Citim impreuna -organizatorice (8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Din listuta cu propuneri am doar Baiuteii, insa votez cu Cartea soaptelor :)) Am facut deja comanda la Polirom si sper sa ajunga in 3 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Bun! Avem de doua ori "Medgidia, orasul de apoi", de doua ori "Cartea soaptelor". Cum facem? Mai asteptam un vot? Citim fiecare ce are la indemana? Eu deschid topicul nou, cu literatura romana contemporana si intre timp poate ne decidem ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Pai nu mai voteaza nimeni? Ca a fi mai simplu sa avem o carte castigatoare din cele doua..beren, adela, eu as zice sa votati totusi...daca ramane asa, atunci le comentam pe ambele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

In cazul asta sugerez ca votul Liei sa fie decisiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Ioi, bine ca nu-s singura pe aici.
Iarina, si mie mi-ar placea mai tare si mai tare sa alegem un titlu (ca tot ne numaram pe degetele de la o mana cei care am votat, culmea e sa nu ne putem pune de acord!)
beren, atunci eu zic sa citim intai "Medgidia, orasul de apoi". Daca o vrea cineva din lumea larga, sa-mi spuna, si o expediez in cateva zile prin posta. Dupa aceea, cred ca-i liber la citit orice, nu? Nu mai schimb titlul topicului nou. Mi-am comandat si eu "Cartea soaptelor", mi-am comandat si www.polirom.ro/catalog/carte/si-hams-si-regretel-3582/" target="_blank">"Si Hams Si Regretel", cred ca ajung pe la sfarsitul saptamanii. Eu sunt foarte curioasa si in legatura cu cartea www.curteaveche.ro/Ultimele_insemnari_ale_lui_Mateiu_Caragiale_Editia_a_II_a-3-682" target="_blank">asta, a fost cat pe ce s-o includ in lista de propuneri da' am zis ca poate e totusi asa... prea... cumva.

No, spor la citit! Eu azi incep "Medgidia".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Ce mai faceti, doamnelor si domnilor?
Dupa socoteala mea, luni imi vine randul sa propun o tema noua. Avand in vedere ca eu plec saptamana viitoare, m-am gandit sa fac asa: sa propun tema si sa preia cineva interesat managerizarea:D listei de propuneri si voturile. Ce spuneti, se ofera cineva?
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Daca vrei, te ajut eu.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Multumesc, Laura! Contez pe tine:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Mihaelka, mai esti ni zona? Ne propui ceva ?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Sunt, sunt, asteptam sa se faca luni:)

Iaca si tema. Pentru ca la sfarsitul lui septembrie cititorii din spatiul anglo-saxon (mai ales american) sarbatoresc 'Saptamana cartilor interzise', n-am mai rabdat sa vina sfarsitul lui septembrie si va propun ca tema 'Carti interzise si/sau controversate'.
Cartea pe care as vrea s-o citesc impreuna cu voi (in sfarsit:) e www.humanitas.ro/humanitas/dumnezeul-lucrurilor-marunte" target="_blank">Dumnezeul lucrurilor marunte (Arundhati Roy).

Gasiti aici o listuta din care va puteti inspira in propuneri.

Mergi la inceput