Citim impreuna -organizatorice (8)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Eu votez cu Jurnalul lui Sebastian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monixy spune:

Teodora

O veste buna : am gasit pe scribd www.scribd.com/doc/18332170/Matei-Calinescu-Portretul-Lui-M" target="_blank">Portretul lui M si pe liternet Postscriptum la Portretul lui M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Citat:
citat din mesajul lui monixy

O veste buna : am gasit pe scribd www.scribd.com/doc/18332170/Matei-Calinescu-Portretul-Lui-M" target="_blank">Portretul lui M si pe liternet Postscriptum la Portretul lui M

Noah, atunci votez si io cu portretul! ...alminteri, ma abtineam de la vot, ca tot n-aveam nicio o opinie :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Pt doritori, Jurnalul lui Sebastian e si el www.scribd.com/doc/23657844/Mihail-Sebastian-Jurnal" target="_blank">pe scribd.

Mergi la inceput

Lilanda

Teodora , multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

votez si eu Portretul, daca nu e prea tirziu, abia v-am gasit ! Eu inca ma lupt cu Oryx si Crake, si mi-a venit rindul la a 3-a carte din Trilogia lui Stieg Larsson...

Sunt sigura ca vor aparea comentarii si la Jurnal, asa ca voi urmari subiectul si comentariile voastre...eu sunt unul din participantii mai putin activi...

Angela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

In sfarsit o lista cu aproape toate cartile pe care le am la indemana si pe unele dintre ele le-am si citit.
Acum oscilez intre Ultimul barbat american si Portretul lui M.

Cred ca o sa votez prima carte si o sa citesc pe-a doua...

Mihaelka citesc "Femeia nisipurilor" si am numai chipul tau in fata ochilor, te rog frumos un pic de intimitate,da? .

Mergi la inceput

Angela , nu-i deloc tarziu pt. voturi !

Si eu sunt in in urma mult cu cititul cartilor de la cerc ( Oryx si Crake sunt inca departe .... ).
Noroc cu scribd la runda asta , sigur o sa citesc acum la tema .

Mergi la inceput

Carminabulina , multumesc pt. votul cartii Ultimul barbat american , pt. ca il iau drept incurajare sa va povestesc despre subiect (3 stele , dar interesante).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Citat:
citat din mesajul lui carminabulina
Mihaelka citesc "Femeia nisipurilor" si am numai chipul tau in fata ochilor, te rog frumos un pic de intimitate,da? .

Si cum arat?

Mergi la inceput