Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Sper sa nu fie nimic grav, daca nu as fi eu asa de nevricoasa sa controlez tot timpul, cred ca nu as observat nimic.....Nici nu vreau sa ma panichez aiurea, sa dau telefoane la cabinet etc. Cred ca e din cauza ca am putin aseara hehe. De acuma mai usor, ca mi-e frica lol.

A! Nu v-am mai tinut la curent, Hans si-a "revenit", e din nou acelasi dulce pe care il stiu....cred ca pur si simplu l-am dat un pic peste cap cu vestea...nu-i nimic, l-am mai scos din amorteala

http://lbdf.lilypie.com/wZbip2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui pissi78ro

Credeti ca translucenta nucala de 1.4 mm este prea mare?

11+

este perfecta ,trebuie sa fie sub 3

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

858 SMS PENTRU COPII!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pissi78ro

Nu a vazut care este sexul bebelui, dar nici nu sunt foarte curioasa deocamdata. Eu am simtit de la inceput ca ar fi baiat, poate suna ciudat sau aiurea, insa asta am simtit. A masurat si translucenta nucala si a zis ca este ok, astazi mi-am luat si analizele de sange pentru dublu test. Translucenta nucala este 0,47 mm. Eu zic sa nu te ingrijorezi pana nu vezi si analizele la sange. Oricum lichidul de la capul copilasului se retrage la un moment dat. Cred ca este bine sa mai ceri parerea altui medic ca sa te linistesti.

Eu am crezut asa, in sufletul meu, ca va fi "baiat". Dar mi-e draga ideea si de fata.
Credeti ca translucenta nucala de 1.4 mm este prea mare?

11+

Din ce am citit pe internet, de la o translucenta nucala de 4 mm iti poti face griji, sub 4 mm ar fi limite normale. Dr. nu ti-a spus sa faci si analiza de sange pentru dublu test?

Revenind la sexul copilului a nu se intelege ca imi doresc baiat, fata sau baiat sa fie sanatos/sanatoasa si sa fie totul bine. Oricum noi ne dorim 2 copii, sa dea Dumnezeu sa ii avem sanatosi.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

tzuky ma bucur ca acum si-a revenit al tau..ma gandeam eu ca a fost putin socat..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Felicitari tzuki!!! De acum esti fericita si linistita si BB o sa creasca sanatos

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

fetelor ceva pt durere de cap infernala,aveti?,....cand mai ia mai rau cand ma mai lasa.......de la frunte in sus asa....m-a mai durut capul un pi dar acum parca prea rau

14 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

maritza poti lua paracetamol. normal nu sinus.
poate te-a tras curentu sau ai stat in AC.
ai grija.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Lore1983 si eu am simtit ca sunt baieti, dar acu imi zise ca sunt fetite...Ce ti-e si cu simtitu asta. Cel mai important e ca sunt sanatosi!

sugubina +14

Sugubina, sa inteleg ca sunt 2, nu 1? Oricum, multa sanatate si tie si bebicilor sa ai parte de sarcina usoara (acelasi lucru il urez tuturor burticilor). Probabil ca voi afla si eu data viitoare daca e fata sau baiat (asta daca o sa stea bebele intr-o pozitie cu vizibilitate).

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Din ce am citit pe internet, de la o translucenta nucala de 4 mm iti poti face griji, sub 4 mm ar fi limite normale. Dr. nu ti-a spus sa faci si analiza de sange pentru dublu test?

[/quote]

Ba da, am facut deja testul. Vineri primesc rezultatele.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Buna fetelor
sugubina LA multi ani!!
Fusei si eu putin la munte in weekend, dar cred ca e ultima data cand ma mai duc la noi..cel putin pana nasc. Am facut 4 ore de la Bucuresti la Moeciu(170 km)ceea ce mi se pare foarte mult, in plus drumul dintre Predeal si Rasnov e sub orice critica, m-au apucat crampele si a trebuit sa oprim de 2 ori pe o distanta de 15 km ca nu mai rezistam si bebe era f agitat. Imi venea sa merg pe jos, insa m-au impiedicat cele 31 de grade si soarele arzator De acum Bulgaria scrie pe mine, nu se compara, pana si ei au drumuri mai bune si preturile sunt mai mici la ei; la noi parca n-ar fi criza, tin cu dintii de preturile mari, prefera sa dea faliment decat sa scada preturile.
De trei nopti incoace al meu voinic imi da trezirea la ora 4, de parca are un ceas setat, se misca pana ma trezeste Stau si ma gandesc daca o fi normal sa fie asa agitat din moment ce eu dorm..oare il deranjeaza ceva?? Putina paranoia, asa de luni

bebelu sper sa iasa bine analizele. Sincera sa fiu eu nu am incredere in analizele si doctorii de la noi. Sunt socata cu cata usurinta recomanda intreruperea sarcinii pt orice prostie. Eu nici nu am mai facut TT pt ca oricum nu ma intereseaza rezultatul si nici nu as avea incredere daca mi-ar spune ca e pozitiv, asa ca mai bine lasa..dau banii aia la un sarac si ma rog pt sanatatea copilului. Mi-a sarit tandara cand dr mi-a zis ca ar fi bine sa fac si TT pt ca la DT cica era sarcina prea mica sa detecteze defectele de tub neural. Eu am facut DT la 13 sapt si 4 zile, in conditiile in care se face pana la 13 sapt si 6 zile. Daca nu se poate detecta, la ce am mai facut testul ala??

Vape toate si va urez o saptamana usoara!
P.S. Caldura ma omoara , transpir ca un porc si sunt lipsita de vlaga

Ana 18+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze

Mergi la inceput