Redoutistele sfideaza speculantii romani (180)
Raspunsuri - Pagina 18
miki68 spune:
Si daca tot m-ati provocat, am aruncat si eu un ochi pe produsele lui si am descoperit www.okazii.ro/catalog/43926174/Cizme-dama-din-piele-tesut-why-it-grup-13-modele-ale82-.html#galerie" target="_blank">astea ne-photoshop-uite si la miniprix astea "aranjate"
cristina d.
"Idealurile se aseamana cu stelele: nu poti ajunge la ele, in schimb te poti orienta" (Constantin Tanase)
connie1974 spune:
Mai, da la Alessandro e bataie pe papuci. Evident ca nu am prins nimic din ce mi-a placut. Pana am aflat si de la el cu marimile, el mi-a zis ca 37 ar merge la 24.5 talpa, s-au terminat botinele si cizmele ce le-am vrut eu. Si ce rau imi pare . Mergeau cu niste posete tot de la el la fix. Dar asta e. Mai astept, sau imi caut in magazin.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
www.calendare2010.blogspot.com
miki68 spune:
Cat pe ce sa uit sa va transmit mesaj de la nushulica primit azi pe la 14. Citez: "flacau 3,3 kg. frumos foc".
Asa ca ii urez viitoarei soacre cu doua nurori sa se refaca repede, bebe sa fie sanatos si Dadu sa-l iubeasca pe micutul fratior!
cristina d.
"Idealurile se aseamana cu stelele: nu poti ajunge la ele, in schimb te poti orienta" (Constantin Tanase)
alinabojuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki68 Cat pe ce sa uit sa va transmit mesaj de la nushulica primit azi pe la 14. Citez: "flacau 3,3 kg. frumos foc". Asa ca ii urez viitoarei soacre cu doua nurori sa se refaca repede, bebe sa fie sanatos si Dadu sa-l iubeasca pe micutul fratior! cristina d. "Idealurile se aseamana cu stelele: nu poti ajunge la ele, in schimb te poti orienta" (Constantin Tanase) |
felicitari Nushu sa fiti sanatosi si fericiti
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.
manucu spune:
Felicitari Nushulica si eu sunt nascuta pe 24, garantez ca e o zi buna .
Eu port 37 la papuci, si mi-am luat de la Alessandro pantofi 37 si imi erau mici, cei drept sunt "un pic insarcinata" si s-ar putea sa am picioarele umflate un pic. Mi-am pastrat doar o pereche de cizme 38 care nu ma ajung acum la pulpa, dar la anu'ma voi mandri eu ele .
Ieri mi-am mai comandat 2 perechi de botine ff dragutze de la el tot 38, pe care nici nu cred ca le mai probez, nu e relevant acum.
mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008) si 28+
inima25150 spune:
Felicitari,Nushulica!!!!
Iti doresc din suflet sa te bucuri si de acest copil ca si de David care e o scumpete!!
sa fiti sanatosi si curaj pentru mai departe!
Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)
In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !
ralualexandrei spune:
Nushu sa-ti traiasca feciorii!!!!
De la Alessandro am luat si eu,am procedat mai simplu,mi-am masurat talpa i-am spus lui cati cm el mi-a zis nr si gata,pana acum n-am dat gres nici eu nici el.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
manucu spune:
Miki te rog mult sa ne spui cand iti vin hainele, pt ca am dat si eu o comand astazi si sunt curioasa cand ajunge. La sfarsitul comenzii scria ca ajunge intre 3 si 12 zile. Multumesc anticipat .
Poate sa-mi spuna cineva daca cei de pe amazon.uk mi-au trimis ceva cu Deutsche Post DHL ajunge coletul la posta sau nu? Ca nu am mai comandat de la ei.
mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008) si 28+
anne16 spune:
Felicitari,Nushulica!!!!
Coletele de pe amazon.co.uk ajung la posta de cartier, nu trec prin vama.