HAI LALA !Bv Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (131)
Raspunsuri - Pagina 20
matusa77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui btz_ovi P.S.Nu se face nici un vaccin la bebe,nici o injectie.NU AU nimic in spital,absolut nimic.Ei iti dau lista cu vaccinurile si iti spun ca le iei de la farmacie.Vecina mea a fost si a intrebat si a zis ca ajung toate in jur de 200-300 lei. La neonatolog nimeni nu mai da nici un leu.Toata lumea e scarbita si scad scorurile pe zi ce trece. Sorina barladeanca mea mersi de preturi insa acum sunt mult mai mici. ![]() 35+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI AMR 30 ZILE pana la ![]() Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen |
Nu pot crede ca intr-un oras atat de mare este o asemenea jale.
Desi locuiesc intr-un oras mic la noi arata maternitatea foarte bine, e curat, personalul nu cere bani si se poarta impecabil,rezervele nu mai spun 50 lei si ai AC,Tv au toate saloanele chiar si cele fara plata, internetul nu lipseste
rudele au acces la bebe si la mama cu conditia sa poarte halat de unica folosinta si totosi, la noi e rau ca nu au pentru prematuri aparatura si de trimite la spitalul judetean care arata ingrozitor
Hai ca v-am zapacit.
saptamana 34
Ducu
crispro spune:
Neata! Matusa, multumim de cafea! La voi maternitatea e privata? Ca zici ca are TV, AC, internet... La noi nu este maternitate separata, ci doar ca sectie in cadrul spitalului jud de stat, unde e jale...
Cristina
35+ cu 
sorina_goga spune:
Buna dimineata si de la noi!! Tot la cafea va invit si eu.
Aseara nu am mai intrat, mi-e groaza de ce ati povestit de cuza voda. imi este mai frica de stat in spital decat de nasterea propriu zisa 

.
O zi buna la toata lumea!!!!!

36+
Bogdan-Andrei
AMR ~ + 3 sapt
Victo spune:
neata!
sunt prima pe ziua de azi?
eu am luat deja micul dejun, juniorul e trimis la gradinita..numa bine mi-am facut de lucru si am rasturnat zaharul pe jos..tre sa ma adun si eu sa il aspir..deocamdata la o cafeluta mica mica si slaba sa vad ce-ati mai facut asta noapte
angharad sa stii ca nici eu nu mai iau fier, pt ca il vomit, si atunci, nu vad rostul..poate dupa ce nasc o sa il tolerez mai bine si o sa iau atunci. nici calciu nu mai iau, desi mi s-a spus, ca aveam impresia ca am contractii dese, de pe la 32 de sapt. acum ma straduiesc sa nu uit de elevit in fiec zi, sa mananc fructe si legume crude zilnic si beau lapte.cam atat.
si eu vreau la mare, la munte, la aer..la tara..oriunde..m-am saturat de oras
crispro, pana la urma vii sa nasti la Gynia? cu Rotar?
ei..si sa schimbam si semnatura, ca suntem baieti mari! am intrat in luna a 9a! :):)
Paula
cu
Mihai 36+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 3+ de dans in burtica
crispro spune:
| citat din mesajul lui Victo crispro, pana la urma vii sa nasti la Gynia? cu Rotar? ei..si sa schimbam si semnatura, ca suntem baieti mari! am intrat in luna a 9a! :):) Paula cu Mihai 36+ si Stefan (30 oct. 2007)AU MAI RAMAS 3+ de dans in burtica |
Da, Victo, raman cu Rotar... E mai bine asa, is si eu mai linistita... Cat despre vitamine, nici eu nu mai iau nimic... Legume si fructe cat incape, lapte la fel, mai o proteina...
Cristina
35+ cu
Florentina_C spune:
Neata si de la noi. Azi sunt fericita...de dimineata bebelul a avut program de gimnastica intensiva...Ufff...ce bine m-am simtit, mor de placere cand il simt pe mititel in burtica mea...
Racusor ma bucur ca e totul bine... Ai povestit tare frumos. Am devorat mesajul tau. Abia asteptam impresii si acum abia asteptam poze. 
Tina, Shery felicitari pt vestile bune de la eco.
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Florentina sa ai grija de bebe si sa il monitorizezi mai des !! ![]() Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 32+ cu ![]() AMR 7+ |
Carmen si eu m-am ingrijorat pt vestile mai putin bune de la ultimul control. Am fost tare trista in ultima vreme, dar incerc de acum singura sa imi ridic moralul. Mai ales ca il simt pe bebe activ in burtica,
E cel mai important. Daca mi se pare ceva suspect prima mea grija e sa pun mana pe tel si sa sun doctorul. Sunt atenta la toate miscarile lui. Il monitorizez si eu zic ca am grija de el (cu toate ca uneori ma simt asa mititica si incepatoare si nestiutoare
)... Ma rog la DD
sa fie bine pana la urma. Iti multumesc din suflet ca te-ai gandit la mine. 

