Citim impreuna -organizatorice (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Ce tema faina Mihaelka!
Eu il propun pe Rushdie cu Versetele satanice - ce destin au avut cartea si autorul puteti citi peste tot.

Aici un link http://www.librariabucuresti.com/Carti-Versetele_satanice-2340.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Mihaelka, multumim pentru tema, imi place mult! Si pentru mine vine intr-un moment potrivit - acum cateva saptamani mi-am cumparat de la Paralela 45 o carte pe tema asta: KAROLIDES, Nicholas J.; SOVA, Dawn B.; BALD, Margaret, www.edituraparalela45.ro/fictiune/detalii_carte.php?titluID=1305" target="_blank">100 de carti interzise. Rasfoiesc nitel, poate gasesc o propunere buna, buna!

Mihaelka, Gabriel e mai bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Tema: Carti interzise si/sau controversate

Propuneri:
1. www.humanitas.ro/humanitas/dumnezeul-lucrurilor-marunte" target="_blank">Arundhati Roy - Dumnezeul lucrurilor marunte - 2 voturi
2. www.librariabucuresti.com/Carti-Versetele_satanice-2340.htm" target="_blank">Salman Rushdie - Versetele satanice
3. www.supercarti.ro/carte/litera_stacojie.html" target="_blank"> Nathaniel Hawthorne - Litera stracojie
4. www.humanitas.ro/humanitas/sa-ucizi-o-pasare-cantatoare" target="_blank"> Harper Lee - Sa ucizi o pasare cantatoare
5. www.polirom.ro/catalog/carte/doamna-bovary-2714/" target="_blank">Gustave Flaubert - Doamna Bovary

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

iarina, lia, ma bucur ca va place tema! laura, multam pentru ajutor!
lia, fiu-meu e mai bine. Tineti-ne pumnii sa nu se imbolnaveasca odata cu plecarea (si-asa mor de frica pentru ca e prima noastra iesire din tara).

Propuneti, doamnelor si domnilor!

Mergi la inceput

Mihaelka, drum bun si vacantza frumoasa! O sa fie super, sunt sigura! Unde plecati?

Mergi la inceput

Pot sa vin cu 2 propuneri?
www.supercarti.ro/carte/litera_stacojie.html" target="_blank"> Nathaniel Hawthorne - Litera stracojie (pe scribd http://www.scribd.com/doc/5209944/Nathaniel-Hawthorne-Litera-stacojie )
si www.humanitas.ro/humanitas/sa-ucizi-o-pasare-cantatoare" target="_blank"> harper lee - sa ucizi o pasare cantatoare
(pe scribd http://www.scribd.com/doc/2252383/Lee-Harper-Sa-ucizi-o-pasare-cantatoare)

Nu stiam ca au fost interzise la un moment dat. F. interesanta lista data de Mihaelka.

Mergi la inceput

Sigur ca poti, Laura. Si ce propuneri faine a facut toata lumea!
lia, abia astept sa vad ce propui:). laura, plecam pe-aproape: Edessa, Kavalla, Vourvourou, dar tot mi-as dori sa-mi pun casuta pe rotite si s-o trag dupa mine:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Mihaelka, ziceai ca vrei sa citesti Roy...cu Dumnezeul lucrurilor marunte...ai facut rost de ea? Ca io p'asta cred c-o votez, depinde si ce alte propuneri se mai anunta.
Ti-as da-o eu, dar o sa fiu incartiruita in New Delhi de poimaine pana saptamana viitoare.Daca tot de apuci de ea, ar fi ideal s-o citesti in engleza, eram curioasa in ce limba o ai, romana sau engleza. Stai linistita cu drumul, sunteti aproape de casa, o sa fie bine.
Io ma duc la dracu-n praznic, o sa-mi dau duhul de caldura si alte alea, noroc cu voi. Mai inghit si chinina la greu

Mergi la inceput

Pai n-o am nici in engleza nici in romana:) dar fac eu rost de ea in trei saptamani. Si/sau de cea care va iesi la vot:)
Drum bun si distractie placuta, iarina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Pot sa vin cu 2 propuneri?
www.supercarti.ro/carte/litera_stacojie.html" target="_blank"> Nathaniel Hawthorne - Litera stracojie (pe scribd http://www.scribd.com/doc/5209944/Nathaniel-Hawthorne-Litera-stacojie )
si www.humanitas.ro/humanitas/sa-ucizi-o-pasare-cantatoare" target="_blank"> harper lee - sa ucizi o pasare cantatoare
(pe scribd http://www.scribd.com/doc/2252383/Lee-Harper-Sa-ucizi-o-pasare-cantatoare)

Nu stiam ca au fost interzise la un moment dat. F. interesanta lista data de Mihaelka.

Laura, sunt superbe amandoua! Cea cu `To kill a Mockingbird` am vazut si filmul, superb! The Scarlet Letter de asemeni. Gata cu lauda, subscriu si eu ca-s grozave.

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...

Mergi la inceput