HAI LALA !Bv Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (131)
Raspunsuri - Pagina 18
beluistef spune:
Ovidutza este horor ce se intampla in spitalele noastre...no comment.
Carmen felicitari pentru bebelina grasunica si sa mai stea in burtica pana la 37 sapt.
Multumim de vestile despre Lala
... se pare ca nu va naste acum , nu ? Mai bine pentru bebe, sa mai stea la caldurica.
Elena,
36+ cu
Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
AMR: mai putin de 24 zile 

ooana spune:
btz_ovi e strigator la cer ce povestesti tu 

am fost la plimbare
si m-am intors cu piersici si 2 pepeni galbeni + cartea lui Dr. Spock
Oana
36+ Matei
AMR 25zile
beluistef spune:
Sheri sa te ajute Domnul sa stea micutele cat mai mult in burtica
La noi ploua de rupe, cu tunete si fulgere...chiar radeam cu al meu sotz, ca asta este numai un timp bun pentru nascare
...Doamne feri....
Elena,
36+ cu
Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
AMR: mai putin de 24 zile 

Sheritra spune:
Tina, felicitari pt bebelica, toate-s marfa, da de col nu ne zici? Ce-a zis doctorul?
Carmen, felicitari si pt cucuiata ta, azi cand mi-a spus ecografista ca-i colul sub 2 si
, al meu ingrijorat e de rau? Neh i-am spus, e o fata la odisee cu col de 1,3 de sapt intregi, luni, si merge fain in continuare sarcina! Nu ma mai sperie ei pe mine asa usor!
Shery
34
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
AMR -3
btz_ovi spune:
Fetelor mersi pt urari,se pare ca avem un bebe sanatos si dornic de lumea cea noua.Asa ca nu se stie cand va surprind.
In legatura cu spitalele,e jale.JALE.Pt ce mai platim CAS cand la spital noi aducem tot si la urma nici o chitanta nu primim?Cum ii ziceam si Michellei pe mess,daca inainte as fi dat oricat numai sa fie bine acum nimic.
35+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 30 ZILE
pana la 
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
bamboletta spune:
Btz_ovi-
vai de fundul nostru ce ne asteapta...e strigator la cer..chiar maine trebuie sa merg sa platesc CASS-ul
nici nu stiu pt ce il platesc 
n buna burtici 
Bamboletta
29+
David si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
tina_80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crispro Tina, BTZ, Carmen, Sheri, felicitari pt vesti grozave!!! Tina,si la mine placenta e grad I/II - dupa parerea unui dr, si grad II dupa parerea altuia. Ceea ce e normal la varsta asta a sarcinii. Bebelu tau e grasunel, foarte bine, al meu e mai slabut De fetele lui Sheri nici nu mai zic nimic...Al meu cu o sapt mai mare (35 sapt fata de 34 a lui Sheri) e tot mai mic...Si la noi in Zalau, dar si in Cluj la stat trebuie sa iti cumperi tot- perfuzii, ace, seringi, vaccin, anestezie - nu au nimic... Din pacate ajunge sa fie o situatie generala in spitalele de stat... Si e o mizerie, si degeaba dai bani, ca tot cu scarba te trateaza... Cristina 35+ cu ![]() |
Dar cat are bebelusul tau? ...ca m-ai facut curioasa
Si totusi eu nu cred in greutatea data de un ecograf. In masuratori mai cred....
nu vreau sa sune a lauda, dar la noi in maternitate exista totul...
mie nu-mi vine a crede ce spune btz

tina
34+ cu
Tudor GabrielAMR 5+ si vine
Doamne ajuta!
btz_ovi spune:
Nici mie nu imi vine a crede,dar se pare ca e adevarat.Eu as vrea sa fie un cosmar sau vorbe in plus insa situatia e jalnica.Iar dr mea mi-a zis ca la spitalul privat din Iasi o nastere naturala ajunge la 2000 euro.

35+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 30 ZILE
pana la 
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
tina_80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sheritra Tina, felicitari pt bebelica, toate-s marfa, da de col nu ne zici? Ce-a zis doctorul? Carmen, felicitari si pt cucuiata ta, azi cand mi-a spus ecografista ca-i colul sub 2 si , al meu ingrijorat e de rau? Neh i-am spus, e o fata la odisee cu col de 1,3 de sapt intregi, luni, si merge fain in continuare sarcina! Nu ma mai sperie ei pe mine asa usor!Shery 34 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)AMR -3 |
Cica "e inchis si ok"!
Nu am mai insistat ca imi era/este frica de acest subiect
tina
34+ cu
Tudor GabrielAMR 5+ si vine
Doamne ajuta!
crispro spune:
Tina, nu e diferenta mare, dar vroiam sa fie si al meu mai grasun (sa semene cu ma-sa). La 35 de sapt are 2340 grame, al tau la 34 are 2550. Dar, cum ziceam , si la masuratori e mai mic cu o sapt - ecograful arata ca ar avea 34 de sapt, si atunci e oarecum normal sa aiba greutatea mai mica... Nu-i bai, cat timp saptamanal creste, si armonios, nu imi fac probleme. La fel era si al lui Racusor, tot mai slabut, si acum e bine merci acasa...NUmai sa fie sanatosi!
Legat de spitale, aici la internare ti se da listuta cu ce ai de cumparat - cate pansamente, perfuzii, seringi, calmante, tot... 

Cristina
35+ cu