Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 18
douradoudou spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_o Cum sa va spun?! Eu sunt o persoana slaba si in timpul sarcinii nu am luat mai mult de 4 kg. De la 49 de kg, la 1.70, acum am maximum 53. Deci la intrebarea mea se exclude excesul de grasime... sa va spun si marea mea mirare. Partile voastre genitale...s-au umflat vreun pic? L-as suna pe dr meu, dar intrebarea asta chiar mi-e aiurea sa i-o adresez. Si ce naiba sa-i zic?! "Ai observat, cumva, la femeile insarcinate, vreo modificare a zonei genitale? Mai exact, ca li se umfla pasa?" Nu e sesizabil, dar comparativ cu inainte de a ramane insarcinata, eu sunt tare nedumerita cu noile mele dotari genitale. Dragele mele, va rog sa nu radeti ca sunt nebuna cu asemenea intrebari, dar ma obsedeaza noua imagine, mai ales ca stau mai mult dezbracata prin casa si mai toata ziua ma intersectez cu zona respectiva Sper ca nu v-am pus o intrebare ciudata rau. ![]() Ana 20![]() |
ana mie mi s-a intamplat la fel si la 1 sarcina si acum..nu e o transformare mare dar si eu am vazut o mica diferenta..anyway dupa nastere "revine " la normal..si btw citisem si a nul trecut pe forum multe care ziceau la fel so don't worry
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
18+ cu
sugubina spune:
amelia_ilie si mie mi se umfla. Oare ce am putea face sa evitam? sau sa le dezumflam..?
sugubina
+14
douradoudou spune:
fetelor daca se umfla f f mult verificati-va tensiunea...e normal sa se umfle in timpul sarcinii si eu patesc la fel..daca nu aveti probleme cu tensiunea atunci fiti atente poate mancati prea sarat ..

si
18+ cu
douradoudou spune:
cand sunt umflate stati cu ele ridicate pe o perna ...evitati cat puteti s astai mult in picioare..eviatti cat se poate caldura..eu cand mi se umfla ma spal cu apa f rece pe picioare apoi ma dau cu un spray sau crema mentolaa(la mine mai e problema ca le simt ca de plumb atunci cand sunt asa)..la mine merge..incercati si voi 

si
18+ cu
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lidia_P neata burtici, daciana.t bine ai venit sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos eu cand citesc pe aici la atatea fete ca au greturi, ameteli si alte simtome ale sarcini ma gandesc ca eu care nu am avut absolut nimic ma simt naspa si ma gandesc ca o sa am un bb plangacios mai sunt mamici care nu au avut nici un simtom al sarcini (greturi, ameteli etc)?sau sunt mamici care la primi copii nu au avut nici un simtom....sa imi spuna si mie daca bb au fost plangaciosi ![]() ![]() 18+ ![]() |
Lidia_P, eu la prima sarcina nu am avut niciun simptom -recuperez acum ca mi-e rau de mor - dar la Noah nimic nimic, fff usoare greturi aveam seara si somnolenta. A trecut sarcina pe nesimtite, nemaipomenit de usor. Ei bine, copilul nu a fost si nu e plangacios, nici nu auzisem de superstitia aceasta.
Nu a fost colicos, nu a fost mofturos, e mancacios, pofticios somnoros. Sa nu mai zic ca i-au dat dntisorii mai toti odata, adica au venit tarziu, dupa un anisor majoritatea, si cand au venir au iesit 12 (incisivi+canini+ masele) intr-o saptamana, nu am auzit macar un suspin, ne-am trezit cu ei in gurita lui cand rade...
Nu te ingrijora! Daca va fi sa fie plangacios asta tine de caracterul lui, nicidecum de greturile noastre...
Dar te inteleg f bine, si eu ma gandeam la prima sarcina...dar de ce mie nu mi-o fi rau?

BraveGirl, concediu placut in Turcia! Am dat quote la mesajul tau ca acolo am vazut topicul, nu are legatura cu tine discutia, vorbesc in general cezariene- nasteri naturale. Habar nu am cum au ales fetele de aici sa nasca si nici nu e asta discutia, am citat si eu ce zici tu ca sa imi exprim o parere. Pup
Astept si eu cu nerabdare concediul din vara asta. Cand va aud cu marea....de-abia astept!!!!!!!Sotul nu va putea decat dupa 15 august sa isi ia concediu si plecam aici la mare, in sudul Frantei, ne gandeam La Ciotat si sa facem si un mic tur al statiunilor din Sud...Nu cred ca mai am eu chef de venit in Ro anul asta, iar avion, carat cu burtica prin Romania nu prea mai am chef, am amanat pentru dupa ce nasc...
Eva & Luca Noah (08.09.2008) acum
cu a doua minune (30.12. 2010)
syl spune:
Buna dragelor. Astazi am avut DT si eco, sunt f fericita ca totul este bine. Nu avem motive de ingrijorare, spun asta pt ca am insistat pe langa doctorita sa vada bine rinichii si inimioara ca eu sunt cu antecedente la sarcinile anterioare. Totul este vizibil si pare totul in regula, bb se pare ca este baietel iar asta ma incanta f tare. Eu personal am avut la sarcina anterioara probleme cu arterele uterine si vad ca si la sarcina asta problemele se mentin. Artera stanga nu prea alimenteaza placenta si deci placenta mea este mai marita pe partea dreapta, sper sa nu fie probleme mai mari. BB are 56 mm si translucenta 1,28
13+
sensibila spune:
Buna, scuz de deranj.
Vroiam doar sa anunt daca e cineva interesata de o
TRUSA EPIDURALA / PERIDURALA BRAUN, NOUA NEDESIGILATA, NU AM AVUT NEVOIE DE EA deoarece am nascut prin cezariana ASA CA ESTE EXACT CU AM CUMPARAT-O DIN FARMACIE SI AM INCLUSIV BONUL DE LA EA. PRETUL IN FARMACIE 105.50 LEI. Eu o vand la 80 lei. Termenul de valabilitate de pe ea este 10.2014
Daca e cineva interesata astept PM.
Sarcini si nasteri usoare sa aveti !
Mami de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria / Botez Gia Darria
Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
bebelu86 spune:
Syl felicitari 

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 11+