Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Pissi, ca sa te linistesti ai putea sa mai faci o ecografie la alt medic (eu asa as face, pentru ca sunt panicoasa din fire). Este posibil sa nu se fi vazut, cred ca nu are rost sa te alarmezi.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Pissi, stai linistita, sigur e totul bine. Poti sa-ti mai faci o programare la alta eco sa te linistesti. Mie de ex nu mi-a scris absolut nimic de stomac, imi inchipui ca a notat numai ce a vazut. A masurat translucenta nucala, mi-a aratat ca are cate 5 degetele la fiecare manuta... mai sunt trecute cateva, o sa ma uit acasa.

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 14+
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

[quote]citat din mesajul lui Vasari

Pissi, stai linistita, sigur e totul bine. Poti sa-ti mai faci o programare la alta eco sa te linistesti. Mie de ex nu mi-a scris absolut nimic de stomac, imi inchipui ca a notat numai ce a vazut. A masurat translucenta nucala, mi-a aratat ca are cate 5 degetele la fiecare manuta... mai sunt trecute cateva, o sa ma uit acasa.

vasari - multumesc pt incurajari. Sper si ma rog la Dumnezeu sa fie asa, adik pur si simplu sa nu se fi vazut in acel moment

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Alina dar sexul l-a vazut?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

858 SMS PENTRU COPII!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

nici, Anca ! :))
Nu a fost o zi norocoasa pt sex.
Cand se face TT? Ca sunt aeriana rau de tot. Stiu unde sa-l fac, dar nu stiu cand. Acolo e speranta. :)

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 14+
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

nu stiu ca nu l-am facut ,dar sora mea spunea ca undeva prin sapt 24

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

858 SMS PENTRU COPII!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

TT eu l-am facut la 18 saptamani, mie tot atunci mi-au zis si sexul copilului.
Multa bafta la urmatoarea eco si sa fie mai linistitoare pentru tine

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Dragi burtici. Maine merg si eu la eco si DT. Tineti pumnii, Doamne ajuta sa fie totul bine. Am emotii

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

syl iti tinem pumnii
sigur vei veni linistita si cu vesti bune

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna ziua, gravidute!
Am revenit si noi pe forum, insa nu sunt prea bine cu tusea care ma sacaia si vineri. Tusesc mai rau, mai ales daca vorbesc sau seara, cand ma intind in pat e horror, tusesc pana ma sufoc. Am luat homeogene, am baut ceaiuri cu miere, suc de lamaie+portocala+miere si nimic. Alte simptome nu am, doar tusea persistenta care nu ma lasa sa ma odihnesc de cateva zile si nopti. Azi dimineata am fost pana la Municipal cu scopul de a-mi face acolo o eco, insa am avut ghinionul sa fie medicul meu in sala de operatii 2 ore jumate. Era 11:15 cand a iesit si mi-a zis sa o lasam pe maine dim, ca era nevoie de internare de o zi. Maine dim ma duc acolo la 8...sa fac eco,sa ma linistesc macar cu bb, pe care l-am zgaltait bine zilele acestea cu tusea mea puternica. De la tuse ma doar si burtica putin, dar a zis dr ca e normal sa ma doara muschii abdominali de la tuse puternica si ca bb nu sufera sigur. Mi-a spus sa iau sirop de patlagina,muguri de brad si propolis.
Peste toate acestea, bunica l-a luat pe Nico de la gradi cu febra, durere de burtica si de cap . A dormit 2 ore, i-a dat Nurofen, imi spunea ca e mai bine putin, dar nu-i scade febra. Nici nu stiu ce sa fac, sa mai stau sau sa ma duc cu el la Budimex?? Este atat de sensibil (si el tuseste de vreo saptamana, nu rau, dar tuseste).

Claudia 17+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput