Citim impreuna -organizatorice (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monixy spune:

Propunerea mea www.humanitas.ro/humanitas/ap%C4%83rarea-invoc%C4%83-nebunia" target="_blank">Apararea invoca nebunia -Woody Allen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Faina tema! N-am nicio propunere isteata de facut, asa incat imi odihnesc degetelele pentru partea de votat.

Citat:
citat din mesajul lui iarina

Ma mut la club sa scriu despre Capote.

"Experienta este numele pe care il dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Scriu si eu imediat ce termin "Muzica pentru cameleoni". Oricum, sunt cu totul indragostita de domnul asta, ma intreb de ce nu l-am cunoscut cand eram mai tinerica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Lia te astept cu impresii dupa ce termini. Sunt curioasa care dintre povestiri ti-a placut sau daca ai facut un top personal

P.S. Eu una n-am putut comenta sau vorbi despre Portretul lui M. atata spun ca anul trecut, cand am citit ca a murit Matei Calinescu ( a fost anul trecut, nu?) m-am intristat teribil si cateva zile bune m-am gandit numai la Portretul lui M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Propun si eu repejor (se mai poa'?): David Lodge - www.polirom.ro/catalog/carte/mort-de-surd-3312/" target="_blank">Mort de surd (adica 'Deaf Sentence' daca vreti s-o cautati/cititi in ingles).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Ce facem, (mai) votam? ca e cam gol pe aicea. (Daca vreti sa votam totusi, votati voi si votez si eu cand ma trezesc). Noapte buna!

Mergi la inceput

Hai sa votam totusi , pt. pastrarea traditiei . Voturile au fost mereu mai multe decat propunerile , asa ca se va mai anima zona .

Eu as vrea sa citesc cartea lui Woody Allen , Apararea invoca nebunia , dar n-am aruncat nicio privire prin ea , asa ca nu pot zice altceva decat ca m-a facut curioasa in primul rand autorul , si apoi titlul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Eu sunt pe aici, citesc, dar nu am nici o propunere data asta.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Monica, e un fragment din cartea lui Woody Allen in "Dilemateca" din iulie. Asa, cat sa ne facem o idee. Eu nu stiu cu cine sa votez... Inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Ok!
Eu votez cu cartea lui Woody Allen (google books preview) pe criteriul ca autorul intotdeauna mi-a fost simpatic (mai putin propensitatea de-a interactiona numai cu femei mult mai tinere ca sa zic asa, dar in fine asta e alta discutie).

Mergi la inceput

Lia , multumesc !
In mod evident n-am citit toata revista ...(motive in apararea mea , zapaceala).
Dar am citit acum fragmentul acela si am ramas cu impresia ca e vorba de ceva usor si amuzant (mai e si pe site-ul editurii o poveste de citit online - pe link-ul dat de mine mai sus).

David Lodge scrie despre lumea universitara la modul hazos .
Kurt Vonnegut e cam ciudat pt. mine (am citit doar pe jumatate un roman al lui , Cutremur de timp).

Mergi la inceput