Timisoara Impreuna(170) in vacanta...
Raspunsuri - Pagina 6
Mariaa spune:
o daaaa, din acelasi capitol, acu cateva zile cautam poza aia cu sombrero so :pp goala la plaja...porma a venit ceva superurgent si am uitat complet.
so, La multi ani sanatosi, sot de Silvana!
pe bune, mie alta urare nici ca-mi mai vine sa fac oamenilor...doar sa fie sanatosi! e cel mai de pret lucru.
sunt pe fuga si nu pot insira multe, da sa stii Dana ca asta-i o chestiune care ne framanta si pe noi. si inca tare de tot.
sau poate 'om fi la un moment de cotitura in viata?! Dumnezeu stie...cum ziceam, sanatosi sa fim sa le ducem pe toate!
si pup si trupa de Mihilica cu tot dragul.
- mami, vrei sa te fac fericire?!
silvana75 spune:
dintre servetele mucioase, bombonele sugacioase si siroape va salut si io si va multzu de urari si cum asta n-ar fi deajuns alaltaieri m-i s-o crapat o masea, masea facuta acu ceva ani acasa, azi merg s-o repar sau s-o scot ... vor fi grele la mine.
legat de anu asta ... invat sa dansez in ploaie
danitin spune:
Am vazut postarile vostre, Silva si Maria, legate de moarte Madalinei. Ma ardea sa zic ceva si nu stiam unde. La generale nu am vrut, intra multi si se starnes polemici inutile. Nu e un loc unde sa-ti dezvalui sufletul. M-am gandit la blog ... si parca totusi nu. As vrea sa scriu ceva, dar parca simt ca nu ar fi destinat celor multi. Asa ca m-am gandit ca aici, in coltzisorul asta drag in care au curs atatea cuvinte de durere, de bucurie, cotidiene, rare, destainuiri, incurajari, povesti, laude, mea culpa ... ar fi locul potrivit. Daca vreuna dintre voi, care stie sa mai intre pe blogul nostru le-ar prelua, ar fi bine, daca nu - macar m-am descarcat.
Cred ca inteleg neintelesul ... e o problema pe care doar cei care s-au confruntat cu ea o pot pricepe. E diferenta imensa intre ca ai dori sa fi, intre ce stii ca esti si intre ce se asteapta altii - culmea, nu lumea, ci cei apropiati, sa fi. Si iti dai seama ca nu esti, si lupti sa fi, si constientizezi ca nu corespunzi niciunei imagini. Nici ce asteapta altii de la tine, nici ce vrei sa-ti impui .. Esti, ca si cariera sa zicem x, teoretic lumea spune ca ar trebui sa fi super multumita. Asa arata, din afara, Si numai eu, sau un tu ipotetic, stii ca esti departe de asta. O mare cantareatza, extrapolez, fara concerte majore, aparaitii fulminante sau recorduri de vanzari? Pentru cine mare, pentru apropiati, pentru o mana de fani care te mai tin minte si dupa n-spe ani de la ultimul hit? Teoretic poate e ok, un pic cosmetizata imaginea si totul e superb, dar daca NU ai puterea nativa de a te automistifica, e jalnic si te macina ... Nu vreau sa fac comaparatii, e absolut deplasat, dar imi amintesc replica unei babe din piatza care ma intreba de ce nu mai prezint emisiuni: " eh, asta e, vin din spate mai tinerele, mai frumusele ...." Am ras, dar parca nu era tocmai un ras sincer. Familia ... poti sustine la infinit ca e perfecta, dar cate nemultumiri nu ne macina, peste cate putem trece, de cate chestii ne putem autoconvinge si cate raman in noi, ca un cancer ce abia asteapta sa prinda momentul in care se poate latii peste ganduri, peste voiinta? Unii se nasc luptatori, altii victime, dar cei mai nefericiti sunt cei cu vocatia de victima pe care viata ii obliga sa ramana luptatori. Sunt cei care vor, odata cazuti, sa-si planga durerea in praful din care nu mai au puterea sa se adune, dar lumea, orgoliul, obligatiile, constiinta, toate ii indeamna sa incalece viata din nou. Si poate aduna puterea sa o faca, dar nu e un sentiment sincer, ci o obligatie, pe care depinde de resursele fiecaruia cat vor putea sa o duca, ca pe o flamura zdrentuita, in care nu mai crezi, dar a carei aura stii ca e necesar sa o alimentezi, chiar daca pentru asta e nevoie sa-ti devorezi propriul suflet. Unii reusesc, altii nu ... ii compatimim, ii blamam, ne miram de neasteptatul situatiei, dar eu cred ca in fiecare dintre noi zac slabiciuni pe care ne chinuim sa le invingem. Ferice de cei care reusesc, admiratie pentru cei care lupta, dar cred ca si intelegerea pentru cei care nu reusesc ar trebui sa fie un sentiment normal.
Multumesc daca ati citit, sper ca ati inteles, va doresc sa aveti intotdeauna puterea invingatorilor.
