Redoutistele sfideaza speculantii romani (180)
Raspunsuri - Pagina 16
manucu spune:
Va rog sa-mi spuneti daca masurile pt incaltaminte de pe kiabi se potrivesc cu marimile noastre. Mihnea poarta 24, si oscilez intre 24 si 25.
Multumesc.
mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008) si 24+
danadc spune:
Buna. Pentru masurile incaltarilor de la Kiabi cred ca ar trebui sa masori talpa (asa cum indica ei in tabel pe www.kiabi.fr). Eu asa am procedat si am mai pus de la mine 0.5 cm. Incaltarile i-au venit f. bine cam intr-o luna. (vorbesc despre un copil de un an si opt luni cand le creste piciorusul repede). Dar m-am orientat bine dupa tabelul lor.
Amira poarta acum la incaltari de la Ortopedia 23, La Z i-am luat tenesi 25 (si ii vin) si la alte firme (cele mai multe) un 24. Deci numerele sunt irelevante. Ori te duci cu piciorul, ori masori.
Ioana13 spune:
Hallo! CVe mai shopinguiti?
Un site.... nu stiu nimic despre el, se pare ca livreaza si in Ro, contra a 25 euro.
http://www.offershoper.com
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
ChrisDun spune:
Buna,
Mai tineti minte acum vreun an si ceva, cand Premaman din Feeria falimentase si vindea totul cu reducere 70 % ? Asa s-a intamplat acum cu DPAM din AFI Palace. Din pacate pentru mine, am ajuns de-abia vineri, pe 10 septembrie, si aveau lichidare de stoc inca din 1 septembrie.... am mai gasit lucrusoare dragute, dar se pare ca la inceput a fost omor, si au avut de toate (acum ramasesera doar ceva pulovere si blugi, pentru 6 ani, cat aveam noi nevoie).
In alta ordine de idei, am nimerit in Franta in ultima zi de solduri, si n-am gasit mare lucru de cumparat. Adica n-am gasit nimic :( si am fost tare dezamagita.
Spor la shopping !
ella_74 spune:
saptamana trecuta am facut shopping aici:
http://www.premiumoutlets.com/outlets/outlet.asp?id=7
am ajuns pe la 3 pm si pana s-a inchis n-am cummparat decat din 4 magazine; cred ca mi-ar fi trebuit 1 saptamana ca sa parcurg toate cele 220 magazine.
Am nimerit in zi de sarbatoare, Labor Day, prilej de reduceri suplimentare; in plus, la cumpararea biletului de drum, ca e la distanta de 1 ora de Manhattan, am primit o carte cu vouchere de reduceri si am primit la casa reduceri peste cele aplicate deja in magazin.
Am plecat frustrata de acolo, ca nu mi-a ajuns timpul :)
M-am mai dat o tura la cumparaturi in Londra, unde am mai zabovit 2 zile la intoarcere.
manucu spune:
Buna, poate sa-mi spuna ciuneva cat dureaza pana cei de la kiaby iti trimit coletul in relais? Am 2 comenzi "en preparation" de pe data de 7.09, adica de 5 zile .
Multumesc.
mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008) si 24+
miki68 spune:
Helau fetele!
Tocmai am dat o comanda la www.dorothyperkins.com/webapp/wcs/stores/servlet/TopCategoriesDisplay?storeId=12552&catalogId=33053" target="_blank">Dorothy Perkins. O pereche de blugi slim lungi ca pentru mine (astia au si pentru tall si pentru petite) de la solduri, la care am avut si un cod de reducere de -25%. Shippingu' ii 6 lire. Totalul a fost de 17,25
P.S. codul e DPVIPD
EDIT ca sa zic ca acest cod e valabil pana pe 19.09
cristina d.
"Idealurile se aseamana cu stelele: nu poti ajunge la ele, in schimb te poti orienta" (Constantin Tanase)
Miluna spune:
Fetelor, pana la urma cum e, putem face comanda direct pe site-ul din Franta? Am vazut ca mai am acolo contul vechi si am facut o comanda acum vreo 2 saptamani, am platit prin Paypal. La ei pe site comanda figureaza ca e in procesare, dar ieri am primit un email de la Paypal cum ca LaRedute a facut refund pe intraga suma platita. Eu nu mai inteleg nimic... dceci livreaza sau nu in Romania?