HAI LALA !Bv Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (131)
Raspunsuri - Pagina 17
bamboletta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_goga
Pai eu sunt din Barlad. Asa este sotul nu are voie nici sa-si vada bebele dupa nastere dar sa mai asiste si la nastere. Sora mea a nascut la cuza pe 31 martie, natural. Ca sa-si vada sotia dupa nastere cumnatul a mituit asistentele si abia a reusit de fata nici nu s-a pus problema. Asistentele de la nou nascuti nu a vrut sa o lase nici macar sa-i faca poze, dupa ce s-a schimbat tura a putut sa-i faca cateva poze. Bagajul pt spital mi l-am facut cu ce i-a trebuit sorei mele si avem si o prietena care este medic rezident la cuza si ne-a spus scorurile. Acum trebe sa o sun sa intreb daca s-a mai schimbat ceva din martie pana acum. Si apropo bebele nu ti-l da in salon, doar te duci tu la alaptat. 36+ Bogdan-Andrei AMR ~ + 3 sapt![]() |
despre cuza voda vb? sau despre barlad?
cum sa nu lase sotul la nastere..cred ca depinde si de medic..cand am nascut-o pe antonia doctorita a zis ca poate asista la nastere..dar nu am mai avut cand sa-l chem a fost grabita bebelina..sotul a venit dupa ce am nascut..a coborat doctorita la triaj si l-a adus in salon..unde eram cu bebe si alte mamici Bamboletta
29+
David si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
tina_80 spune:
Am reusit sa citesc tot, dar sa vedem ce am retinut![]()
Mami Racusor! Ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa!
abia astept sa vad poze
Sheri,ce grasune sunt fetitele tale! Au cat baietelul meu la 34 s
Btz, felicitari si tie pt vestile bune de la eco!
Katalina, inca nu m-am hotarat unde nasc

Bucurestiul ma deprima, nu imi place deloc![]()
Mai ales ca in spital (cfr) nu au mai nimic, nici medicamente, nici seringi, perfuzoare, s.a.m.d.Sora mea sta in snagov si sotul ar face o vesnicie pe drum, pana la mine, la spital, sa-mi mai aduca un "ac de seringa".....cred ca m-as umple de nervi!!!
Al doilea motiv ar fi ca la o nastere naturala, neprogramata si venita din provincie pe nepusa masa, nu cred ca s-ar gasi asa repede o rezerva si pt mine![]()
Aici, in spitalul din br. nu lipseste nimik, daca vreti sa ma credeti.
aaaa...stiti ce lipseste?...vaccinurile! Si am intrebat-o azi pe doctora daca la cfr exista. nu exista nici in bucuresti. Voi ce stiti?
Michele, flacaul meu sta cu capul in jos, centru-stanga pt ca acolo simt si presiunea. Manutele i le simt si sunt in partea stg, in dreptul buricului. Funduletul e sub coaste in partea stg si piciorusele pe partea dreapta, cam pe sub coaste(sunt cele mai puternice lovituri pe care le simt....sper sa fi inteles.
...sta in pozitia literei "C"
Adriana, eu imi fac singurica injectiile cu nospa si scobutil. Nu am s-o uit pe Sheri, toata viata mea! Oricum o pomenesc de fiecare data cand imi fac
(asta ca sa ma incurajez sa mi-o fac mai repede, ca de altfel as sta cu acul in mana si nu in fundulet) si pot spune ca ma simt mult mai bine de cand mi le fac singurica.
am intrebat dr de "sagetile" care imi mai trec prin vagin. Cica nu e de bine
....cica odihna, odihna si iar odihna!
parca mai era ceva de spus dar......
tina
34+ cu
Tudor Gabriel
AMR 5+ si vine
Doamne ajuta!
bamboletta spune:
Racusor-
bine ati venit acasa
insista cu sanul..inainte de bibe pune-l la san..nici Antonia nu vroia sa suga la san
cred ca asa sunt bebei cu greutate mai mica..de la 2900 cat am nascut-o am ajuns acasa la 2700......2 luni m-am chinuit cu pompa sa ma mulg..pana am renuntat nu am mai resistat si acum imi pare rau ..astept cu nerabdare poze 
numai vesti bune au adus burticile de la eco 
am fost la medicul de familie..greutate 77kg deci 13+
..tensiune 12/9 si maine la analize ![]()
Sorina-vreu si eu preturile pe PM ![]()

Bamboletta
29+
David si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
sorina_goga spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui bamboletta
despre cuza voda vb? sau despre barlad? cum sa nu lase sotul la nastere..cred ca depinde si de medic..cand am nascut-o pe antonia doctorita a zis ca poate asista la nastere..dar nu am mai avut cand sa-l chem a fost grabita bebelina..sotul a venit dupa ce am nascut..a coborat doctorita la triaj si l-a adus in salon..unde eram cu bebe si alte mamici Bamboletta 29+ David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006) |
de iasi vorbim si nu, sotul nu are voie sa asiste la nastere, nu vede nici copilul cat este in spital si nu depinde de doctor, e politica spitaluluin cuza!
36+
Bogdan-Andrei
AMR ~ + 3 sapt
sorina_goga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui btz_ovi Sorina_Goga barladeanco ![]() 35+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI AMR 30 ZILE pana la ![]() Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen |
Ai PM!

