Timisoara Impreuna(170) in vacanta...
Raspunsuri - Pagina 9
Mariaa spune:
Vladdd, te invit sa mai scrii la noi pana ma repun pe linia de plutire. Fara suparare si cat se poate de sincer in perioada asta n-am deloc dispozitie de 'filozofeala', dupa cum bine se pot vedea motivele in postarea mea de mai sus
Dana, La multi ani lui Calin! Multa sanatate si multa putere ii dorim!
- mami, vrei sa te fac fericire?!
Vladdd spune:
pai nu vroiam neaparat pe forum sa povestim...cand ai timp, si doresti, te astept cu un mail,sau adauga ma la mess.
Mersi,cu drag,Vlad.
PS Eu mi-as dori sa o aduc in romania pe byron katie, si eram curios cati oameni stiu despre ea.
danitin spune:
Eu am scris ieri o postare lunga, lunga, dar nu stiu ce-am apasat si s-a duuus ...
Pe scurt Silva, ziceam ce fain e locul in care ati fost, ca tu arati foarte bine si ca era tare curat pe acolo. ma bucur ca te-ai relaxat
Maria, imi pare tare rau ca stelele se incapatzaneaza sa ramana cracanate ... off, ce an . Sanatate multa si multumesc de urari.
la toate ca-s obosita rau si n-am stare de scris ....
silvana75 spune:
Salutare natiune
Dani, cu intarziere La multi ani pentru Calin, sa fiti fericiti!
Maria, cum e Ale? Trecut durerea de dintisori?
restu pe unde umblati?
noi ... pe linia de plutire, ne apucam zilele astea de renovat apartamentu, in sfarsit dupa aproape 1 an!
si sa auzim de bine
Mihi spune:
va pup pe toate...manc lube si pierd vremea pe net in loc sa dorm...ca americanu nu prea are mila de mama sa...
mihi
Mihi spune:
LA MULTI ANI tuturor Mariutzelor...Maica sfanta sa va aiba in grija ei!
Ano un pupic special...si uitai sa-ti spun dincolo...ca tu intineresti ce mai...in poza aia uda pe cap arati cu 10 ani mai tanara...chiar cate chile mai ai?....
mihi
Doris-Alina spune:
Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul vietii voastre, sa rasara mereu cate o raza de soare, care sa va aduca fericire si bucurie.
Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la voi cu succes, fericire si prosperitate.
Multa sanatate!
La multi ani tuturor celor care poarta numele sfant Maria!
cu dedicatie pentru Mariutzele noastre!
Ana68 spune:
Saru-mana de urari! Chiar radeam ieri , ca 364 de zile pe an sunt Ana si in a 365-a zi sunt Maria
Mihi...kilele tot alea sunt , 90 , nici mai multe ,nici mai putine....din cauza ca eu nu renunt la inghetata....Dar vine ea vremea rece si atunci reiau activitatea...de slabeala...hehehehe...
Salut si eu gasca de fete si va pup cu drag!
silvana75 spune:
Stie cineva unde zboara timpu??!!
La multi ani, cu intarziere, tuturor sarbatoritilor!
... si sa ma laud de azi suntem toyotisti , am dat Pontiacu, l-am donat la o organizatie pentru copii, si ne-am luat, dupa putinta si buget, o Corolla din 2000.
si mai intrati pe aci pana nu se inchide subiectu
Ana68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui silvana75 Stie cineva unde zboara timpu??!! La multi ani, cu intarziere, tuturor sarbatoritilor! ... si sa ma laud de azi suntem toyotisti , am dat Pontiacu, l-am donat la o organizatie pentru copii, si ne-am luat, dupa putinta si buget, o Corolla din 2000. si mai intrati pe aci pana nu se inchide subiectu Silvana si Paul www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici Poze cu noi blog DC, Timisoara impreuna "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." |
Sa fie intr-un ceas bun si sa stapaniti sanatosi pe Coyota Torolla!