Timisoara Impreuna(170) in vacanta...

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Silvana, pup tare si vacanta faina! Sa vii cu poze sa spalam si noi ochii

Dana, despre anul asta nici eu nu stiu ce sa mai zic...ii tare alambicat. Zic Doamne ajuta ca suntem sanatosi si atat.

Saptamana buna sa aveti!

- mami, vrei sa te fac fericire?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Corect, Maria, asta-i cel mai important. Pacat ca uitam cam des....Ce mai face podoricea, cum e in vacanta?

Mergi la inceput

Sper ca sunteti bine, sanatoase, cu toate .... si ca aveti parte de o vara cat se poate de frumoasa.

Eu numar zilele pana la concediu, sunt teribil de obosita, sper sa fie bine pana la urma. In rest, smotrui cate ceva prin casa cu telefonul la ureche, incerc sa petrec cat mai mult timp cu Spiridusul - de exemplu, facem picnicuri cu fructe la fantana din Piata Unirii, alerg catzelul - ca sa doarma bine noapte si sa nu scoale toata casa, fac planuri sa slabesc - asta dupa ce vin din concediu, sa nu-i rapesc bucuria de a manca calamarii fritti, ribitze sau creveti pe saturate.

Dau un www.melbournecoffeereview.com/mcr_images/IMG_1663-736585.jpg" target="_blank">caffe frape

Mergi la inceput

Sper ca sunteti bine, sanatoase, cu toate .... si ca aveti parte de o vara cat se poate de frumoasa.

Eu numar zilele pana la concediu, sunt teribil de obosita, sper sa fie bine pana la urma. In rest, smotrui cate ceva prin casa cu telefonul la ureche, incerc sa petrec cat mai mult timp cu Spiridusul - de exemplu, facem picnicuri cu fructe la fantana din Piata Unirii, alerg catzelul - ca sa doarma bine noapte si sa nu scoale toata casa, fac planuri sa slabesc - asta dupa ce vin din concediu, sa nu-i rapesc bucuria de a manca calamarii fritti, ribitze sau creveti pe saturate.

Dau un www.melbournecoffeereview.com/mcr_images/IMG_1663-736585.jpg" target="_blank">caffe frape

Mergi la inceput

Dana,

si noi suntem foarte obositi ca multa lume, de altfel :(
Alexandra e bine, merge la tenis de camp, asa for fun si pentru consumarea energiei si a facut niste forme tare faine la picioruse. mai mergem la inot cat putem de des, o invatam sa inoate si e mortala ca la pregatirea de sarit in apa, inchide gura, trage aer in piept si cand sare o pufneste rasul am ras si aseara de numa, ii mare figura!
de vacanta nici vorba, noi suntem fara bunici, asa ca musai sa ne impartim cum putem. tare-mi lipseste mamon si tare greu e cateodata dar asta este, ne impartim cum putem.

in concediu plecam la sfarsitul lunii, asa ca pana atunci numaram si noi zilele, doar doar s-or imputina...

dupa descrierea facuta banuiesc unde plecati si o sa te rog sa pupi marea mea albastra si din partea mea ca mi-e tare dor de ea
noi abia prin toamna vom putea sa-i facem pasaportul Alexandrei, asa ca anul asta sarim peste Adriatica :(( da' cum spuneam, sanatosi sa fim si o s-o vedem la anul.

bun frape-ul, bun bun!
ma duc sa fac ciuperci umplute la cuptor si clatite, asta-i comanda zilei mai nou - culca-te clatite, scoala-te clatite da' fac asa, de-o tura de mancat, nu turnul babel si e ok.

eu dau o clatita, deci, cu dulceata si apa cu gheata.

Mergi la inceput

Da, Maria, ai ghicit, acolo mergem ...... Dulce tare podoricea, mi-o inchipui. Ciuperci la cuptor, clatite .... suna tentant.

Restul fetelor, concedii, vacante, ceva? mi-e dor de povesti si poze de pe coclauri. Imi aminesc si acum postarile Anei, din concediul trecut ....

tuturor, si sa va mearga bine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Io nu ma pricep la vorbe, sper pozele sa vorbeasca de la sine, tot ce pot sa spun e ca o fost superb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vladdd spune:

Ciao Mariaa, ai primit cumva un mail despre Byron Katie, pe adresa ta de mail?Eu ti l-am scris,nu stiu daca a ajuns.

Mergi la inceput

pentru cine doreste, cine pofteste

Silvana, ma bucur ca v-ati relaxat! Se vede diferenta intre prima poza si ultima, sa va fie de bine Despre Paul...m-ai topit...
Vladdd, da, am primit mail. Nu am inteles exact ce ar trebui sa fac:)
Dana, pai sa fie cu vreme buna atunci! si cu poze sa-mi spal si eu ooochiii, plsss

Noi am petrecut un wk prelungit de joi incoace, pe la maxilofaciale cu antibiotice, cu supraveghere la greu si cu inima cat un purice. Ale a facut un abces urat de tot si n-a lipsit mult sa ajungem la operatie. Mi-e si teama sa rasuflu usurata ca inca ramane acasa, in continuare pe medicatie.
Saptamana trecuta am aflat ca, cumnata'mea, care mi-e ca o sora aproape are tumora la rinichi si pe octombrie e programata la operatie. Facem sapaturi acuma pentru un control la Szeghed si o eventuala interventie pe acolo, 'om vedea. Cam astea-s alea nasoale la noi.
Daca toate 'or fi bune, pe inceputul lui septembrie plecam si noi intr-un minicircuit prin tara Bihor, Cluj, Harghita, Sibiu cu oprire o saptamana la Praid, la salina. Abia astept ca dau la pedala deja sa mai storc ceva energie din noi doi, ca Ale si cu falca cat juma de cap tot tzopaia de bucurie, manc-o mama pe ea.

Sa aveti o saptamana (mai) buna decat aialalta si sa aveti spor la treburi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vladdd spune:

Ma gandeam poate discutam despre asta :)
Dar cum doresti tu.
Cu drag,Vlad.

Mergi la inceput