Timisoara Impreuna(170) in vacanta...
Raspunsuri - Pagina 10
danitin spune:
M-am intors!!!!!! Croatia ramane dragostea mea .... Maria, ti-am adus un petec de cer senin si o vadra de mare incredibil de albastra. Sunt inca ametzita dupa 12 ore de condus, dar revin cu poze si povesti . V-am adus smochine, culese direct din pom, pe bune!
Mariaa spune:
Ana, Doris, da' bine ati venit pe la noi va pupez si sa aveti spor la trebi ca nu v-am vazut de un secol, nici pe aici da' nici live mai poftiti pe aici!
Dana, sunt cu o cafea in fata si astept cuminte pozele ce-mi spala ochii ...da' si la anu' cine s-o lafai in Adriaticaaa?! haaa?! sa va fie de bine concediul si sa tina 'de cald' in zile grele si stresoase
am fi putut pleca si noi da' asaa...la secunda, saptamana viitoare, insa prea trebuie sa mearga totul ceas pana in momentul ala si zau ca nu vreau sa fortez norocul. stii vorba aia, nemultumitului i se ia darul asa ca stam cuminti pe dosul nostru.
pana la plecare in contzed insa, incercam sa schitam planuri de viitor si sa ne dam seama cat de sanatoasa o mai fi decizia ca planurile celea de viitor sa le aplicam aici, pe pamant romanesc, ori mai departe asa...in zari mai normale. si cum asta nu-i o treaba easy 'rumegam' zilnic la chestia asta. vedem ce-o iesi
altfel, am ramas muta si fara cuvinte in legatura cu tragedia de la maternitatea Giulesti dar si cu tot ce-a urmat dupa..declaratii, (ne)asumari de raspunderi. mi se pare dincolo de cuvinte ce se imtampla cu noi, ca neam, ca tara - daca mai avem o tara...e deznadajduitor. Dumnezeu sa-i odihneasca intre ingerasi pe acei copiilasi si sa le dea putere celor ramasi sa lupte cu ce le-a fost dat sa duca!
pe DC Generale se lucreaza la o petitie, o sa pun si aici un link cand o fi gata - sa dati si voi mai departe.
Geta, Andanii, Deya, Aida, voi chiar ati dezertat de tot? haideti macar la o cafea dimineata ete, sa nu fie provocarea prea mare, intrati pe rand diminetile, sa nu ne imbulzim prea tare deodata K?! da' haideti si voi un minut, cat sa dati un semn ca sunteti ok
Silvana si Dana wk fain sa aveti, ma duc sa-mi mai pun o cafa', doara, doara 'or veni si pozele alea albastreeeeee....
week-end fain tuturor!
- mami, vrei sa te fac fericire?!
Doris-Alina spune:
va salut cu drag si dor...
Ce faceti, dragelor? vad ca v-ati intors din concedii, altele am citit ca va pregatiti de plecare, las` ca-i bine!
noi am hoinarit pe unde ne-a dus gandul si vremea buna si Fuzionake...ne-am intors de curand, si mai plecam o tura dupa 3 sept.
Suntem frumosi, bronzati, oxigenati, sanatosi dar tristi ca se termina vacanta...
Dana, sa-ti fie de bine conzediul...vreau poze...
Maria, voua va urez concediu placut si vreme faina! am vazut porodicea in poze, e tot mai dulcica si parca a crescut mult vara asta...
Ana si voua la fel, concediu placut ! ca-ti trebuie forte proaspete pentru bobocica ta... apropo, ati cumparat ghiozdan si rechizite?
Silva, sa stapaniti sanatosi masinutza...fara evenimente!
Vroiam sa-ti spun ca esti superba in poze, minunate locuri, cat despre Paul m-am topit, zau....io ca io, da s-o vezi pe Ines...
Da, si noi suntem cu ochii pe toate stirile, iritata la culme, de tot ce s-a intamplat la Giulesti.
Tara lu Papura Voda...aici nu mai e de stat...si noi am pus asta in discutie, eu stiu cum e oare mai bine? sau unde ne poate fi mai bine?
Hai ca va las si o dedicatie, videoclipul preferat a lui Ines, de pe Disney channel
va astept la povestit ca-n vremurile acelea stralucite ale noastre... macar virtual sa ma avem vremuri stralucite...
silvana75 spune:
Saptamana trecuta discutam cu cumnata-mea, acu ceva timp patrioata si cu ideea fixa ca niciodata n-o sa plece din Romania, cred ca mai mult teama de necunoscut decat patriotism, imi zicea acum ca nu stie cum si ce sa faca sa plece din tara. Tot saptamana trecuta am vorbit cu alti doi prieteni, ei la fel nu stiu cum sa faca s-o uscheasca ... sunt avantaje si dezavantaje pe care fiecare le stie inainte de-a emigra doar ca atunci cand dai cu capu de ele realizi de fapt cum e ca si in vorba aia "teoria ca teoria da' practica ..."
Multzam de apreciari la adresa lu flacau care maine incepe scoala, clasa a IV-a
In rest binisor ... inca nu ne-am apucat de renovat pentru ca nenea Vasile, care e din neamu nostru , ne tot poata cu vorba de 1 saptamana ca vine sa vada ce si cum si n-o mai venit asa ca am renuntat si acu trebe sa gasim alt nenea.
Este vro langoserie in 7 sute?
