Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (78)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Fetelor voi ce mancati de pranz?

Cristina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Referitor la mancare, am gasit la marketul de langa noi, de saptamana trecuta placinta dobrogeana. Acolo se vand si prajituri. Asa ca-mi cumpar o portie de placinta(e cu multa branza si stafide) si un danone de baut la 490g si mi-am asigurat masa. Acum recunosc ca mai infulec un biscuite, mere si alte fructe.

mamica de Maria Lavinia si 23+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Cristina 23+

Eu acum m-am intors de la piata,am gasit in sfarsit fasole verde care sa imi placa,o sa fac o ciorbita si am luat 2 kg de cirese.
Si acum pe caldura asta mi-e groaza sa ma apuc.

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

eu azi am papat mazare cu carne de pui si salata de rosii. De obicei dim ciugulesc ceva si beau o cana de lapte, la pranz - mancare si elevitul si seara ceva usor si fructe sau suc de fructe la robot (de regula gref+mar+banana/lamaie)

--------------------------------------------------
Sunt o cu de 22+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Cristina 23+

Eu mananc piersici si beau apa..pe caldura asta nu intra nimic in stomac..pana acum cred ca am bautmai mult de 3 litri de apa si nu mai stiu de cate ori am fost la baie ca urmare a consumului de lichide..dar mai am o ora si 20 de minute si fug acasa la racoare.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Lucianna

www.realitatea.net/plata-alocatiei-pentru-mame--amanata-pentru-sfarsitul-lunii_718381.html" target="_blank">http://www.realitatea.net/plata-alocatiei-pentru-mame--amanata-pentru-sfarsitul-lunii_718381.html

--------------------------------------------------
Sunt o cu de 22+

Minunea noastra

Dar despre ce e vorba in final? Despre alocatiile copiilor sau indemnizatiile pt. mamicile in CIC? Ca eu nu am inteles. Ei zic alocatiile mamelor?!?!?!?!

Dana 27+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Vai sunt singura care mananca numai prostii? Eu numai seara reusesc cate o salata si atunci cu cartofi prajiti, ca se fac repede tare si-mi plac . Ca eu dimineata mai mananc oua, branza, salam , ca apoi la munca tot ce-i dulce si mancare fast-food. Acum mi se pare mai ok placinta cu danone si sunt mandra de mine. Si ma mai plang de kg, vai de mine.De doua sapt nu am mai luat nici fier si inca nu am inceput sa iau elevit, cu toate ca mi la dat dr. acum o luna si 1s. Poate imi fac curaj azi sa-mi cumpar.
Acum ma sorb dintr-un pahar de fanta si mai devreme am baut unul de cola, am gasit la fetele de la conta, e ziua cuiva. Iar ieri m-am hidratat cu multa bere fara alcool.
Acum nu ma certati foarte tare,va pup ca sa va mituiesc.

Mergi la inceput

Eu am mancat un pateu cu branza si juma' de kg de cirese, iar acuma stau nemiscata ca simt ca explodez.... Ori stomacul meu s-a micsorat foarte mult, ori m-am dilit rau de tot.... Sunt innebunita dupa cirese si pana acuma devoram rapid minim 1 kg si nu aveam nik....acuma explodez un doi si ma enerveaza senzatia asta de mor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Summertime ce fain ati petrecut! asa e cum zici! Te poti simti bine si cu burtica! Chiar mai bine daca ma gandesc cate bucurie e ca cineva acolo in burtica te percepe si e jucaus!
Lara sa ne spui cum e ce ai primit! Am mai dat cartile tale sa le vada si alte mamici! Sper sa u te superi! Sunt faine si poate iti comanda! As vrea sa ma treci si pe mine in listuta cu data nasterii mele: 14.08.1979

Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Vai sunt singura care mananca numai prostii? Eu numai seara reusesc cate o salata si atunci cu cartofi prajiti, ca se fac repede tare si-mi plac . Ca eu dimineata mai mananc oua, branza, salam , ca apoi la munca tot ce-i dulce si mancare fast-food. Acum mi se pare mai ok placinta cu danone si sunt mandra de mine. Si ma mai plang de kg, vai de mine.De doua sapt nu am mai luat nici fier si inca nu am inceput sa iau elevit, cu toate ca mi la dat dr. acum o luna si 1s. Poate imi fac curaj azi sa-mi cumpar.
Acum ma sorb dintr-un pahar de fanta si mai devreme am baut unul de cola, am gasit la fetele de la conta, e ziua cuiva. Iar ieri m-am hidratat cu multa bere fara alcool.
Acum nu ma certati foarte tare,va pup ca sa va mituiesc.

Oramona stai linistita...atata timp cat nu faci excese..e ok sa mananci si prostioare!
Dar fa-ti curaj si ia si vitaminele pe care ti le-a dat DR. ca macar cu alea acoperi toate necesitatile lui BB. Si mie mi-a dat fe pana la nastere si calciu pt. 30 de zile. Dar elevit mi-a spus sa nu mai iau de la 3-4 luni.

Mergi la inceput