LMA - Copilasi de Iulie-August 2004 * 50

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
multumesc frumos de tot pentru urari si complimente. bineinteles ca bucataria e preferata mea, la cat am lucrat si modelat si gandit si re-facut la ea
Liliana, eu gatesc in fiecare zi si stiu cum e sa frec la ea. asa ca.... nu ma sperie . oricum blatul alb mi se pare mai anti-jeg decat cel culoarea cires pe care il aveam dincolo.
Ioana, eu cred ca Maria o sa fie super incantata cu avionul, e mare, intelege.... nu imi inchipui sa aveti ceva probleme. cum stati cu bubele?
Cristal tin pumnii sa iasa la iveala dosarul ala!
Robi, waw, mobila de lemn... aveti ceva ambitie succes
Daria, peretii toti is albi, nici nu m-am gandit fro secunda la alta culoare . in bucatarie e faianta alb-bleu ff deschis.
ma duc la munci
o zi frumoasa si usoara si linistita va doresc tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza! intru in sedinta in 5 minute dar mai intai la raport..

Ieri am fost la cardiologie - ceva extrasistole si tahicardie, in rest cord sanatos. Stresul ma doboara si sedentarismul, trebuie miscare, viata sanatoasa si managementul stresului... oare cum??
Mi s-a recomandat un control la endocrine, se poate ca tiroida sa imi induca anumite stari..

Asta e, bine ca ma mai tine corasonul...

Mobila din lemn, mie mi-a trecut, Petro mai viseaza deci fara electrocasnice, 15000 RON + 3500 RON o insulita pe care o visez eu...
Azi mergem sa vedem si alte variante, eu nu sunt de acord sa bag atatia bani in lemne, oricat de mult mi-ar placea :(

Azi mergem sa il aducem pe Matei acasa, ieri m-a sunat sa imi spuna ca vrea sa ii cumpar in week-end un joc care se cheama "Rasucirea" si care are un secret in cutie si costa 99999999 lei, spus asa noua...noua...noua...

Va pup, revin dupa sedinta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

geoana, iti faci prea mari probleme, io zic sa-ti pregatesti barbatu` ca in aveon singurii crispati pareau barbatii;)) ai sa vezi c`o sa`i placa goroditzei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza!

Ioana, cu placere - si eu am aceleasi temeri / frustrari si de aceea incerc sa ma modelez eu. Cat despre scosul din ale ei, eu tin mite ce imi povesteste mama de fiecare data cand ii zic de nazbatiile nepotului. Are intotdeauna o poveste similara despre mine Asa ca stiu ca io's aia cu buba Despre avion - cred ca va fi extrem de incantata, mai ales la decolare si aterizare. De luat o carticica / jucarie preferata. In afara de copii fff mici care nu pot gestionau situatia, de cate ori am avut copii marisori in avion a fost super OK.

Monica, asta e si marele meu defect - nu sunt consecventa si din comoditate si din neglijenta si pentru ca mi se face mila - si de asta vreau sa fac un efort. Doar ca nu e suficient sa-l fac doar eu, trebuie sa -l faca si tati si mai ales bona (ea e cea care edeaza prima). Mey, cica o metoda babeasca e sa intorci un pahar cu gura in jos si iti aduci aminte unde le-ai pus. Io n-am incercat da' aveam o colega care presta metoda si uneori ii reusea

Robi pentru corason. Aia cu managementul stresului e vointa si prioritizare - chiar unele nu's atata de importante. Despre restul... depinde de tine Asa scump e jocul ala??? Simpatic Matei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Helou fetele!
Dau si io o fuga pe la voi... am avut o perioada tare agitata, acum am in sfarsit vacanta... luuunga,lunga
Eva si Mara au terminat si ele, au inceput sa calareasca tv din nou, deh... sa vezi ce dispare telecomanda ca sa ne linistim
Asteptam si noi sa plecam in concediu, de azi in 3 saptamani...
Vazut pozele din ap lui Rox, mie cel mai tare si mai tare mi-a placut de Eva
aaa... am uitat cel mai important lucru... am gaurit cupilu, are cercei acum!!! nu a zis nici pas, nu a carait nimic-nimic
Inca nu stiu ce fac cu cadoul de ziua ei, zice ca vrea birou mai nou, cred ca am influentat-o si io putin sa-i abat gandul de la tv dar ziua ei ne prinde in concediu deci trebe si ceva mai mic de avut in bagaj la purtator... habar nu am ce, ma gandesc acum la o camera foto sa aiba activitate in concediu
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cori, si eu is cam dezorientata in legatura cu cadoul de 6 ani. nu am idei. a invatat sa pedaleze putin (pe bicicleta medicinala ) si parca parca as incerca sa ii iau bicicleta.. si ma gandesc ca iar zace prin debara, ca si tricicleta...
Robi, e ok ca nu-i nimic la corason. fa si analizele endocrinologice, musai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Hop si io p`aci.
Sunt un car de enrvi d aia k traim in romanik
mi au ridicat masina ... politia rutiera. dintre blocuri. dintre alte masini.
ink nu s a gasit procesul verbal si nici poza. pana acum m a costat 800 lei cu avocat cu tot.

in rest, ce anume va preocupa pe voi cu educatia plozilor ?
ziceti-mi si mie , Roller, Ioana ?

noi stem cu rolele. nebunie mare, aseara la 10 cazuram late`n casa si n pat

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Daria, Imi pare rau ca ti s-a intamplat asta. In Bucuresti toti cei care au dat in judecata firmele care au ridicat masinile au castigat tot. Sunt particulari si nu au baza legala

Problemele de educatie? Pai alea normale: nu asculta, nu respecta reguli (pe care nu le respect nici eu, de altfel) si loveste. Pe mine asta, ultima, ma omoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roller , si cine crezi ca se supune la reguli asa silentios ?
Si noi avem cateva de bun simt si Giuli are scapari.
Are scapari si cu mainile, mai ales cu colegu`su de parc, avantaj ea cu mainile si dejtele luungi i-am promis ca o dau la judo sa se tot lupte cu el, a zis da
Ce apreciez cu adevarat la Giuli este ca intelege.
De ex. li s-a promis pizza, era inchis, a acceptat, a inteles ca am zis ca venim maine si gata. Spre deosebire de colegii de role care au inceput jelirea de zici ca nu primesc mancare`n veci.
Atata am reusit si io sa-i demontrez: ca ma tin de cuvant si promisiuni sau le pot amana din diverse motive obiective.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Daria, tot ce spui tu e OK si Victor e, de cele mai multe ori rezonabil. Cand nu e ori e obosit ori e altceva la mijloc. Iar in ultima vreme acel altceva e exprimat de nevoia sporita de atentie pentru el in detrimentul lui Paul. Pentru ca reactiile lui imi spun ca lucul cel mai important pentru el e timpul alocat lui. Asta apropo de ultimul curs Si eu nu pot gestiona singura acest "haos". Pentru ca, efectiv sunt singura in lupta asta. Si cursul ma ajuta sa gestionez situatia si sa pun si celelalte parti adulte implicate sa faca acelasi lucru.
In concluzie - defectul sunt eu - si pentru remediere tre' sa stiu ce masuri sa iau. Ca sa nu se defecteze si el/ei si sa ramana cu amintiri frumoase din copilarie. Si sa am si io nerfii acasa.
Pupe

Mergi la inceput