Mariaa spune:
Dana
nu pot decat sa repet intrebarea lui Calin: cand te apuci de scris?!
altfel absolut de acord cu ce ai scris tu. am un gust taree amar cand aud cat de rai sunt oamenii judecand deja in secunda nr.2 gestul ei. asta si de pe la generale dar si de la mine de la job...condamnari si verdicte naucitoare in necunostiinta de cauza.
daca nu stiu ce-a fost acolo, si nu stiu dar si daca as stii, nu pot decat sa zic in gand: sa-i fie tarana usoara si s-o ierte Dumnezeu!
de fiecare data e socant cand auzi de astfel de gesturi dar linia dintre normalitate si anormalitate este atat de fina incat intr-o clipa poti fi de-o parte sau de alta a ei.
odihneasca-se in pace!
geta_florina spune:
buna dimineata
am sosit si noi de pe meleagurile grecesti... a fost un concediu scurt, dar minunat ... chiar daca n-a inceput f bine. cu 4 zile inainte de plecare Alex mi-a facut o amigdalita de toata frumusetea, si bineinteles ca si mama-sa a luat de la el . dar a trecut si-am avut un concediu f fain ... eu ador grecia si mai ales insula Thassos pe care mergem de 2 ani incoace.
poze inca n-am , nu le-am descarcat.
acu' iar la munca ... am un chef nebun ...
voi ce-ati mai facut?
vad ca nu prea mai scrie lumea pe aici ... nu stiu de ce ... ma intreb ...
Dana felicitari pt blog, si eu abia astept sa-ti citesc povestile ...
Silvana cum mai esti? sper ca ti-o trecut raceala ... numai desteptii racesc vara , asa-i ...
Mariaa ce mai ziceti? asteptati si voi concediul cred ....
la toate si numai bine, astept sa mai aud vreo veste despre voi
Geta, mami de Alex
"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"
Mariaa spune:
Getaaaa uelcam, cred ca aveti bateriile incarcate! astept rezumeul
concret nush sa-ti dau un raspuns la intrebarea ta dar si a Danei dintr-o postare anterioara. cred ca lumea si-a pierdut interesul pentru forum, pentru ce reprezenta odata (in general) DC.
altfel noi suntem binee si daa, asteptam concediul ca pe 'haer :))
sa aveti o saptamana luminata!
silvana75 spune:
salutare
Getule, io astept poze!!
Noi am fost ieri la Six flags, parcu ala de care va spuneam, fu misto de tot, aveti ceva poze aici
in rest .... peste 2 saptamani placam in concediu!!!!!
danitin spune:
Geta, bine ai revenit, abia astept sa vad poze, suna foarte frumos o insula din Grecia, chiar sunt curioasa sa stiu cum arata prin ochii (aparatului de fotografiat) vostrii.
Silva, imi rezerv pozele de la six flag pe maine dimineata, la o cafea. dulce si sper ca atrecut raceala.
Maria, se pare ca "dependenta" de DC trece, mai usor ca alte dependente, din pacate. Mi-e tare dor de zilele in care aparea o postare la fiecare (maxim) cinci minute ... de toate framantarile, visele, retele culinare, poznele de nazdravani, toate cele postate pe aici. Poate vor reveni vremurile bune, eu sper ca atat timp cat mai exista un nucleu care scrie, mai e o speranta.
La mine, totul naspa, pe trend descendent. Dar m-am resemnat cu ideea ca e un an nefast si ca va trece. Azi, de exemplu, am avut "surpriza placuta" sa aflu ca revizia de 4 ani a Loganului ne costa 15 milioane , o colega s-a dus de epuizare, cred ca nici nu mai vine la lucru, din care cauza muncim mai abitir, ca nebunii, mamanu e in prag de depresie ca nu-si gaseste chirias la apartament si, logic, eu sunt de vina ca am contribuit la plecarea celor dinainte, boala ma sacaie, in continuare, Lori devine pe zi ce trece o maaare rasfatzata, Sasha tocmai si-a descoperit masculinitatea si marcheaza tot ce prinde si latra ca tampitul, calin pare sa-si piarda calmul proverbial, banii se duc, bleax, ce sa mai zic ... naspa rau, dar viatza merge mai departe, dupa rau trebuie sa vina si bine, totul e sa-l mai prindem.
geta_florina spune:
buna dimineata
cine bea o www.dianasdesserts.com/assets/managed/recipes/Hot_Chocolate_Espresso.jpg" target="_blank">cafeacu mine?
Silvana ti-am vazut pozele... tare faine, super parcul ala, cred ca si la Alex al meu i-ar fi placut tare mult acolo.
raceala ti-o trecut?
Dana iti doresc sa se rezolve toate problemele
m-ai socat cu cat costa revizia la logan, si noi tot logan avem.
cat despre insulele greciei, da, sunt minunate ... inca n-am poze, pur si simplu nu mi-am facut timp sa le descarc, offf si noi suntem f ocupati, toata ziua intr-o alergatura continua.
Mihi ce mai zici? cum va petreceti vara?
fetele toate, si pe cele care scriu si pe cele care nu scriu ...
o zi frumoasa sa aveti
Geta, mami de Alex
"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"