Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 6
syl spune:
misctic, m-as duce la Budimex. Poate e vreun virus ceva, o simpla raceala nu are simptomele astea din start.
13+
ralucaspm spune:
Sugubina, la multi ani ! Sarcina usoara si bebe sanatos, mancacios si somnoros !
SS-Tzuky, ma bucur ca i-a venit "neamtului" mintea la cap .
Pt pata maro, daca e maro si nu e rosie nu e periculoasa, dar stai cat mai mult intinsa in pat si vezi daca se opreste. Daca mai ai, suna un dr. Mai asteptati un pic si cu , pana vezi ca e totul bine.
Beatrice, eu cred ca luam in greutate chiar daca nu mancam mult pt ca nu mai suntem asa de active ca inainte. Eu cel putin stau mai mult in pat si nici privirea nu pot sa mi-o misc repede.
Pe mine a inceput deja dr. sa ma mustre.Ii zic ca inca imi e greata si ca mai si vomit si ea imi zice ca tot am luat in greutate. Eu o inteleg ca ii e frica pt ca la Iorgos am luat 20kg si acum am plecat cu 10 kg in plus fata de cum am plecat la Iorgos, deci iti inchipui ca as ajunge la f mult. Dar nu pot face nimic pt ca nici flamanda nu pot sta pt ca atunci imi e si mai rau la stomac.
Peste o luna boteaza sotul e fetita si eu nu pot merge prin magazine sa probez rochii , pt ca mi se face rau in cabina de proba. Acum am o rochita frumoasa care inca imi vine, sper sa imi vina si atunci. Mai trebuie sa imi iau sandale, geanta si curea asortate
Eu inca nu simt contractiile, simt insa o durere usoara jos , unde e uterul, mai tot timpul. Ma apas intr-una pe burta, si simt un pic tare, dar nu stiu daca e normal. Nu poate fi si burta total moale, ca doar nu mai e goala acolo. Peste 10 zile cand merg la eco sper sa fie totul bine. Acum incerc sa stau mai tot timpul in pat, dar cam in fiecare dimineata merg in centru sa fac cumparaturi pt botez, pt ca o fi sotul nas dar nu se prea pricepe la cumparaturi din astea.
Sambata isi boteaza niste prieteni baietelul, la vreo 40 min de mers cu masina de orasul nostru. Sper sa fiu bine sa ma pot duce. Inca mai am o rochita care imi vine.
Raluca cu Ioanna , Georgios si 14+
ralucaspm spune:
Vasari, esti f draguta si finuta si cu burtica mica.
Syl, bafta maine !
Raluca cu Ioanna , Georgios si 14+
Vasari spune:
Anca, si eco de trim 2 se face inainte de 24 de saptamani.:P
TT intre 15 si 18 parca, as vrea sa merg cat mai repede, sa aflu ce e bb.
Claudia, imi pare rau... Eu la febra care nu cedeaza dau si supozitor de novocalmin (se pot da 3 pe zi) independent de nurofen/panadol care se iau la 4 ore si o las dezbracata (bine, pe caldura asta nu stiu cat mai conteaza...). Vad ca Nicholas e ceva mai marisor, Maria are sub 3 ani. Nu aveti o pediatra care poate fi sunata?
Multa sanatate !
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 14+
Primul orice
Vasari spune:
Raluca, multumesc. Eu am luat in prima sarcina 25, desi nu mancam mult si in general dietetic. Asta in conditiile in care slabisem 3 kg in primul trimestru. Eu nu eram deloc ingrijorata, nu stiu de ce, desi dr imi tot zicea sa nu mananc mult (nu cred ca intelegea ca mananc f normal). E posibil sa fi retinut si multe lichide. Apoi am dat jos cam 30 kg in 2 ani, fara sa fac vreun efort, deci a fost foarte bine. Eu cred ca e vorba de o schimbare a metabolismului in timpul sarcinii. Acum am si 32 de ani, nu mai sunt o tinerica, dar o sa fiu echilibrata fara sa ma demoralizez cand vad kg in plus.
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 14+
Primul orice
crisis81 spune:
Buna seara si in primul rand LA MULTI ANI SUGUBINA!!!!
Cald, cald....foate cald. Aseara Teo a facut prima ei baie in mare pe anu' asta.... eu nu aveam costumul si sunt mult mai friguroasa deci mi se parea rece.
Am fost de joi pana sambata la munte.... obositor rau de tot pentru ca fii-mea nu a vrut sa doarma noapte deloc si statea numai lipita de mine. Pana acum nu a dormit nicioadata cu mine in pat.... numai in patutul ei, la ea in camera. Am ajuns acasa... si-a revenit complet. Data viitoare voi fi o mamica egoisca si voi pleca fara copil la munte.
Iar despre kg.... am deja 11 in plus .
Cris mami de Teodora si 19+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
Joy21 spune:
La multi ani Sugubina! Sa te bucuri de cele 2 minuni din burtica, sa ai o sarcina usoara si bebeluse sanatoase! Stiu ca sperai sa fie baietei, insa vei vedea ca nu vei da fetele tale pe o armata de baieti (iti spune o mamica de fetita).
Victoria, mami de Anna Sofia, 17+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George
amelia_ilie spune:
Vasari, tare draguta burtica ta! Si a mea se apropie de forma ta. Nu mai stiu cate kilograme ziceai ca ai luat, eu deocamdata nu pot zice decat ca am tot 1,5 kg mai mult decat inainte de bb. Nu ma plang, ma astept sa cresc in lunile urmatoare.
Syl, bafta maine!
Tzuky, ma bucur ca sotul tau a revenit la sentimente bune!
13+
syl spune:
raluca, merci de incurajari.
vasari, fetita mea face la fel ca fetita ta, de 1 sapt. in fiecare noapte se scoala de la 2, 2.30 si nu adoarme decat daca o iau in patul meu. Hm, noroc ca am scapat de greturi ca cu somnul o duc rau doar ziua ca noaptea am insomnii.
Fetelor, eu am ramas cu senzatia de greata doar cand beau apa, din aceasta cauza nu beau f multa si stiu ca nu e bine dar n-am ce face. Mai sunteti vreuna in aceasi situatie?
13+