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 29+ cu
Florentin Andrei. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen***Bebelul meu mic***
***Poze***
danuta-bel spune:
Buna dimineata la toata lumea
!!!
Nu am mai intrat de mult timp...va citesc sporadic...scrieti atat de mult ca nu am nici o sansa sa va urmaresc. Din cauza ca la munca stau cate 5-6 ore in picioare, cand ajung acasa stau doar intinsa..si de aceea nici pe net nu intru cu zilele(ma inghesuie si burta cand stau pe scaun la calculator
).
Nu-mi vine sa cred ca sunt in saptamana 32...mai am un pic si-o sa-mi tin fetita in brate
.
Va pup pe toate!!
32+ cu
Sara Elena
Victo spune:
danuta, cam asa e ..au fetele astea o viteza la scris d enuma. parca parca de o vreme s-au mai potolit..:)si apuc si eu sa citesc si sa mai scriu cateva randuri, sa nu ma uite :):) si sa scoata motatele peste aprox 3 sapt :)
ia sa ma duc eu sa va mai vad pozele, ca nu m-am uitat de mult.
Paula
cu
Mihai 36+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 3+ de dans in burtica
btz_ovi spune:
Neatza gagici.Va invit la micul dejun:ceai de fructe de padure,ochiuri prajite,clatite cu finetti si cirese.
Mycya eu am zis ca ma duc si nasc pe camp mai bine
.CU ocazia asta mai prind si un pic de soare pe pielea mea 
Sorina_Goga pe unde anume ai crescut in Barlad?
Nu am vrut sa va sperii aseara,pur si simplu v-am impartasit ceea ce mi s-a spus si mie.Eu am ramas ingrozita deoarece acum 2 sapt la cursul de puericultura tot ceea ce s-a povestit acolo imi dadea impresia ca o sa fiu pe cele mai bune maini.Insa erau doar vorbe,adevarul este cu totul diferit.DIn pacate astea sunt conditiile si fie ca vrem fie ca nu vrem trebuie sa acceptam deoarece in alta parte nu avem unde naste.
Da,cu chitantele este adevarat.Asta mi s-a parut cea mai mare marlanie.Ei vin cu lista ce trebuie platita,se taie o chitanta pe care nu ti-o dau si ei oricum o vor deconta la casa de sanatate.CUm am mai zis bani si de la noi si de la stat.Sotul a zis ca daca nu ii dau nici factura nu da nici un leu.Nu cred ca ma tin pe mine si bebe in spital.
Matusa sora mea sta in Cernavoda si mi-a zis ca sunt conditii foarte bune.Stiu este un oras mic dar din ce am vazut eu destul de civilizat si curat.
Am iesit,ma duc prin oras acum cat e racoare.
Va 
35+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 30 ZILE
pana la 
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
btz_ovi spune:
Am schimbat si noi semnatura,cu ajutorul lui Doamne-Doamne am intrat in sapt 37 
.Inca putin pana la 39 

36+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 27 ZILE
pana la 
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen