Redoutistele sfideaza speculantii romani (180)
Raspunsuri - Pagina 13
buburuza80 spune:
Am gasit husa si pe ebay.fr dar nu am comandat niciodata de pe ebayMa poate ajuta cineva?
Bratu Monica spune:
buna seara!va rog dati-mi si mie un link cu pantofii aceia comozi (alessandro).nu reusesc sa-i gasesc si tare-as mai avea nevoie de ceva comod si bun.
Multumesc!
miki68 spune:
Monica, uite www.okazii.ro/cautare/ale82.html" target="_blank">aici produse ale lu' susnumitu'
cristina d.
"Idealurile se aseamana cu stelele: nu poti ajunge la ele, in schimb te poti orienta" (Constantin Tanase)
anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buburuza80 Am gasit husa si pe ebay.fr dar nu am comandat niciodata de pe ebayMa poate ajuta cineva? |
Sunt vanzatori de pe Amazon.fr, co.uk, de com care livreaza in RO.
Pentru ebay trebuie sa ai cont paypal pentru a putea plati produsele.
numeioana spune:
Vreau si eu pantofi de la alessandro. Se potrivesc marimile? Eu port 38 si vreau sa-mi iau niste balerini sau ceva cu talpa subtire... sa comand 38?
Hainute de gravi de unde ma sfatuiti sa comand? Stiti vreun site mai ieftin? Nushu?
Multam'!
mami de David si Iris
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Lorenza spune:
Buna!
am intrat doar sa va spun ca am facut si eu o prima comanda pe strawberrynet.com,mai mult de test.Pot sa zic ca sunt f. incantata din toate punctele de vedere:a venit rapid,in 5 zile, din Suedia,toate produsele si cosmeticele si parfumul;nu am platit nimic extra,in afara de pretul produselor,free shipping,exact cum se prezinta;am avut si o reducere de 5% ca am comandat 3 produse si in plus am avut si 2 cadouri f.interesante,luciu de buze Isadora si fond de ten stick Stilla.Ce am comandat se prezinta f.bine,adica rujul nu e ranced,cum am citit ca au patit alte fete,si nici alte "surprize".Poate ca a fost doar un noroc,ca au fost toate ok.Ce am comandat a fost numai din oferta cu reduceri mari.
miki68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorenza Buna! am intrat doar sa va spun ca am facut si eu o prima comanda pe strawberrynet.com,mai mult de test.Pot sa zic ca sunt f. incantata din toate punctele de vedere:a venit rapid,in 5 zile, din Suedia,toate produsele si cosmeticele si parfumul;nu am platit nimic extra,in afara de pretul produselor,free shipping,exact cum se prezinta;am avut si o reducere de 5% ca am comandat 3 produse si in plus am avut si 2 cadouri f.interesante,luciu de buze Isadora si fond de ten stick Stilla.Ce am comandat se prezinta f.bine,adica rujul nu e ranced,cum am citit ca au patit alte fete,si nici alte "surprize".Poate ca a fost doar un noroc,ca au fost toate ok.Ce am comandat a fost numai din oferta cu reduceri mari. |
De cand iti spun ca e ok... Iar chestia cu rujul ranced mi s-a intamplat mie la enshpea comanda. Le-am scris si m-au intrebat daca vreau banii inapoi sau sa-mi inlocuiasca produsul. Neinspirata, am zis ca vreau produsul care s-a dovedit a fi fix la fel cu primul. Dar m-am resemnat pentru ca dadusem pe el vreo 200 de mii (vechi) si mi-a fost lene sa le mai scriu inca o data.
cristina d.
"Idealurile se aseamana cu stelele: nu poti ajunge la ele, in schimb te poti orienta" (Constantin Tanase)
Lorenza spune:
[/quote]
De cand iti spun ca e ok... Iar chestia cu rujul ranced mi s-a intamplat mie la enshpea comanda. Le-am scris si m-au intrebat daca vreau banii inapoi sau sa-mi inlocuiasca produsul. Neinspirata, am zis ca vreau produsul care s-a dovedit a fi fix la fel cu primul. Dar m-am resemnat pentru ca dadusem pe el vreo 200 de mii (vechi) si mi-a fost lene sa le mai scriu inca o data.
cristina d.
[/quote]
buburuza80 spune:
Stiu ca unele produse de pe Amazon.fr se trimit si in ro dar din pacate acest produs nu pot sa-l comand