Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (78)
Raspunsuri - Pagina 12
eveline spune:
Clabuc, pe 24 aprilie este Cuv. Elisabeta.
Alynta, am vb si eu azi cu un dr (in sfarsit, deoarece sotul are simptomele astea la caldura de cand e mic) si se pare ca de fapt ii creste presiunea intracraniana (edem cerebral???)si-i apasa pe nu's ce centri vitali si se declanseaza voma, ca un fel de eliberare (depreseurizare). Ideea e sa se racoreasca pe cap, preventiv....asa-mi explic de ce nu ii este rau niciodata la mare (face si baie si e racorit pe cap). Lichide consumase, vreo 2 litrii de apa plata dar a dat-o pe toata afara, evident... Oricum, nu-i de joaca...
23+
si mamica de
Bianca
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Klarisse trebuie sa recunosti ca diferenta e majora intre casica si servici! ![]() Ana Si eu am o lubenita dar n-am nimerit-o foarte coapta! E doar rece!Cristina 23+ |
E bine c-o ai si e rece!Las' ca-ti iei alta mai dulce data viitoare!

Ana
23+
Maia Elena
maya71 spune:
Magdutza, am 'prins din zbor' vestea. FELICITARI! Hai ca a venit soarele pe strada ta... te rog eu sa/i 'amintesti' si de a mea.
Si eu am avut emotii saptamana trecuta, mi/a intarziat CM.ul 6 zile ...am fost cu sufletul la gura de nu pot sa va spun...dar ieri mi/a venit
. In cazul acesta nu stiu daca mai este cazul sa fac testul
.
office spune:
Summertime, multumesc pentru explicatii! eu voi merge numai cu fetita asa ca am putine emotii. sper sa fie totul ok. voi lua sejlong cu umbrela, am facut un stoc de creme cu factor de protectie 50, palarie daca e cazul, costum de baie inca nu am de aceea am cerut pareri...nu vreau sa ma gandesc cum de la masura 36 voi ajuge sa imbrac vreun 50
.m-am programat la control cu o zi inainte de a pleca si de asemenea sper sa nu existe alte contraindicatii.
Tina,
cu
(28+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png
chichiutza spune:
Maya
! Eu zic ca e mai bine c-a venit in conditiile date...zic si eu asa....
Cristina
23+
office spune:
Luciana, felicitari pentru vestile bune!
Tina,
cu
(28+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png
Clabuc spune:
Oramona, Eveline, va multumesc mult! Aveti dreptate,e pe 24 aprilie, ce mult ma bucur. Asa ramane: Sabrina Elisa. In calendarul (de pe net) in care ma uitasem eu nu scria tot sirul ala de sfinti su cuviosi si din cauza asta mi-era teama ca nu este si Cuvioasa Elisabeta.
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
23+
Poze Clarinda
lucianna_83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui office Luciana, felicitari pentru vestile bune! ![]() Tina, cu (28+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png |
multumesc

21+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008Poze Raul
LoraG76 spune:
Am intrat doar sa va spun ca am pus poze pe picassa, in contul comun, cu carutul si bicicleta noua a Iustinei. Ma laud si io ca cioara, da-s tare bucuroasa ca am reusit sa le iau, carutul chiar e super, se monteaza f. usor, e usor, se conduce usor...sunt multumita, in sfarsit! Si mor de caaaaald, azi ma sufoc, nu's ce am...
Plec la bucatarie. Rezolv carucioarele colorate si data nasterii mai tarziu, scuze.
Lora, mami de Iustina si 
28+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
chichiutza spune:
Lora felicitari pentru noile achizitii! Super arata! Sa le conduceti sanatosi!
Abia astept si eu sa cumpar primul carucior din viata mea!!!
Cristina
23+