LMA - Copilasi de Iulie-August 2004 * 50

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

ps: daca se poate, vreau si eu materialele de consiliere pentru copii, please, mail: andreea_plugaru [at] yahoo.com multumiri anticipate!!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

http://picasaweb.google.com/roxana.pavlicu/Iunie2010#5485268555261192818 si cateva poze din week end-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

hehehe, ce-mi place eva in costumul ala

Mergi la inceput

neata
scuze pentru postul telegrafic de aseara, aveam un anumit personaj care tinea musai sa va scrie si ea ceva
aici a fost furtuna azi noapte, copiii nu s-au trezit absolut deloc la tunete.... ceeace nu e rau . azi e racoare. saracii oameni veniti pentru plaja...
Andries, beton cu natural chemicals
Cori, spor la trebi pentru miercuri! de vacanta.. shhh voi astia de plecati, da? ciocu' mic (si se zice Brain-shark )
ma duc la munci. o zi super va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Neata!
Ma pregatesc cu drag si spor sa plec cu Eva la gradi apoi la universitate... si e un sooaaare, si ce m-as duce si io la plaja ca altii care s-au distrat tare bine in we unde e plaja aia faina, constanta sau mamaia?? Eva e super in costumul ala de domsoara si mi-a placut in carusel cum se tinea strans de pantalonii lui Pat
Rox am si io o intrebare, am citit chestiuni controversate, tu ce zici merge sa-i dau lui Eva probiotice dimineata si antibioticul seara?? unii zic ca e f bine, altii ca antibioticul le omoara oricum... ma gandesc ca rau nu are de ce sa fie, adica antibiotic mai ramane si pt bacteriile rele in orice caz nu??
Fug la trebi, va pupez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza.
Andries, trimis. Red bull nici nu poci sa-l miros da e natural 100%

Cori, bafta! ultimul hop, da?

Roxa, super Eva in costum. Mey, da' voi acolo, la mare, puteti fi intr-o continua vacanta..

In Bucuresti e racoare bine. Sper sa imi revin, ca Vic s-a trezit cu chef de "NU" azi. Nimic n-a fost bine...

O zi usoara!

Mergi la inceput

Cori, plaja e in mamaia. dpdv strict microbiologic antibioticul poate influenta actiunea probioticelor. dar depinde de cadrul de actiune. le poti da asa cum ai spus si dupa ce inchei antibioticul continui cu probioticele. succes azi!
Dana, daaa de aia suntem noi cei mai albi de prin tara . ca ajungem la plaja din an in pasti. hehe nici eu nu pot nic macar sa miros red bull, mirosul ala de aminoacizi imi aduce in cap numai laboratorul cu preparare medii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Mey, am zis ca putei fi, nu ca sunteti Dezavantajul faptului ca e "acasa" Red'u l-am incercat o singura data si am varsat mancarea pe o saptamana, asa ca - no way!
Spor la trebi, ma'c sa ma'ngrop in documente!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata din tara ploilor
Vazut Pupu, superba si vazut dintocii noi ai lui Pat
Redbul pute oribil , nu -l pot bea, cafeaua espresso imi da stari de greata si dureri de ficati asa ca ... mai bag un 3in1, o ciocolata Milka

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata,

Dana, multumesc pentru materiale!

Roxi, Eva e de pus pe coperta de revista , Pat e supersimpatic in postura de frate mai mare :))). Cat mai multe weekenduri din astea va doresc. Mugur mi se pare ca a slabit destul de mult, sper sa nu spun prostii...

Corina, lasa ca acusica vine vacanta. Mai e un pic. Spor la prezentare.

Eu recunosc ca nici macar n-am mirosit Red Bull. Acum ca m-am lasat si de cafea (beau lapte dimineata si ceai de fructe ) cu atat mai putin ma incearca vreo curiozitate...
Azi e nor si urat, noroc ca am fost ieri la piscina la balaceala (Maria pe margine cu "nu pot sa fac asa ca mi-e frica!!" cand o punea profesorul sa dea din picioare pe margine si Ioana in mijlocul piscinei cu "ia uite mami cum ma invart eu singura in apa!" )

Maria a primit ieri o invitatie la ziua unui coleg de gradinita (casa la curte, cu piscina...) si se uita la mine cu ochi lacramosi cand i-am zis ca plecam la bunici in weekend si nu putem sa mergem....ce s-ar mai fi distrat (mergem iar la pasapoarte...ih)
Sper sa fie frumos in weekend...

Mi sa umflat o masea, sub lucrare, evident...dar stau la coada cu dusul la dentist. John iar are o durere urata de masele, are o forma nasoala de paradotoza sau ceva, face puroi si trebuie scoase faine si frumoase fara nici o urma de carie. Si am inteles ca maxilarul de sus nu suporta implanturi (in cazul lui)....offf

In fine, terc. O zi frumoasa sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput