Timisoara Impreuna(170) in vacanta...

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

tks de invitatie, Getutule

sunt cofeinodependenta declarata asa ca nu pot sa lipsesc
buna buna tratatia!

Dana, apropo de regimuri, ma bate gandul sa ma bag la disociat iarasi vreo 2 luni sa nu ma mai joc asa...devin tare pufoasa

Silvana, Ale cand a vazut pozele voastre ma intreba din 2 in 2 secunde cand mergem si noi acolo Paul e un frumos Ma bucur sa-l vad asa happy acolo cu prietenii lui Tum cum esti cu nasu?

Noah, ma duc la treburile mele si va urez o zi racoroasa pe cat posibil ca io ieri era sa ma latesc putin de la caldura. Sper ca azi o fi mai bine.
V-am pupat si ne vedem la ceaiul de seara

- mami, vrei sa te fac fericire?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

salutare,

Maria, uita-te mai bine la pozele mele si o sa vezi acolo o pufoasa . Nasu muceste inca la greu, doar ca durerea de gat o trecut si starea aia nasoala de durere in tot corpu.
Parcu e tare misto mai ales pentru pitici, noi am fost duminica si o fost cam nebunie, multa lume, caldura mare ... cand aveti drum incoa va fac un fix flags
Getule, io inca astept pozele!!

Mergi la inceput

nimeni pe aci? io cu mine?

La multi ani Luci, sot de Andanii!
Si cu intarziere Ana, la multi ani pentru Dunia!

noi suntem taras, cu limba de-un cot, cu ultimele forte tragem saptamana asta care abia astept sa treaca si sa plecam in conced

voi care cum sunteti?

si sa auzim de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

buna dimineata

Silva nu esti singura, mai sunt si eu pe aici
zici ca trageti pe ultima suta de m? fain ... unde plecati in concediu?
noi am fost pe weekend la arad, sambata dupamasa am fost la party de copii, a fost ziua baietelului nasilor nostrii, a fost fain, pacat ca ne-a prins ploaia si n-am mai putut sta afara.
in rest, totul ok ... ma bucur ca s-a mai racorit ca ma tampeau caldurile alea deja ...
Dani mai traiesti?
Mariaa ce mai faceti, cum v-ati petrecut weekendul?
asaa, sa nu uit, zic si eu cu intarziere La multi Ani pt cei 2 sarbatoriti!
Andanii tu ce mai faci? mai hai pe aici la o vorba...

va las o mare si fug sa ma apuc de lucru
o zi faina si-o saptamana la fel

Geta, mami de Alex

"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Mai traiesc, dar greu

Nu stiu ce si cum, dar mi-e rau de doua zile de mooor. Adica, cam stiu cum ... s-a reactivat veceha mea belea, avand mult de lucru am bagat calmante grupa mare si mi-am busit stomacul. Asa ca acuma ma doare si ala, mi-e greata, ametesc ... vai si-amar de capul meu.

Zic si eu, cu intarziere, la multi ani sarbatoritilor!!!!

In rest, ce sa zic, job-casa, weekenduri la casutza, am facut gem de agrise si gem de caise, am recoltat dovlecii, i-am ras si bagat la congelator, rosiile-s cam g#259;unoase, in schimb ardeii si telina au iesit super anul asta.Am fiert porumb, Calin a tuns gazonul + era deja un fel de jungla, asa cum de altfel a si ramas jumatate de gradina, aia in care n-am mai avut energie sa plantam ceva. iarba e mai inalta ca mine, jur.

Ma bucur ca s+a mai racorit vremea, am cam suferit de caldura in ultimele zile ale saptamanii trecute.

va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Geta, in wk am fost sa vedem un concurs de cai, in ciuda vremii aiurite, a fost tare fain! o splendoare caii!
Dana, sper ca esti mai bine! greu traieste toata lumea acuma, eu pe seama asta pun absentele. lumea-i focusata pe alea urgente si grele, gata cu timpul liber de pierdut aiurea..
cum e la job?
Silvana, voi cum sunteti?

poate iesiti acuma la interval ca-i mai racoare, o vreme :)

spor la treburi sa aveti!

- mami, vrei sa te fac fericire?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

fetelor multumesc pentru urari

n-am disparut da nu-mi ajunge timpul deloc , parca s-a condensat si trece mult mai repede

acuma vara fiind mai mult stam pe la sat, facem naveta la lucru si la dans si stam acolo in curte , soare , piscina , bronzaleala, copilul in curte toata ziua nu inchis in casa , a mult mai fain

va pup pe toate , concedii placute in tara si in strainatate care pe unde mergeti , sa va fie de bine la cele care deja ati fost (getutza) si ce sa va mai spun ... sper sa ne vedem la o inghetata cat mai e vreme nu ????

andanii

Mergi la inceput

Si eu, si eu vreau inghetata .... si intalneala!!!!

maria, intrebai de job. pai s-a cam intamplat ceva. A plecat seful si acum eu sunt ... seful deocamdata avansarea asta in functie inseamna munca x 2. iar asta inseamna ca pot face fatza numai daca imi planific draconic timpul si nu-mi mai permit niciun fel de derapaje. Incerc, dar e greu, mai ales ca surse de stress pe toate drumurile, nu mai departe de ieri m-am gertat iarasi groaznic cu dobitoaca de vecina, oamenii aia sunt clar paranoici, si eu nu reusesc sa constientizez faptul ca singura atitudine fata de asemenea nemernici e ignorarea totala. E greu, mai ales cand te injura sau te acuza pe nedrept de tot felul de enormitati, dar trebuie sa ma autoeduc si cu traba asta.

Pusi la toate si zile cat mai senine.

Mergi la inceput

Io nu vreau nimic, doar ma laud ... maine dimineata plecam!!

Va pupacesc si va doresc un weekend linistit si o saptamana usoara

Mergi la inceput

Silva, vacanta cat mai frumoasa!

Mergi la inceput