Citim impreuna -organizatorice (8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Llaura

Cu siguranta! Sar'mana.
Cum albastra? Io n-am facut nimic zau

Ba ai facut! Ai scris peste 3000 de mesaje si ai stelutze albastre acum Mi-a amintit o expresie dintr-o povestioara pt copii pe care o citesc frecvent la kinderii mei :"ingerasii erau atat de emotionati intai le ieseu stelute de speranta din tot corpul" (si e un desen sugestiv cu niste ingerasi-copii bucalatzi si cu stelutze multe in jurul lor)

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monixy spune:

Laura25 , chiar e frumoasa cartea ta (si cea pt. copii , cu ingerasii) !

Llaura , vacanta minunata cu familia

Pana diseara se mai contabilizeaza voturi , iar pt. cei care s-au apucat deja de citit , lectura placuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Astept si eu rezultatul, ca sa ma apuc de citit, sper s-o termin si pe Atwood in weekend.

De aproape un an Lia n-a mai scris, stie cineva o adresa de mail, ceva, ca s-o putem contacta? Sper ca e bine, imi placea mult s-o citesc.

Mergi la inceput

Atentie se-nchid urnele , urmeaza runda "Citim impreuna Portretul lui M" dar si orice altceva va doriti din lista tematica !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Aaa... buna dimineata! Stiu ca n-am scris de muuuult, muuuult timp, nici n-am citit ce s-a scris in ultima vreme, trebuie sa recunosc, si azi, fiindca in sfarsit e vacanta (la mine se simte, gata, e limpede! am recuperat orele de somn pierdute, is numa buna de stat degeaba ), azi mi-am spus ca omu' o ia pe aratura cat e primavara, dar vara trebuie sa se intaorca la bunele obiceiuri. Si-am deschis frumusel forumul, si fix pe ultima pagina ma vad pomenita (iarina ).

Sii.. am lungit destul introducerea asta. As ramane, daca ma mai primiti. Citesc ce iese la votare tura asta, din urma as avea o groaza de recuperat si nu pot promite nimic, is acuma hotarata sa citesc tot ce gasesc de Carson McCullers, mi s-a pus pata rau de tot (dar nu-mi dati importanta, inca n-am citit nimic de ea, am numa asa, un feeling ca trebuie citita.)

Si daca e voie, intr-o nota miiiiica de subsol as marturisi ca as reciti Clopotul de sticla, o carte cu care am o relatie paradoxala: o lectura complet ratata, din care mi-a ramas, totusi, una dintre cele mai tari secvente pe care le-am gasit intr-o carte: metafora aceea a smochinului imi tot vine in minte de cand am citit-o, am interiorizat-o serios de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

liadorian, nu pot sa cred!!!
bine-ai revenit!
Ai fost pomenita si raspomenita anul asta. Ma bucur mult mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Lia ce surpriza placuta! ai mai fost pomenita pe aici, ma bucur ca ai revenit la bunele obiceiuri :)

Mergi la inceput

Liadorian , bine ai revenit !

La runda asta "ne-am permis" sa citim/povestim despre mai multe carti , ar fi grozav daca tu si Mihaelka (in cazul in care aveti timp si dispozitie) veti discuta si Clopotul de sticla .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Lia, bun revenit! Ma bucur sa te vad din nou

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Lia, ti-am mai spus ce mult ma bucur ca ai revenit?

Mai scrie ceva, mai povesteste ceva, orice!

Mergi la inceput