36+
Bogdan-Andrei
AMR ~ + 3 sapt
btz_ovi spune:
Bamboletta,Michelle,Sorina tocmai am fost la vecina mea care a nascut joi seara si astazi s-a externat.Ce mi-a zis nu o sa va vina sa credeti.E jale,un cosmar,teroare.
Deci se PLATESTE TOT:taxa de internare:natural 50 lei,cezariana 100 lei,in cazul in care esti din alt judet x2.
Tatal nu are voie sa urce decat daca are pile la medic,liftiera duce tot pachetul si desi e obigatia ei cere bani-5 lei.
Tarifele la normala merg asa dupa ultimele tendinte:30-50 lei moasa,200-250 lei MAXIM la medic,iar la cezariana 200 anestezist si la medic pana in 5 mil.La asistenta sefa care duce bebe si il imbraca 5 lei,asistentele 5 lei si infirmierele s-au smecherit:cer 15 lei ca cik ele iti cara gunoiul,adica tampoanele.Toate mamicile dau asa mai nou pt ca sunt obligate sa plateasca tot.
Pampersi cate 3/4 zi,nu tot pachetul ca asistentele si infirmierele ii vand la altii.Body scurt ca ei ii tin in pelincute.Baneocin pudra,Bephanten,crema pt sani,pompa pt sani,prosop+sapun la moasa si la medic in cazul cezarienei,spirt,vata,seringi,comprese sterile+tampoane,plasturi,CALMANTE:algocalmin,piafen etc,spray cicatrizant pt cezariana Oxymed (18lei),servetele umede caci DUS nu ai sanse sa faci deoarece MIZERIA este in FLOARE,tampoane si vata pe jos,nu se face curat mai deloc,burete sa le uzi cu el,dezinfectant pt maini.Se mai platesc niste ustensile pe care oricum nu le iei acasa.
in cazul in care nu ai toate astea ei ori te trimit la farmacia lor de peste drum unde scorurile sunt mult mai mari fata de alte farmacii,nu iti dau bon,ori le cumpara ei si ti le dau,iar la urma iti fac lista si iti taie chitanta care oricum nu o vezi.Iar ei se duc cu chitanta si o deconteaza.Bani din 2 parti.Frumos nu?Eu propun sa nasc pe camp ca pe vremuri.Caci si asa platim degeaba CAS.
35+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 30 ZILE
pana la 
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
btz_ovi spune:
P.S.Nu se face nici un vaccin la bebe,nici o injectie.NU AU nimic in spital,absolut nimic.Ei iti dau lista cu vaccinurile si iti spun ca le iei de la farmacie.Vecina mea a fost si a intrebat si a zis ca ajung toate in jur de 200-300 lei.
La neonatolog nimeni nu mai da nici un leu.Toata lumea e scarbita si scad scorurile pe zi ce trece.
Sorina barladeanca mea mersi de preturi insa acum sunt mult mai mici.
35+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 30 ZILE
pana la 
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
crispro spune:
Tina, BTZ, Carmen, Sheri, felicitari pt vesti grozave!!!
Tina,si la mine placenta e grad I/II - dupa parerea unui dr, si grad II dupa parerea altuia. Ceea ce e normal la varsta asta a sarcinii. Bebelu tau e grasunel, foarte bine, al meu e mai slabut
De fetele lui Sheri nici nu mai zic nimic...Al meu cu o sapt mai mare (35 sapt fata de 34 a lui Sheri) e tot mai mic...
Si la noi in Zalau, dar si in Cluj la stat trebuie sa iti cumperi tot- perfuzii, ace, seringi, vaccin, anestezie - nu au nimic... Din pacate ajunge sa fie o situatie generala in spitalele de stat... Si e o mizerie, si degeaba dai bani, ca tot cu scarba te trateaza...
Cristina
35+ cu 
crispro spune:
86 cm, vroiam sa te intreb daca ai avut cumva ciclu neregulat - si de aici diferenta DPN-ului dintre eco si ultimul CM. Cel putin la mine asta e motivul diferentei de o sapt ce persista de la inceputul sarcinii...
Cristina
35+ cu 
Sheritra spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui larissa_79
acu' zici asa...la 34 o sa zici hai inca 2 sapt. macar ![]() |
Corect
Asa ziceam si eu, macar 32 sapt, apoi inca o cruce, 34, acu inca una mai mititica hai inca 2 macar daca tot ne-am deranjat pana acum
La 36 sigur voi mai avea un singur dor, macar o sapt ca sa stau numa trei zile in spital, si apoi ma voi milogi de dr sa mi le scoata odata
Shery
34
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)AMR -3