Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (78)
Raspunsuri - Pagina 11
donna79 spune:
Hello!
Ce fac fetele? V-ati topit?
Eu am petrecut ca in povesti trei zile... Multumesc pentru urari Crina, Ana 
La multi ani, Madutza! Multa sanatate si fericire si ma bucur sa aflu ca deja ti-ai primit cadoul visat. Sarcina usoara si un bebe sanatos si fericit!
Lora... eu mai voiam un carucior albastru pe prima pagina si niste parole pe PM, pls...
Klarisse ma bucur ca nu mai mergi la munca, indiferent cum s-a ajuns in situatia asta. Bebe conteaza mai mult. Eu nu pot sa ma vait prea tare ca in ultima vreme s-au mai linistit putintel apele dar ma minunez de cat putin impresioneaza starea de graviditate.
Va pup pe toate! Ma intorc la munca 
Donna
ionela.n spune:
Oramona, pune mana si mergi sa iei Elevit sa dai la bebe 
Klarisse, sa te odihnesti mult si sa ai grija de cuculetz
--------------------------------------------------
Sunt o
cu
de 22+
Minunea noastra
chichiutza spune:
Klarisse trebuie sa recunosti ca diferenta e majora intre casica si servici!
Ana
Si eu am o lubenita dar n-am nimerit-o foarte coapta! E doar rece!
Cristina
23+
lucianna_83 spune:
pentru cine recolteaza celule stem, ati contactat deja firma? si care? 
21+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
Poze Raul
alynta27 spune:
Eveline cred ca sotul tau a facut insolatie! Sa bea multe lichide! Si comprese reci!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
summertime spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lucianna_83 pentru cine recolteaza celule stem, ati contactat deja firma? si care? ![]() 21+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008Poze Raul |
Eu vreau s anasc la medlife si ei lucreaza cu stem sure. i-am sunat si au zis ca din luna a 7-a recomanda ei semnarea contractului.
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 26 saptamani cu
Clabuc spune:
Alynta, multumesc pentru link. Il salvez in Favorites, am gasit si reteta pentru inghetata cu cafea, sper s-o fac cat mai curand si sa iasa buna, buna. E ciudat: mie nu-mi place cafeau de fal, nu beau deloc, dar inghetata de cafea e preferata mea.
Oramona, m-am uitat in calendarul ortodox si n-am gasit nimic cu Sf sau Cuvioasa Elisabeta. Daca ai gasit tu, da-mi si mie, te rog, link-ul. I-am spus sotului despre al doilea nume si a fost incantat, asa ca, se pare, ca o va chema Sabrina Elisa. Sper ca nu te superi ca "m-am luat dupa tine", dar am iubit-o tare mult pe bunica mea, Elisabeta, si cand am vazut cum v-ati gandit voi la Elisa de la Elisabeta mi s-a parut ca asta e ce cautam. 
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
23+
Poze Clarinda
alynta27 spune:
Donna ma bucur ca ati petrecut frumos! Spor la munca!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
oramona spune:
Clabuc, aici am gasit, e pe 24 si e cu , cruce neagra http://www.credo.ro/calendar/Aprilie/2010. Nu am cum sa ma supar, ma bucur ca va place. Fica-mea zice ca ei nu prea ii place numele asta si impreuna cu al ei tatic ii zic Ilenuta, de la Elena. Acum sa strambe ei cat vor din nas, ca nu o sa cedez deloc ![]()
Ionela,
, cand ma duc acasa ma opresc la farmacie si-mi cumpar negresit. Mai ales ca bebita e cu 5 zile mai micuta conform masuratorilor.
Chichi, asa zic si eu, o sa dam jos, mai greu probabil ca e d la mancare nesanatoasa nu de la apa si sare, dar sanatoase sa fim... si iubite![]()

mamica de Maria Lavinia si
23+ cu Elena Elisa