Citim impreuna -organizatorice (8)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Io-s in urma rau...m-am apucat de altele intre timp, dar n-ar fi bine sa votam totusi..atat cati suntem? si daca nu ne place ce-a iesit, citim ce vrem din lista. Eu voiam sa-l propun tot pe Matei Calinescu, asa ca il si votez, vaz ca a fost propus deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Si eu tot pe Matei Calinescu as fi vrut sa-l votez:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Eu votez sa votam, si votez pentru "Ultimul barbat american".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monixy spune:

Iarina , Beren (parca voiai sa mai dezvolti tema ta atat de original propusa , mai scrii la subiect ?)

Mihaelka , pai atunci cand am propus sa nu mai votam , parea cam pustiu pe la subiect si am presupus ca va fi aleasa o carte propusa de un lider de opinie (acu' nu sariti cu parul , dar asa merg lucrurile in general intr-un grup, or mai fi si exceptii , uneori).
Sigur ca pe langa acest motiv , exista si ideea mea fixa (celelalte sunt sarite de pe fix ), sa aflam mai multe impresii despre mai multe carti de la tema .

Asa ,in concluzie , votam , dar tin sa precizez ca eu tot o sa va agasez si cu alte carti decat cea care va iesi castigatoare .

Daca iese Portretul lui M. , ce ne facem , ca-i stoc epuizat la Polirom , or avea-o librariile online pe stoc?

E zi de vot , maine la fel , votul meu merge la Jurnalul lui Mihail Sebastian .

Mergi la inceput

monixy, multumesc, dar io nu sunt lider de opinie. Imi cer scuze tuturor celor carora le-am facut o impresie gresita:)

As vrea sa-mi schimb votul si sa mai fac o propunere:)). Daca se poate, bineinteles (stiu ca incalc regulamentul). Daca nu, ramane cum am stabilit.

Sylvia Plath - www.polirom.ro/catalog/carte/clopotul-de-sticla-1430/" target="_blank">Clopotul de sticla

Mergi la inceput

Mihaelka , nu e vorba despre o numire in functie , e pur si simplu o observatie bazata pe modul de (inter)actiune personal si impactul asupra celorlalti . Si tot in acelasi rol sunt si Lilanda si Beren .
Ceilalti membri ai grupului nu sunt mai prejos in privinta nivelului intelectual si pasiunii pt. lectura , insa sunt mai putin activi (in sens vizibil public) din diverse motive .
Aceasta structura de grup e strict cea din momentul actual (si trecutul recent) .

Nefiind un grup armat (in nici un sens posibil) , putem considera regulamentul flexibil , adaugam propunerea ta la lista , si a oricaruia mai doreste . Mai trebuie doar sa precizezi cui dai votul , ca sa rectific lista .

Mergi la inceput

Pai il dau Sylviei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Eu am deja Portretul lui M, am si citit-o, dar mi-ar face placere s-o discut cu voi. Dar nu-i bai daca intre timp iasa altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Eu votez "Portretul lui M" (sper sa o gasesc in librarii)

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Mihaelka , s-a notat !

Iarina , neaparat sa povestesti despre Portretul lui M , indiferent ce carte iese castigatoare !

Laura25 , succes !

Llaura , ce mai faci ? Nu vrei totusi sa votezi ?

Mergi la inceput