Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 4
pissi78ro spune:
Lore1983 - tie ti-a scris ceva de stomacul bebelusului?
Pt ca mie mi-a scris niste indicatori ddespre creier, transparenta nucala, perete abdominal - toate normale. Doar la stomach - not visible.
Stie cineva la ce varsta se vede stomacul?
12+
Lore1983 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pissi78ro Lore1983 - tie ti-a scris ceva de stomacul bebelusului? Pt ca mie mi-a scris niste indicatori ddespre creier, transparenta nucala, perete abdominal - toate normale. Doar la stomach - not visible. Stie cineva la ce varsta se vede stomacul? 12+ |
Pissi, mi-a scris: "perete abdominal integru, stomac vizibil". Oare depinde si de ecograf? Sarcina mea avea vineri 12 saptamani si o zi, bb are 5,54 cm. Sa depinda oare si de varsta sarcinii?
12+
allexxia_m spune:
Buna fetelor!
Am revenit si eu pe aici, scuze de lipsa neanuntata
A venit mama pe la mine asa pe neanuntate si dupa am fost plecata din localitate
sugubina
tot ce-ti doresti, sa ai o sarcina usoara, nastere si mai usoara si BB-ei sanatosi !!!!!
Noi suntem bine, mai putin cu caldura asta dar incercam sa rezistam
Ma apuc sa citesc din urma ca vad ca am mult de recuperat
19+
Vasari spune:
La multi ani Sugubina ! Sarcina usoara si bb sanatos !
M-am uitat astazi pe albumul comun de poze. Sunteti tare frumoase si am vazut niste copii extraordinar de dulci si cateva burtici (in sfarsit !). M-am mai linistit putin.:)) Zilele astea chiar ma gandeam ca sunt ca de plastilina. Mi se vede cam tare burtica, cel putin la Maria sigur era mai micuta. Am inceput mesajul acum mult timp, sigur intre timp s-au mai scris cateva pagini. :) Burtica mea e aici. Cu putin noroc o sa am timp si de poze artistice :P, astea le-am facut singura.
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 14+
Primul orice
beatrice75 spune:
Fetelor, cand se intra in perioada de foamete? Gen:As manca si frigiderul ca mi se pare mie ca-i facut din ciocolata....Eu am luat 8 kg. Si credeti-ma ca eu chiar nu prea mananc, poate si de la caldura.
18+
Mami de baiat
pissi78ro spune:
Pissi, mi-a scris: "perete abdominal integru, stomac vizibil". Oare depinde si de ecograf? Sarcina mea avea vineri 12 saptamani si o zi, bb are 5,54 cm. Sa depinda oare si de varsta sarcinii?
12+
[/quote]
Eu aveam 12 saptamani fara 2 zile si bb de 5,59 cm. Sper sa nu fie ceva f rau. Poate nu a putut sa vada, dar exista...Nu?
12+
Vasari spune:
Si am uitat sa spun "buna". :)
Maritza, si mie mi s-a intamplat sa ma doara capul, eu chiar nu stiam ce inseamna o durere de cap. Am auzit pe multa lume si cred ca e din cauza vremii.
Maria a avut (diagnosticul dr) pneumonie interstitiala, desi eu cred ca a fost o criza de astm. A trecut, dar sunt preocupata si cam amarata din cauza asta. Facem niste analize si apoi mergem din nou la pneumolog.
Intre timp am primit si rezultatul la bitest, totul f bine. Urmeaza TT.
Sarcina asta cu atatea probleme nici macar programarea pt eco de trim 2 nu am facut-o. :( Sper sa nu fie prea tarziu.
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 14+
Primul orice
allexxia_m spune:
Am citi si eu din urma, am vazut si vesti bune si mai putin bune
Imi pare rau pentru fetele cu probleme, sper sa se rezolve si sa va linistiti pentru sanatatea puiutului din burtica.
19+
allexxia_m spune:
Eu de ceva zile simt fetita tot mai clar
In fiecare zi cam de 2 ori pe zi avem activitate
Imi este asa de drag cand o simt
Am resusit sa surprind momentul si cand era sotul langa mine si a simtit si el miscarea
Acum imi petrec zilele asteptand sa simt iar fetita miscand, este asa de frumos
19+