Citim impreuna -organizatorice (8)
Raspunsuri - Pagina 12
liadorian spune:
Vaaai de capul meu! Nu ma pot hotari intre "Madame Bovary" si "Lolita". Daca se mai poate adauga un titlu, zic www.polirom.ro/catalog/carte/doamna-bovary-2714/" target="_blank">Doamna Bovary, a domnului Flaubert.
Vacanta frumoasa, Mihaela! Sa vii cu povesti!
Iarina, eu o sa vreau sa votez cu 10 maini la tura asta, ca vreau si "Dumnezeul lucurilor marunte", vreau tooooooot! Abuzeaza de chinina!
beshter spune:
Lia, ce frumos! Domnul Flaubert, domnul Nabokov, ehe...(eu le-as pune pe amandoua:)
Multumesc pentru urari, am sa va povestesc!
Laura, multumesc inca o data pentru ajutor. Cand incepe votarea?
Laura25 spune:
Votam?
Start vot!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
carminabulina spune:
Vad ca s-a terminat cu propunerile...aveam si eu una, o scriu aici asa pentru cine ar fi interesat candva
Jose Saramago cu Evanghelia dupa Isus Cristos.
Si votez Dumnezeul lucrurilor marunte.
iarina spune:
Votez si eu Dumnezeul lucrurilor marunte.
Merita fiecare rand, insa nu stiu daca o s-o mai gasiti...eu o am in engleza, insa acu's plecata, vin in bucuresti o zi, si apoi plec in concediu Asa ca nush daca apuc s-o imprumut cuiva.
Sper sa va mai citesc cand apuc
beshter spune:
Si eu votez cu 'Dumnezeul lucrurilor marunte'.
Daca-mi ziceti cand se termina votarea, poate reusesc sa mai intru ca sa deschid subiect nou.
Salutari de la mare!
Laura25 spune:
Votez si eu ca voi, ca imi e tare greu sa aleg. Deci pt "Dumnezeul lucrurilor marunte" sa fie un vot si de la mine!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
liadorian spune:
Cred ca nu mai e timp de rasturnari spectaculoase de situatie. O sa citim "Dumnezeul lucrurilor marunte", nu? Abia miercuri sau joi o sa am cartea, sper sa nu iau un start intarziat cu cititul.