Redoutistele sfideaza speculantii romani (180)
Raspunsuri - Pagina 15
Jasmine spune:
stiu ca n-am mai dat pe aici de ceva vreme,daaar...azi dimineata am vazut pe Realitatea reclama laredoute.ro!
ce tupeu!!!
da' astia inca n-au dat coltu'?
Jasmine spune:
Nushulico,mai ai un pic de tot mami,iti doresc o nastere usoara si multa putere pt cei 2 nazdravani (acum imi permit sa vorbesc din experienta )
numeioana,felicitari pt sarcina cu fetita,imi place mult numele Iris
Lorenza spune:
Mai fetelor,lasati-l in pace cu franciza lui cu tot,ca noi tot ne descurcam.Ma rog,nu mai cumpar la fel da mult ca altadata,dar oricum,e si criza,si putina cumpatare nu strica la casa omului.
miky81 spune:
Buna seara, fetelor! Nu am mai scris de mult, dar va citesc din umbra. Am si eu o intrebare, putem comanda iar de pe LR? Acum cateva minute am facut o simulare de comanda si am mers pana in momentul platii, fara nicio problema. Totul era in regula, inclusiv adresa de expediere, adica Romania Bucuresti. Oare revin vremurile bune?????
unique spune:
Am incercat si eu si asa e. Desi Romania nu apare in lista tarilor in care livreaza, atunci cand simulezi, apare adresa de livrare corecta, spre Romania.
Dana, mami de Sofia Andreea (17/10/2007) si 30+
MTHFR C677T heterozigot
manucu spune:
buna seara,
am reusit sa va citesc ultimele 7 capitole si mi-ati facut o pofta de shoping de pe lr!! sper in curand sa ma pot lauda cu prima mea comanda .
noapte buna .
mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008) si din nou cu baietel
Giova spune:
Cred ca le merge tare bine la LR.ro daca au ajuns si la TV.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi