Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (78)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

oramona, eveline, chichiutza, tanamera va multumesc pentru urari, si voua multa sanatate si sa ajungem la 40s sau cat mai aproape.

21+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Poze Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

fistiq, ce picioruse lungi......waw, ce frumos...

de cuculetz sa nu ne miram ca se rusineaza :)

office, va place la plimbarica

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 26 saptamani cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Eu, din cate stiu numai pentru spitalizare se mai da 100%. Dar pentru sanatatea noastra si a bb-ilor, ar fi bine chiar si cateva zile de 75%, mai ales ca nu e mare diferenta la salariu.

Din proprie experienta va spun ca nu va ridica nimeni statuie daca muriti la serviciu si nici nu se darama firma fara voi. La fel am facut sie eu, am tras de mine ca poate imi trece cu o pastiluta, poate cu program redus si tot la spital am ajuns...si s-au descurcat si fara mine.

26+ si mami David 03.05.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Fetelor eu capitulez. Plec acasa ca nu mai pot de cald.

20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Oramona tot putin il simt. Ieri deloc, aseara putin, azi putin mai devreme mi-a mai dat im vezica cate un sut! Il simt ori cand imi da in spate ori in jos in vezica, in rest e bine antifonat! Misca el, eu zic ca nu simtim noi tot timpul! Doamne ajuta sa fie bine!

Cristina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Am auzit franturi la stiri despre indemnizatie si n-am prea inteles....dar au spus clar ca luna asta nu mai sunt bani si o amana pentru sf lunii .

21+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Poze Raul

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Oramona tot putin il simt. Ieri deloc, aseara putin, azi putin mai devreme mi-a mai dat im vezica cate un sut! Il simt ori cand imi da in spate ori in jos in vezica, in rest e bine antifonat! Misca el, eu zic ca nu simtim noi tot timpul! Doamne ajuta sa fie bine!

Cristina 23+

Chichiutza si eu am patit asa in perioada 23-26 sapt..era foarte activa o zi intrega si dupa aia cateva zile nu o mai simteam de mai aveam un pic si faceam infart de teama sa nu pateasca ceva.Cand am intrebat doctora mi-a zis sa stau linistita ca e ok,ea misca doar ca in functie de cum sta nu o simt.
Acuma parca mi-e dor de zilele cand "dormea" ca e o miscacioasa si jumatate...daca merg o zi intreaga nu "zice nimic" dar cum stau jos mai mult de juma de ora incepe"sa sara" pe vezica de nu mai stiu cum sa stau, daca ma ridic in picioare e" liniste".Seara e de-a dreptul criminala..impinge in buricul meu de am impresia ca vrea sa iasa pe acolo...

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaElenaM spune:

Si eu tot asta am auzit la radio lucianna, sunt nesimtzitzi ce sa mai...
Eu nush ce-mi doresc?!? sa merg acasica sa ma intind sau sa raman la birou cu AC-ul la 16 grade?nici nu vreau sa ma gandesc la ce shoc termic ma expun cand am sa ies afara, mai am 1 ora si 20 minute
fistiq se vad incredibil piciorushele, mie nici acum nu imi vine sa cred asa de bebe din burtica si mi-e greu sa imi imaginez pozitia, imi doresc sa-mi vad bebelina mai mult timp, dar tot corpul asa... sa vad ce face... ca ultimele 2 luni numai la teste am fost si acolo tot marea ba la capshor ba la picioruse..etc..

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui clary

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Cristina 23+

Chichiutza si eu am patit asa in perioada 23-26 sapt..era foarte activa o zi intrega si dupa aia cateva zile nu o mai simteam de mai aveam un pic si faceam infart de teama sa nu pateasca ceva.Cand am intrebat doctora mi-a zis sa stau linistita ca e ok,ea misca doar ca in functie de cum sta nu o simt.
Acuma parca mi-e dor de zilele cand "dormea" ca e o miscacioasa si jumatate...daca merg o zi intreaga nu "zice nimic" dar cum stau jos mai mult de juma de ora incepe"sa sara" pe vezica de nu mai stiu cum sa stau, daca ma ridic in picioare e" liniste".Seara e de-a dreptul criminala..impinge in buricul meu de am impresia ca vrea sa iasa pe acolo...

28+

Clary! Sper ca e doar o perioada, incerc sa nu-mi fac probleme! Eu tot ce sper e sa fie sanatoasa si sa creasca bine si sa nu mai aud de vreo pb cu placenta! De asta sunt mai stresata, in rest, sper sa fiu eu mai "nesi"

Cristina 23+

Mergi la inceput