Pup
Mariaa spune:
Silvana, sa stapanesti sanatoasa machina
succes la scoala lui Paul si iubiri frumoase si copilaresti
despre langosi...m-am pus io la rand, ie bine?!
apropo de asta...in drumul meu spre job, este o covrigarie de la Trandafirul de unde iau destul de des covrigi buni buni pentru...cam toata firma sa vedeti haiosenie cand golesc raftul si mai mai sa fiu linsata de clientii flamanzi din spatele meu ca golesc covrigaria
altfel despre emigrare, zau ca simt ca-n clipa asta nu ma mai tine nimic aici dar asta e o alta discutie.
Doris, mersi de urare, daa s-a lungit mult! trebuie sa-i refac garderoba inainte sa plecam ca alea de toamna cam toate-s mici! Tu cum mai esti?
Danoo, mai ma lasi mult sa dau refresh dupa pozele cu marea mea?! ce face spiridusul tau?
Geta, tu te mai existi??? cum e Alex al tau? mai zi ceva femeie
Doris-Alina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui silvana75 Este vro langoserie in 7 sute? Pup Silvana si Paul www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici Poze cu noi blog DC, Timisoara impreuna "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." |
In afara de aia de o stii tu, mai sunt inca 5...in 700...
de care vrei?
cu branza si marar,
cu cascaval ras si smantana,
cu varza,
cu cartofi,
cu mujdei,
cu gem?
haaa??? sa te-aud...
Bafta lui Paul si un an scolar plin de succesuri...
Maria, si noi am reinnoit garderoba...la 1,42 inaltime, pantalonii lungi au devenit pescaresti...
De cand face inot de performanta, parca si-a luat zborul fata asta...credeam ca doar baschetul lungeste...
Cum ma simt?
Acum sunt super bine, doar ca m-am , dar asta sa fie cel mai mic bai al meu...daca totul merge ca acum, dupa un an de tratament, adica prin febr anul viitor, imi face endocrinoloaga dieta, si ma ajuta sa dau jos, cu cap, asa cate putintel in fiecare luna...nu ma pot avanta acum, caci numai ce m-a pus pe linia de plutire.
Imi iau constiincioasa calciul si vigantolul, magnele B6, evit caldura pe cat pot...m-am mai latit o singura data din februarie pana acum, in 21 iulie, cand erau caldurile alea naspa si eram si in zilele alea stii tu...in rest,merg periodic la endo, la control, repet analizele de calciu si magneziu la 3 luni si merg inainte.
merci de intrebare...
Galuska ta cum e cu dintisorii? noi am facut controlul de 6 luni, fara cariutze, dar posibil ca pe la 10-11 ani sa avem bracheti roz pe dintisorii de sus
danitin spune:
Uite cateva poye, ata am reusit sa urc intre ardeii copti, mers cu Sasha la veterinar ca a facut conjunctivita, antrenament karate cu fica+mea si uschela la job.
Croatia, pe scurt
incerc maine sa mai urc, ca am o gramada frumoase si racoroase.
Silva, si eu stiu ca-s mai multe langoseri in 700. Mie cel mai mult imi placeau langosii de la una de pe stradutele care dau inspre Unirii, nu stiu cum ii zice la strada, era chiar inainte de coltul unde a cazut casa ....
Dorisake, ma bucur ca mai scri pe aici ... zici ca s-a lungit domnisoara de la innot ... cresc dragii de ei. multe, sanatate, spor in totce te-ai apucat sa faci si mai astept postari.
Maria, nu ma huidui, zau ca mai pun poze ....
De la mine ce sa zic, mult de lucru, incerc sa nu ma stressez, am slabit un pic , vreau multe si incerc sa le fac cate putin
kira_ciulini spune:
Ceau fetele,
Si eu sint din Timisoara, am umblat de mai demult pe forum (2005-2007), dar nu mai gasesc userul si parola veche.
Stiti pe cineva care ar avea nevoie de vaccinul anti candida de la Cantacuzino? Eu am comandat 2 cutii la farmacia Dona gandindu-ma ca fac una acuma in septembrie si cealalta la primavara. Problema e ca ambele cutii expira la sfarsitul lui octombrie. Deci si cea de-a doua cutie trebuie folosita pana atunci.
Asa ca am o cutie de vaccin de oferit cuiva care ar avea nevoie, care se lupta cu bestia de candida si nu-i da de cap.
Daca stiti pe cineva sau aveti alta idee unde ar fi mai bine sa postez oferta, dati-mi de stire.
Multumesc,
Kira
Doris-Alina spune:
Dana, m-am lipit de monitor, asa ca io astept aici cuminte poze noi...dausi o cafa maine dimineata, sa te mobilizez.
ce faina esti Duamna... in galben iti sta beton...
Mariaa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danitin Croatia, pe scurt incerc maine sa mai urc, ca am o gramada frumoase si racoroase. Maria, nu ma huidui, zau ca mai pun poze .... |
acuma ce sa fac eu cu madam?!...ca numai mi-ai deschis apetitul, asa ca la milogi...as zice ca te bat la cuiu gol..da' mi-e ca te teleportezi prin lumea netului si ma iei de grumaz la asa tentativa
..asa ca dau refresh in continuare pana vin si alea racoroase, ca acuma numa' m-ai incalzit...
Doris, noah ma bucur ca esti pe drumul bun! zau, asa...mare lucru sa gasesti un medic bun in 'satul' asta Timisoara...
si apropo de medic bun, nu pot sa nu-i fac reclama dr. Crisan, de la SmileClinic, stiu ca Mihi era interesata de recomandare de genul asta! ii extra omul!
Galuska e ok, face progrese nesperate la stomatolog, avand in vedere ca am avut o experienta horror lunile trecute, in alta parte. Acuma e grozav la oamenii astia la clinica!!
revin maine cu o faza haioasa de la stomato, acuma ma duc la poze... si la vise c-o fost lunga ziua de azi!
boboru'