita!!!
Mada, si eu sunt balonata si mai sunt si constipata pe de-asupra - si cam asa am fost inca de la inceputul sarcinii. In ultimele zile parca e putin mai bine, poate trece pana la urma!
Bebelana, mie pana acum nu mi-a facut nici un control pe masa, numai eco (si apar in foaia de eco si informatiile despre col - lungime si ca e inchis). Nu stiu ce sa zic, cred ca aici depinde de preferintele fiecarui doctor, dar nu cred ca sunt periculoase respectivele controale...
Bine ati venit sherbi si ana_micu83! Sarcini usoare si frumoase sa aveti!
Irinuka, initial nici mie nu-mi daduse secretie, dar apoi mi-a iesit streptococ hemolitic grup B in urina si m-am plans si eu ca arata ciudat scurgerile si mi-a dat si secretia de facut (desi mi-a spus ca streptococul ala nu modifica aspectul secretiilor)... Si e si acolo streptococul respectiv. Daca scurgerile vaginale arata normal si nu te deranjeaza cu nimic, banuiesc ca nu e obligatoriu si o sa iti dea sa faci secretia mai tarziu, special pemtru acest streptococ
(care poate fi luat de bebe doar in timpul nasterii, si e bine sa stii daca e, ca sa te puna pe antibiotice in timpul travaliului). Din nou, ficare doctor cu procedurile lui... Papanicolau l-am facut inca dinainte de sarcina.
Ioana, nu ai venit inca de la eco? Te asteptam cu vesti bune si pe tine!
Va pup pe toate 11+
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

bebelu86 spune:
Irina eu am facut secretia vaginala, col si uretra, mycoplasma, ureeaplasma, papnicolau si ag ch tracomatis.
poti s le faci sa fi sigura ca nu e nimc
Ana