Redoutistele sfideaza speculantii romani (180)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

trec si eu sa va salut(poate va era dor de mine) ca ma pregatesc sa nasc acush si nush pe urma ce timp o sa mai am de net cu unu' in spinare si unu' legat de

inca sunt in faza in care spal,calc si stivuiesc in dulap pt newbaby,un pic mai am si termin apoi sa-mi fac geanta de spital si pot sa nasc linistita

claudia eu va urez de pe acum succes in noua etapa pe care o veti incepe in septembrie cea de scolareicu sigurata matei se va descurca de minune ca doar are si acasa acelasi "tratament "ca si la scoala deci sigur va fi primul in clasa

lorenza mi-ai facut "pofta" de o comanda la strawberry ultima am dat-o la craciun dar cum de atunci sunt gravida si nu suport mirosurile n-am apucat sa folosesc cele vreo 5-6 parfumuri luate,asa ca astept craciunul de anul asta sa-mi mai fac un cadou(imi doresc champs elysee de la dior de multisor dar nu era la reduceri si nu m-am indurat sa-l iau la pret intreg)

miki doar aici mai reusesc sa te salut,n-am mai dat un telefon de multisor dar am fost in mutari si eu nici acum la 2 luni jumate de la mutare n-am scos tot din cutii asa ca...
ai mai comandat pe la miniprix?

va urez noapte buna si spor la shopping!!!(apropo cred ca ati rupt rafturile prin magazine la red astea de vara)

de David si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Vreau si eu pantofi de la alessandro. Se potrivesc marimile? Eu port 38 si vreau sa-mi iau niste balerini sau ceva cu talpa subtire... sa comand 38?

Hainute de gravi de unde ma sfatuiti sa comand? Stiti vreun site mai ieftin? Nushu?

Multam'!

mami de David si Iris

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

te pup si te felicit pt sarcina!!!s ai un bb sanatos,imi place f mult numele ales pt fetita

eu tot 38 port si asta am si luat de la alessandro dar acum ca mi s-au umflat picioarele nu prea mai intru decat in niste slapi de la el oricum in primavara am luat balerini de la el si imi erau buni

recent am luat o pereche de pantofi si o per cizme dar nu intru in ele nici nu le fortez ca n-are sens

haine de gravide eu am mai avut ceva de la sarcina trecuta,ca o parte le0-am dat,si am mai luat acum no name-uri, o rochitza de la mothercare ca am gasit in magazin cu 50%reducere si inca cateva luate tot din anglia de prin hypermarketuri deci nimic de firma dar f comode si placute...deci prea multe nu am(apropo de asta aseara am iesit la un rest libanez mi s-a pus pata sa mananc ceva cu lipie si sotul meu asa mi-a facut un compliment de "frumos" zice abia astept sa nasti sa nu te mai vad cu trentzele astea)

bun,si acum ca mi-am adus aminte,am vrut intr-o zi sa-ti dau pm si am uitat stiu ca ai recomandat tu la un moment dat o firma din uk de unde comandai online incaltaminte pt baietel...daca mai poti pune o data linkul

gata ma culc,nb

de David si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Rujuri rancede am primit si eu numai ca nu le-am mai scris nimic.

nushu, multumim de urari! Sarcina usoara sa ai! Champs-Elysee am eu unul dar de la Guerlain si e batranicios, de doamna, nu stiu cume e asta de la Dior...

Off topic: la libanez am fost si eu aseara, a fost extrem de bun totul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Nushu, nastere usoara si bebe sanatos si voios iti doresc!
Eu am doua surse de parfumele cu preturi ok -
ebay-ul
si
www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_C-am-pid_60Wproducts.html" target="_blank"> site-ul asta - eu am comandat de aici anul trecul cam la jumatatea lui noiembrie si mi-a ajuns coletelul fix inaintea Craciunului. La ei iti recomand sa platesti cu paypal - fiind site din state sunt mai "ciudatei" (adresa de livrare trebuie sa fie identica "la virgula" cu adresa cardului), dar produsele sunt de calitate.

Pupici,
Camelia

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Multumesc, Nushu!

Site-ul era: www.shoesforkids.co.uk si fratele sau www.designershoesforkids.co.uk . Poti plati cu card sau paypal.

mami de David si Iris

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Azi situ miniprix are happy hours. Din ora in ora se tot schimba produsele care-s cu discount de 50%.

cristina d.

"Idealurile se aseamana cu stelele: nu poti ajunge la ele, in schimb te poti orienta" (Constantin Tanase)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Trec si eu sa va salut...ca n-am mai dat pe aici de cand m-am enervat cu prima zi de reduceri LR.
Ma bucur intr-un fel ca n-am mai comandat; am constatat ,inclin sa cred ca nu sunt singura :), ca aprox 80% din hainele mele din dulapuri raman nepurtate.
Cumparam nu fiindca nu avem ce imbraca ci fiindca ne-am plictisit de ce avem.
Mi-a placut ideea aia...am vazut reportajul la TV, in care cineva a organizat in curtea casei un schimb de haine; fiecare fata venea cu cate 4-5 articole si tot atatea avea voie sa aleaga.

In rest...vacanta a trecut; daca anul trecut am petrecut-o in spitalul din Belek, anul asta am "progresat" si am petrecut-o in camera de hotel de pe frumosul litoral bulgaresc, cu antibiotic si aerosoli cu cortizon.

si ne pregatim de Babyexpo; de fapt Hopababy se pregateste intens de participare:)

Miki, ceva poze ne arati din concediul tau? vreu si eu sa vaz locul ala frumos de care spui.

Nushu, hai ca mai ai putin, vezi sa nu mai mananci iar o tava de prajituri inainte sa nasti

sa ne dai de veste cand se intampla, ca o sa intru pe aici sa mai citesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Ati vazut reclama de pe PROTV?
In pauza de publicitate de la stirile de seara
Mi-a placut pretul

Nu mai scapam de franciza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Am vazut-o si la fel ca tine am gandit si eu,arza-l-ar pe matze.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxxa spune:

numeioana stii cumva ce semnifica literele adaugate langa marimea pantofilor, de pe site-urile date de tine? banuiesc ca-s marimi pt picior ingust sau lat, dar n-am gasit nicaieri vreun tabel si cu literele, ca sa ma orientez...
multumesc mult

Mergi la inceput