Citim impreuna -organizatorice (8)
Raspunsuri - Pagina 4
carminabulina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mihaelka
Si cum arat? |
Oh, sunt convinsa ca arati excelent, doar ca aici este vorba de o altfel de prezenta...cumva te simt langa mine, imi sufli in fata
carminabulina spune:
Monixy dar tu ce roman ai votat? Nu ar trebui sa aiba 3 voturi Ultimul barbat america?
beshter spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui carminabulina
Oh, sunt convinsa ca arati excelent, doar ca aici este vorba de o altfel de prezenta...cumva te simt langa mine, imi sufli in fata |
Hai ca ma dau mai incolo:)
Eu m-am infipt in Portretul lui M dar de pe la pagina 55 incolo incep sa apara pagini goale iar de pe la 70 incolo sunt numai pagini goale. O fi numai la mine?
Daca mai verifica cineva sa-mi dea si mie de stire, rogu-va. Iar daca cineva reuseste sa downloadeze ceva citibil pana la sfarsit e rugat calduros sa-mi spuie si mie ca poate ma invartesc de carticica in felul asta. Multumesc!
iarina spune:
Mihaelka inainte sa te dai mai incolo nu vrei tu sa facem noi doua un schimb frumos de carti? Iti dau Portretul lui M si The God of small things si fie-ti mila si da-mi Oryx & Crake in engleza (parca o ai in engleza nu?) ca-n romana cetii fro cateva pagini si ma enerveaza
P.S. Vezi ce finut am cersit cartea?
beshter spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iarina Mihaelka inainte sa te dai mai incolo nu vrei tu sa facem noi doua un schimb frumos de carti? Iti dau Portretul lui M si The God of small things si fie-ti mila si da-mi Oryx & Crake in engleza (parca o ai in engleza nu?) ca-n romana cetii fro cateva pagini si ma enerveaza P.S. Vezi ce finut am cersit cartea? "Experienta este numele pe care il dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
iarina, 'Oryx & Crake' e disponibila in varianta pdf courtesy of Llaura:). O trimit asa?
Edit: nu mai stiu daca am adresa ta; da-mi PM. Si multam fain de oferta da' uite ca n-am ce da la schimb
monixy spune:
Mihaelka , eu am downloadat Portretul de pe scribd dupa link-ul pe care l-am dat , iar in format pdf este citibil si nu lipsesc pagini , (spatiile goale care apar la citirea online pe site nu mai apar in format pdf).
Pot sa trimit pdf-ul cui doreste si nu are cont pe scribd .
Carminabulina , eu am votat Jurnalul lui Mihail Sebastian , nu cartea pe care am propus-o .
Laura 25 , tot asteptam sa scrii despre cartea pe care ai citit-o in vacanta , dar acuma realizez ca probabil crezi ca nu ne intereseaza pt. ca nimeni n-a pus intrebarea direct , dar sigur vrem sa stim despre orice carte pe care o citeste vreun membru al clubului si ii place
Laura25 spune:
Monixy, am citit 'Sangele Florilor' de Anita Amirrezvani. E povestea unei tinere iraniere in sec. XVII, ramasa fara tata chiar inainte de a se casatori si lupta ei pt supravituire , pt a realiza ceva pe picioarele ei intr-o societate unde femeia se putea 'realiza' doar casatorindu=se cu un barbat si facand copii. Probabil ca e putin 'trasa de par' ca idee in sensul ca nu cred ca o femeie in Iran in acea epoca ar fi reusit ce zice in roman ca a facut ea. Dar e o poveste frumoasa si dramatica, cu multe amanunte fascinante privind descrierea epocii, a obiceiurilor, traditiilor, orasului si mai ales arta crearii de covoare. Stilul scritoarei mi se pare simplu si direct (relatarea e la persoana intai) , fara inflorituri si metafore alambicate, dar foarte puternic prin ceea ce reuseste sa transmita. Sunt pasaje in care descrie de exemplu bazarul din oras cand te face sa te simti acolo, parca simti aroma mirodeniilor, auzi forfota multimii.
Mihaelka, eu am scos la imprimanta 'Portrerul' downloadat pe de scribd si par a fi toate paginile
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Llaura spune:
Eu multumesc de intrebare fac taaare bine, suntem in vacanta la Seattle, e drept ca sunt cu bebe de noua luni pe drumuri dar nu faccurat nu gatesc ( nu ca de obicei m-as omori) si mai ales cu barbatu-meu prezent permanent,viata e destul de roz.
Iaca votez si eu cu barbatul cel american, sa vedem domne de ce le-a pierit samanta pe aicea. (Sa nu va suparati pe mine dar Portretul nu pot sa-l citesc, iar Jurnalul a fost larg dezbatut la subiectul cu autorii subestimati. Jurnalul lui Marin Preda mor sa-l citesc dar trebuie sa mai astept un pic).
Va pup.
beshter spune:
Hai c-am rezolvat. L-am downloadat si m-am linistit. Multam!
Llaura, era sa nu te recunosc, albastra asa:) Daca cine vine in vizita la tine nu gaseste Jurnalul lui Preda de cumparat, ne intalnim si i-o dau eu. Imi dai de stire, da?