HAI LALA !Bv Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (131)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Tina, nu e diferenta mare, dar vroiam sa fie si al meu mai grasun (sa semene cu ma-sa). La 35 de sapt are 2340 grame, al tau la 34 are 2550. Dar, cum ziceam , si la masuratori e mai mic cu o sapt - ecograful arata ca ar avea 34 de sapt, si atunci e oarecum normal sa aiba greutatea mai mica... Nu-i bai, cat timp saptamanal creste, si armonios, nu imi fac probleme. La fel era si al lui Racusor, tot mai slabut, si acum e bine merci acasa...NUmai sa fie sanatosi!

Legat de spitale, aici la internare ti se da listuta cu ce ai de cumparat - cate pansamente, perfuzii, seringi, calmante, tot...

Cristina 35+ cu

Hai ca nu e mare diferenta!
Trebuie doar sa ai mai multa rabdare decat noi si sa-ti propui sa stai mai linistita pana la 37s

tina 34+ cu Tudor Gabriel

AMR 5+ si vine
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Daaaa, pana la 39 de saptamani nu iese bebelu, nu are voie. Asa ne-am inteles.

Cristina 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Bamboletta pai daca nu platesti CAS-ul nu mai esti asigurata si nu beneficiezi de gratuitatile maternitatii Cuza Voda

35+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 30 ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Shery mersi, ale tale sunt mari si ele, i-am spus azi si Lalei ca m-a intrebat si i-am facut un rezumat!!
E inchis colul meu, acum nu mai e speriat dr de lungime, a zis insa sa nu risc pana la 34, si a mai zis ca ceva il tine inchis, el se gandeste ca e cicatricea de la operatie, asa ca pana la 34 s cumintele si voi si veti ajunge cu bine la 37 si pe urma in 3 zile acasa! pe mine acum nu ma mai sperie, a rezistat el asa mic 2 luni mai rezista vreo 3 saptamani, si la tine numai ca trebuie sa fi cuminte!

BTZ ce spital de groaza

Elena nu am citit daca ai scris cum te-ai recuperat dupa bubite?

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
32+ cu
AMR 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angharad spune:

Buna seara burticute si deja mamici!!
Am revenit acasa vineri seara dar ne-a speriat canicula din Bucuresti unde stam la etajul 4 fara aer conditionat, ci doar sauna, si am fugit sambata dimineata la Constanta pentru o scurta vizita la nasii nostri. De fapt planificasem escapada de la Mamaia pentru pitzigoi, care e innebunita dupa nisip si apa. Ultima vacanta pe anul acesta, banui eu. A fost o reusita; va pun si cateva poze daca ma ajuta careva cu parola de la cont. Mi s-a defectat laptopul pe care o aveam salvata iar acum de pe al sora-mii nu pot intra.
Am fost uluita sa citesc ca deja avem un delfinas...pentru mine timpul parea ca bate pasul pe loc, datorita ritmului cu care reuseam sa accesez forumul. Si pentru ca am avut parte de o sarcina frumoasa, finalul ei inca mi se pare indepartat.
Asadar, Felicitari mamicii Racusor si Bun venit delfinasului Andrei!!!
Abia astept impresii si povesti frumoase despre nastere din delfinariu.
In seara aceasta am fost si eu la medicul de la CMU care-mi monitorizeaza sarcina si mi-a dat sa-mi fac analizele pe care le-am sarit la 26 de saptamani. Mi-a facut un control local si totul e in regula: adica colul e bine inchis ca doar mai avem 5 saptamani pana la finish. A insistat sa iau Fe desi i-am marturisit ca n-am luat nici Ca, desi imi recomandase la ultima intalnire, acum 2 luni in urma. E multumit de cum arat: nu am edeme, greutatea ... pe acolo :), in concluzie o sarcina usoara.
Mai povestesc in curand; merg sa vanez tantarii si sa-mi refac rezervele de apa...
Somnic dulce!

30+ cu ftz super mic Luana si mami de pitzigoi Ioana-Miruna (28.01.2009)
AMR 9s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

crispro, btz, ce povestiti acolo de liste de cumparaturi si chitante care nu le vede nimeni . Doamne fereste unde s-a ajuns. am citit de doua ori si apoi i-am facut rezumat si sotului. e o intreaga afacere, ce mai... comert! ca si cum ai cumpara viata copilului si sanatatea ta...

_

35+ AMR 4+ pozele noastre
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

delfinariu, va zic noapte buna mai devreme, stingeti voi lumina careva... sau poate tot eu daca intru mai tarziu, acum se roaga sotiorul de mine sa-l las si pe el sa dea o raita pe net...

sa fiti cuminti macar pana maine dimineata

_

35+ AMR 4+ pozele noastre
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angharad spune:

Revin scurt cu o reactualizare a semnaturii...

33+ cu ftz super mic Luana-Maria si mami de pitzigoi Ioana-Miruna (28.01.2009)
AMR 5s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

btz_ovi idem si eu...sunt socata de ce ai povestit,totusi la ce mai e nevoie sa te duci la spital??de ce nu vin direct acasa ca sa nu mai consume apa curent si restul.
oare taxa pentru ca le deranjezi fonic nu exista?

n buna burtici

Bianca 32 + Andra Maria

AMR 7+ de gimnastica in burtica

Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Buna dimineata!
Poftiti la o cafeluta.

saptamana 34 Ducu

Mergi la inceput