Redoutistele sfideaza speculantii romani (180)
Raspunsuri - Pagina 17
danadc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ChrisDun Buna, Mai tineti minte acum vreun an si ceva, cand Premaman din Feeria falimentase si vindea totul cu reducere 70 % ? Asa s-a intamplat acum cu DPAM din AFI Palace. Din pacate pentru mine, am ajuns de-abia vineri, pe 10 septembrie, si aveau lichidare de stoc inca din 1 septembrie.... am mai gasit lucrusoare dragute, dar se pare ca la inceput a fost omor, si au avut de toate (acum ramasesera doar ceva pulovere si blugi, pentru 6 ani, cat aveam noi nevoie). In alta ordine de idei, am nimerit in Franta in ultima zi de solduri, si n-am gasit mare lucru de cumparat. Adica n-am gasit nimic :( si am fost tare dezamagita. Spor la shopping ! Christina |
DPAM din Afi era o franciza. I-am intrebat prin iunie daca au reduceri si mi-au spus ca la ei nu vor fi niciodata (reduceri) ca in Franta deoarece sunt o franciza. Imi pare rau pt ei, dar acest fapt dovedeste ca pe o piata sugrumata de criza si de numeroase prezente directe ale comerciantilor straini, FRANCIZELE NU MERG.
anne16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danadc
DPAM din Afi era o franciza. I-am intrebat prin iunie daca au reduceri si mi-au spus ca la ei nu vor fi niciodata (reduceri) ca in Franta deoarece sunt o franciza. Imi pare rau pt ei, dar acest fapt dovedeste ca pe o piata sugrumata de criza si de numeroase prezente directe ale comerciantilor straini, FRANCIZELE NU MERG. ........................ Dana, mamica Amirei (02.03.2008) |
FRANCIZELE NU MERG- din pacate acest lucru nu vor sa inteleaga cei care le administreaza.
MA DERANJEAZA RECLAMA AGRESIVA de pe toate posturile de tv a francizei.ro
Sincer: preturi foarte mari fata de LA REDOUTE.FR
elamuntean spune:
citat din mesajul lui miki68 Helau fetele! Tocmai am dat o comanda la www.dorothyperkins.com/webapp/wcs/stores/servlet/TopCategoriesDisplay?storeId=12552&catalogId=33053" target="_blank">Dorothy Perkins. O pereche de blugi slim lungi ca pentru mine (astia au si pentru tall si pentru petite) de la solduri, la care am avut si un cod de reducere de -25%. Shippingu' ii 6 lire. Totalul a fost de 17,25 P.S. codul e DPVIPD EDIT ca sa zic ca acest cod e valabil pana pe 19.09 cristina d. "Idealurile se aseamana cu stelele: nu poti ajunge la ele, in schimb te poti orienta" (Constantin Tanase) |
Miki ai primit coletul? Cum sunt hainele? Am aruncat si eu o privire pe site si pare interesant.
miki68 spune:
citat din mesajul lui elamuntean Miki ai primit coletul? Cum sunt hainele? Am aruncat si eu o privire pe site si pare interesant. |
Inca nu, cu toate ca pe site-ul lor zic ca-l primesti in 3-8 zile lucratoare (E si N Europei), iar pt. Romania dau 3-5 w.days. Azi ar fi a 10-a zi lucratoare.
cristina d.
"Idealurile se aseamana cu stelele: nu poti ajunge la ele, in schimb te poti orienta" (Constantin Tanase)
connie1974 spune:
Buna, cine ma poate ajuta si pe mine cu o informatie dau . Vreau sa imi iau niste cizme de la Alessandro (tot de la voi am aflat de el ), sunt 38 dar din poza par cam mari. Eu in general port 38, mai degraba un 37.5, si nu stiu cum sunt cizmele. Am intrebat si pe forum la okazii care e lungimea taplii, dar din exp voastra cum sunt marimile de la ce face el. Se potrivesc cu ceea ce ati cerut? Mersi. Nusha, nastere usoara !
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
www.calendare2010.blogspot.com
mihaser spune:
citat din mesajul lui connie1974 Buna, cine ma poate ajuta si pe mine cu o informatie dau . Vreau sa imi iau niste cizme de la Alessandro (tot de la voi am aflat de el ), sunt 38 dar din poza par cam mari. Eu in general port 38, mai degraba un 37.5, si nu stiu cum sunt cizmele. Am intrebat si pe forum la okazii care e lungimea taplii, dar din exp voastra cum sunt marimile de la ce face el. Se potrivesc cu ceea ce ati cerut? Mersi. Nusha, nastere usoara ! Constanta si Calin Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre www.calendare2010.blogspot.com |
Depinde de model...eu port 37, dar am pantofi de la el 36...dar sandalele 36 mi-au fost mici...le-am dat cadou prietenei mele
connie1974 spune:
Mersi Mihaser. Mi-au placut niste modele, 38, dar mi se par foarte mari. Stiu ca se pot returna, dar alti bani, alta distractie .
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
www.calendare2010.blogspot.com
herra spune:
buna,
un link de la acest magazin (Alessandro)?
e numai de incaltaminte?
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
miki68 spune:
Cristina, omul (alessandro) vinde pe okazii. www.okazii.ro/cautare/ale82.html" target="_blank">Uite ce are acu disponibil (papuci+posete)
cristina d.
"Idealurile se aseamana cu stelele: nu poti ajunge la ele, in schimb te poti orienta" (Constantin Tanase)
herra spune:
multumesc.
scuzati ignoranta :)
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)