Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (78)
Raspunsuri - Pagina 10
adelena spune:
Eu am descoperit biscuitii Bel Vita Start si sunt f buni...la fel ca voi, as manca numai fructe, dar dupa cateva sute de grame simt ca explodez...nici nu mai pot respira...
26+ si mami David 03.05.2005
maya71 spune:
si
de la o albinutza absenta 'nemotivat' dar cu motiv!
A fost prea scurt weekendul si...
Ma duc sa recuperez din urma ca sa fiu la curent cu ultimele stiri mondene.
Sper ca sunteti bine si cu bebeii la 'marsupiu'.
Albinutei ia fost tare dor de voi dar nu stie sa o spuna si sa arate
Klarisse spune:
Am aparut si eu..sunt la zi cu cititul, am avut un pic de recuperat.
Madutza
si felicitari din inima pentru cele 2 liniute. Sa dea Dumnezeu sa fiti sanatosi si dupa 40 s sa iti strangi comoara in brate.

Iony multu multi pupici si astept vesti bune si de la tine.

Ionela, Chichi, Tanamera, Puiutza 

Lucianna felicitari pentru rezultatele bune de la ecografie.
Eu sunt bine, relaxata si linistita, dimineata am mers la piata si am facut aprovizionarea cu fructe..in casa e racoare si bine..asa ca stau cumintica. Cuculetz e activ foc, nu ma lasa deloc singura, mereu imi aminteste ca e acolo cu mama lui si tare mi-e drag de el.

Va pup, sa aveti o saptamana usoara..
Klarisse
graviduta 23+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
ana_25 spune:
Buna burtici!
Madutza la multi ani si felicitari pt sarcina!
Alexuza felicitari pt semnatura!Tot asa pan'la 40!
Chichiutza ma bucur ca te-ai distrat la munte!Sa-ti fie de bine!
Crina bafta la eco!Sa vii cu vesti bune!
Clary felicitari pt semnatura!Sa cresteti mari!
Summertime ma bucur ca te-ai distrat la mare,sa-ti fie de bine si sa cresteti mari!
Lucianna felicitari pt bb cu"puta mare"!Sa fie sanatos!
Nu am intrat de dimineata ca nu am avut curent.A fost azi noapte furtuna si speram si eu azi la putina racoare dar degeaba.Am umblat ca zuza prin oras sa-mi caut rochii subtiri si lungi,dar n-am gasit nimic sa-mi placa.Nu mai pot de cald!!Acum savurez o felioaca
de lubenita receee,ca mancare nu-mi trebuie ca mi-e prea cald.
Ana
23+
Maia Elena
oramona spune:
O sa iau Elevit, ca eu numai porcarii mananc. Mie mi-a dat acid folic pana la 12s, fier pana la 18 s si de atunci ar fi trebuit sa Elevit. Dar am mai luat o luna fier, asa de la mine ca sa nu iau vitamine, era fiercu acid folic si cu B12, dar de azi gata, o sa-i asigur necesarul de vitamine ![]()

mamica de Maria Lavinia si
23+ cu Elena Elisa 
puiutza spune:
Ma laudam de dimineata ca ploua si era racoare afara....ti-ai gasit cum s-a oprit ploaia a iesit soarele si acuma e iarasi mult prea cald!!!!
Gata.....cedez si eu si ma car de la birou.
Va pup! Poate reusesc sa intru deseara de acasa. Daca nu...o seara buna si toate cele bune!
Dana
27+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
chichiutza spune:
Fetelor ce de lucruri bune mancati!

Si eu vreau cirese dar pe caldura asta nu iau nici taiata!![]()
Oramina ce haioasa esti, parca esti eu! mananc tot ce ma taie capul si apoi imi fac probleme! :P
Dam noi kilele astea jos, nu-ti face probleme!
Intre timp am facut o salata, am gratarit niste pui si mananc. Dar nu-mi place ca e iasca de tare! 
Cristina
23+
alynta27 spune:
Lucianna si eu astept indemnizatia! Am cheltuit salariul sotului si suntem ramasi fara bani! Am zis ca-i baga!
Am facut si eu inghetata de capsuni! Abia astept sa o degust!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Intreba cineva de reteta de inghetata:
http://dulciurifeldefel.blogspot.com/2010/06/inghetata-cu-capsuni.html
vedeti ca in dreapta sunt mai multe tipusi de inghetata! Eu am facut ceva in genul aleia cu mure, dar fara branza! Si cu capsuni in loc de mure! E tare cremoasa si era faina se dezghetata!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
lucianna_83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 Lucianna si eu astept indemnizatia! Am cheltuit salariul sotului si suntem ramasi fara bani! Am zis ca-i baga! ![]() Am facut si eu inghetata de capsuni! Abia astept sa o degust! Alina-Mirela 29+ Maria si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
eu de obicei ii iau pe 22 dar ar fi culmea sa inceapa sa-i amane
.Si asa spuneau ca daca nu mai sunt bani nu mai acorda decat cate 6 mil ...sa ajunga la toata lumea si sa nu zica ca nu-i dau

21+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008Poze Raul