Citim impreuna -organizatorice (8)
Raspunsuri - Pagina 7
monixy spune:
Propunerea mea www.humanitas.ro/humanitas/ap%C4%83rarea-invoc%C4%83-nebunia" target="_blank">Apararea invoca nebunia -Woody Allen
liadorian spune:
Faina tema! N-am nicio propunere isteata de facut, asa incat imi odihnesc degetelele pentru partea de votat.
Citat: |
citat din mesajul lui iarina Ma mut la club sa scriu despre Capote. "Experienta este numele pe care il dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Scriu si eu imediat ce termin "Muzica pentru cameleoni". Oricum, sunt cu totul indragostita de domnul asta, ma intreb de ce nu l-am cunoscut cand eram mai tinerica!
iarina spune:
Lia te astept cu impresii dupa ce termini. Sunt curioasa care dintre povestiri ti-a placut sau daca ai facut un top personal
P.S. Eu una n-am putut comenta sau vorbi despre Portretul lui M. atata spun ca anul trecut, cand am citit ca a murit Matei Calinescu ( a fost anul trecut, nu?) m-am intristat teribil si cateva zile bune m-am gandit numai la Portretul lui M.
beshter spune:
Propun si eu repejor (se mai poa'?): David Lodge - www.polirom.ro/catalog/carte/mort-de-surd-3312/" target="_blank">Mort de surd (adica 'Deaf Sentence' daca vreti s-o cautati/cititi in ingles).
Llaura spune:
Ce facem, (mai) votam? ca e cam gol pe aicea. (Daca vreti sa votam totusi, votati voi si votez si eu cand ma trezesc). Noapte buna!
monixy spune:
Hai sa votam totusi , pt. pastrarea traditiei . Voturile au fost mereu mai multe decat propunerile , asa ca se va mai anima zona .
Eu as vrea sa citesc cartea lui Woody Allen , Apararea invoca nebunia , dar n-am aruncat nicio privire prin ea , asa ca nu pot zice altceva decat ca m-a facut curioasa in primul rand autorul , si apoi titlul .
Laura25 spune:
Eu sunt pe aici, citesc, dar nu am nici o propunere data asta.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
liadorian spune:
Monica, e un fragment din cartea lui Woody Allen in "Dilemateca" din iulie. Asa, cat sa ne facem o idee. Eu nu stiu cu cine sa votez... Inca.
Llaura spune:
Ok!
Eu votez cu cartea lui Woody Allen (google books preview) pe criteriul ca autorul intotdeauna mi-a fost simpatic (mai putin propensitatea de-a interactiona numai cu femei mult mai tinere ca sa zic asa, dar in fine asta e alta discutie).
monixy spune:
Lia , multumesc !
In mod evident n-am citit toata revista ...(motive in apararea mea , zapaceala).
Dar am citit acum fragmentul acela si am ramas cu impresia ca e vorba de ceva usor si amuzant (mai e si pe site-ul editurii o poveste de citit online - pe link-ul dat de mine mai sus).
David Lodge scrie despre lumea universitara la modul hazos .
Kurt Vonnegut e cam ciudat pt. mine (am citit doar pe jumatate un roman al lui , Cutremur de timp).