Redoutistele sfideaza speculantii romani (180)
Raspunsuri - Pagina 19
camelia_daniela spune:
Felicitari, Nushulica! Recuperare rapida si bebe sanatos si mancacios iti doresc!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
miki68 spune:
Azi am ridicat de la posta coletul de la DP. www.dorothyperkins.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=33053&storeId=12552&productId=1716049&langId=-1&sort_field=Relevance&categoryId=208755&parent_categoryId=208610&sort_field=Relevance&pageSize=20&beginIndex=21" target="_blank">Blugii imi plac mult si-mi vin si f.bine. Am luat marimea 10 si cred ca-mi veneau si 8 (daca existau). Deci am comandat pe 13, pe 14 mi-au zis ca mi i-au trimis si ieri am primit avizul. Per total, cam 10 zile lucratoare.
Uitam sa va zic: mi-au luat TVA 24%, in conditiile in care in UK e 17,5%
cristina d.
"Idealurile se aseamana cu stelele: nu poti ajunge la ele, in schimb te poti orienta" (Constantin Tanase)
Giova spune:
Nusha felicitari mamico si refacere rapida! Mult laptic si un bb cumintel si necolicos!
Cum l-a primit david pe noul membru al familiei?
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
elamuntean spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki68 Azi am ridicat de la posta coletul de la DP. www.dorothyperkins.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=33053&storeId=12552&productId=1716049&langId=-1&sort_field=Relevance&categoryId=208755&parent_categoryId=208610&sort_field=Relevance&pageSize=20&beginIndex=21" target="_blank">Blugii imi plac mult si-mi vin si f.bine. Am luat marimea 10 si cred ca-mi veneau si 8 (daca existau). Deci am comandat pe 13, pe 14 mi-au zis ca mi i-au trimis si ieri am primit avizul. Per total, cam 10 zile lucratoare. Uitam sa va zic: mi-au luat TVA 24%, in conditiile in care in UK e 17,5% cristina d. "Idealurile se aseamana cu stelele: nu poti ajunge la ele, in schimb te poti orienta" (Constantin Tanase) |
Ai luat marimea 10? Ce marime purtai pe La Redoute? La pantofi aveti idee cum e cu marimile, m-am uitat la ei pe site si treaba cu inch-i ma derutat complet.
ella_74 spune:
Felicitari Nushu! am vazut poza de pe mess ca altfel nu aflam.
Bravos! acum ai doi baieti cucuieti!
Asteptam poze.
Miki68, cum adica ti-au luat tva 24%? pai daca ai cumparat online si vanzatorul e din Uk nu trebuia tva=ul lor?
dyannna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki68 Azi am ridicat de la posta coletul de la DP. www.dorothyperkins.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=33053&storeId=12552&productId=1716049&langId=-1&sort_field=Relevance&categoryId=208755&parent_categoryId=208610&sort_field=Relevance&pageSize=20&beginIndex=21" target="_blank">Blugii imi plac mult si-mi vin si f.bine. Am luat marimea 10 si cred ca-mi veneau si 8 (daca existau). Deci am comandat pe 13, pe 14 mi-au zis ca mi i-au trimis si ieri am primit avizul. Per total, cam 10 zile lucratoare.Uitam sa va zic: mi-au luat TVA 24%, in conditiile in care in UK e 17,5% cristina d."Idealurile se aseamana cu stelele: nu poti ajunge la ele, in schimb te poti orienta" (Constantin Tanase) |