Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (10)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Bebelana despre epilat eu cred ca nu influenteaza mai ales ca ai tinut relativ putin...Mai bine sa eviti in viitor ca sa fi linistita...

De vopsit...cauta pe internet pareri pro si contra...imi amintesc ca m-am facut o data perm cand avea bebe2 vreo 2 luni, si alaptam...n-a avut nici o problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelana_34 spune:

Ioana
La Cta ,la Euromaterna, nasterea normala e 45 mil iar cezariana 50 mil.Cam scump nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

Si eu as vrea sa stiu daca v-ati vopsit in timpul sarcinii, ca in august fac nunta si nu vreau sa fiu tricolor in cap.Oricum mereu m-am vopsit numai cu vopsea fara amoniac.

Va

8s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Lili..imi e si mila de ea..o inteleg..dar nu are justificare ce face..nu e corect ..stie ca am si prob cu sarcina . Eu am sustinut-o mereu..daca eram vinovata intelegeam..pun capu jos si tac mereu ..dar nu se poate sa urlii asa fara sa nu am nici o vina..dupa luni in care am suplinit posturi ..la acelas salariu .

Mergi la inceput

buna intrebare bebelana..de vreo 3 sapt stau cu vopseaua in baie si ma uit la ea . E tot fara amoniac. Ma mai faceam cu plicuri din alea fara amoniac si fara peroxid..tinea cateva zile culoarea da macar era ceva .
Deci..v-ati vopsit ? cand si cu ce ? eu sunt bruneta iar la radacini saten f deschis spre blond..si se vede rau de tot , parca am chelie .Ma gandeam ca in seara asta sigur rezolv, dar m-am ocupat de depresii..:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Buna seara burtici,

referitor la vopsit, eu am-am vopsit si in sarcina cu Stefan si ma voi vopsi si acum deoarece am multe fire albe... dar am folosit vopsea fara amoniac( color Soin de la Catena si L'oreal casting) si nu am avut nimic, nici eu nici copilul...

Singurele lucruri la care am fost atenta au fost ce mancam( sa nu contina ceva ce nu aveam voie, sa nu fac eforturi care sa-mi solicite abdomenul, sa ma feresc de imbranceli in autobuz, sau pe strada( trec pe la Romana si fetele de la ASE merg in grup legate, si nu isi dau drumul la maini), iar mai in iarna me feream sa nu alunec) in rest doctorul imi repeta "esti gravida nu bolnava" si am avut sarcina inserata jos, asa ca nu prea aveam eu voie multe...

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Am tot rascolit si eu internetul in cautarea unor opinii referitoare la vopsitul parului in sarcina si concluzia a fost ca este mai bine sa se evite in primul trimestru. haideti mai fetelor ca nu e chiar asa de mult, nu?
Cu dr nu am discutat pe tema asta, poate la controlul viitor, desi atunci voi fi deja in 12 sapt, deci primul trim va fi gata. Asa ca eu mai stau un pic desi abia incepusem procesul de trecere din nou de la roscat la blond si acum e intr-un fel...dar ce nu suporta mami pt bebe?

_
BB e deja pe drum
9+
bebe creste

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui roxx26

Am tot rascolit si eu internetul in cautarea unor opinii referitoare la vopsitul parului in sarcina si concluzia a fost ca este mai bine sa se evite in primul trimestru. haideti mai fetelor ca nu e chiar asa de mult, nu?''

ai dreptate ..pana la urma mai sunt doar 2 sapt..umblu si cu tricolor in cap..da pe urmaaa...:D
noapte buna , ne ''citim'' maine seara
bafta si aveti grija cu caldura..desi au anuntat niste furtuni da nu stiu pe unde ca l-am pierdut pe busu in seara asta :))

Mergi la inceput

iar am uitat ceva :

bebelu multa sanatate si multa bafta maine..sa vi cu vesti bune. Ma voi gandii la tine dumnezeu nu lasa oamenii buni .

lili..bafta cu mama :) va fi o bucurie pentru ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Buna seara!

Bebelana, eu nu m-am gandit sa o intreb pe d-na doctor de subiectul vopsit, dar stiu ca am discutat acest aspect cu coafeza mea acum ceva timp si mi-a zis sa nu-mi fac nici un fel de problema, dar e adevarat ca eu folosesc tot vopsea fara amoniac (si ea stie asta, nu am intrebat-o cum e cu cea cu amoniac). Pe net asa am gasit si eu, ca e bine sa eviti in primul trimestru, dar ca nu exista de fapt nici o dovada ca acele cantitati mici de vopsea care se absorb prin pielea capului fac ceva rau copilului. Ca atare, tind sa cred ca e una din chestiile exagerate legate de sarcina, dar cel mai bine e sa faca fiecare asa cum ii va fi mai bine d.p.d.v. psihic: adica daca parul in doua culori va streseaza rau de tot mai bine va vopsiti, iar pe de alta parte daca stiti ca veti sta dupa aia toata sarcina cu sufletul la gura ca ati facut ceva rau, mai bine mai asteptati sa treaca primul trimestru.

Bebelu, tinem pumnii maine. Oricum, stai linistita, chiar daca se confirma, stii ca sansele sa fie afectat bebe sunt destul de mici - te-ai documentat si tu si ai vb cu doctorul, asa ca stii pasii, nu mai repet si eu. O sa fie bine, ai sa vezi.

Eu am fost azi la eco, maine vedem si ce spune dublu testul, dar totul arata in regula - e foarte misto ecografia de 12 saptamani, se vede foarte frumos - si bebe topaia de zor pe acolo, e foarte acrobat. Din pacate de data asta nu am poze in format electronic, doar pe hartie, asa ca nu am ce sa va arat.

O seara frumoasa tuturor!

11+
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

[url=http://tickers.baby-gaga.com/p/dev000prs.png]Cam atata am crescut...[/url ]

Mergi la inceput