Citim impreuna -organizatorice (8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Lia nu-mi vine sa cred ca ai revenit!!!! Ma bucur tare!
In we ma apuc de recitit Portretul, Mihaelka te descurci cu varianta pe care o ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

iarina, ma descurc, multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Lia, imi pare bine ca esti bine si ca ai revenit :)) Sa ramii cit mai mult pe-acilea!!

Smochinul Sylviei Plath a avut maare impact si asupra mea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

bun regasit lia

eu cred ca am sa sar peste cartea curenta si am sa citesc sylvia plath ca o aveam demult in vedere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Iooi, cel mai tare ma bucur eu sa va regasesc. Multumesc mult pentru primirea calduroasa, m-am facut asa, mica-mica si cu emotii cat casa.

O sa recitesc cu voi Potretul lui M, il am in biblioteca. Mai am un pic din Carson McCullers, Ceasornic fara minutare (care n-a fost cartea spectaculoasa la care ma asteptam, dar mai am rabdare. Mai am acasa Rasfrangeri intr-un ochi de aur si Balada tristei cafenele, macar pe astea vreau sa le mai citesc inainte sa spun ceva.

De povestit... hmmm. Is cuminte, sanatoasa si devreme acasa. Anul asta o fost un pic cam naucitor pentru mine, cu reintoarcerea la munca (care, pana la urma, nu s-a incheiat, fiindca de la anul schimb scoala), cu ceva probleme in familie (care s-au rezolvat), cu ceva pasarele personale (ca de, o data are omu' 30 de ani). Cumva le-am adus pe toate pe linia de plutire.

Am mai si citit in timpul asta. Nu ma laud cu mari descoperiri. Dar de descoperit, am descoperit ca nu pot pricepe proza lui Hemingway, Adio, arme! efectiv m-a imbecilizat, Carver e ulta-minimalist pentru mine, cred ca n-am eu ochiul format pentru proza scurta dar lucrez la asta, Truman Capote e de fapt descoperirea anului asta pentru mine, am incercat si nitel SF si nu mi-a sticat deloc (de fapt, cred ca din fratii Strugatki vreau sa mai incerc si altceva decat Picnic la marginea drumului) ), Memoriile lui Hadrian m-au odihnit de mine insami si cred ca m-au impacat cu lumea (uite ce enormitati pare ca spun, dar chiar asa e...). Si tocmai am terminat Dinti albi, un roman al lui Zadie Smith despre care cred ca am mai vorbit noi pe aici la un moment dat (cu 300 de pagini prea lung, in opinia mea) si tot asa...

Ma opresc?

Mergi la inceput

Ah Lia, dintre toti scriitorii americani, Truman Capote este favoritul meu, mi-ar placea sa discutam la Clubul cititoarelor despre scrierile sale. Ce-ai cititi si ce ti-a placut mai mult?

Revin pe seara cu impresiile mele despre Capote, pt.ca acusi ies putin la aer. Dar sunt curioasa sa-ti citesc impresiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Citat:
citat din mesajul lui liadorian
Is cuminte, sanatoasa si devreme acasa.

Ma opresc?

Ce bine e sa te vad din nou:) Cuminte ai fost tu mereu, ma bucur mult pentru partea cu 'sanatoasa' si cu rezolvatul problemelor.

Nu te opri, mai zi (mai zice, cum zice fi-miu:)

Mergi la inceput

Ma mut la club sa scriu despre Capote.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Llaura, hai cu tema!!

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Tema: sa radem, tot un hohotit si un chiu!
Propunerea mea: Kurt Vonnegut, Breakfast of champions (in www.polirom.ro/catalog/carte/micul-dejun-al-campionilor-3080/" target="_blank">romana si in engleza).

Mergi la inceput