Redoutistele sfideaza speculantii romani (180)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucis

Fetelor, a mai comandat cineva ceva de la Alessandro de pe okazii? Eu astept o pereche de cizme pana la genunchi din piele negre de la el, chiar sper sa fie ok, din colectia noua de toamna/iarna Bagatt, 169 de lei. Ieri am fost prin oras si am vazut ca au aparut cizme deja si prin magzaine, dar m-a luat durerea de cap cand am vazut preturile, de la 400 de lei in sus si unele chiar nu erau cine stie ce.

eu am comandat ieri de la el o pereche de pantofi si una de cizme din aceeasi colectie ca si tine si mi-a facut o reducere adik pantofii de la 89-80 si cizmele de la 169-160 ma rog si fara reducere preturile sunt super ok ...astept comanda asta si cand se mai umple contul vreau sa-mi iau si o geanta ca am vazut una azi la o prietena luata tot de la el si mi-a placut tare mult

de David si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaDia spune:

Buna!
Nushulica vroiam sa te intreb unde anume ai gasit cizmele de care vorbesti. Sunt tot pe ocazii, pe contul lui alessandro? Ca eu ma tot chiorasc pe acolo si nu vad cizme...
In alta ordine de idei si eu recomand cu caldura incaltarile de la el. In afara de faptul ca sunt ieftine, sunt si f. bine lucrate si foarte comode.
Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eu nu am intrat niciodata pe okazii,vb cu el pe mess(alessandrotramonte este id-ul)si cand pune la status modele noi il abordezsa vad ce are si iau ce-mi place

de David si 32+

Mergi la inceput

Multumesc mult Nushulica!
Eu m-am gandit sa nu-l deranjez mereu si de asta am intrat pe ocazii. Cum merge sarcina? E diferita fata de prima? Ca uneori ma gandesc si eu sa mai fac un bebe dar cum prima sarcina a fost cam dificila imi lipseste curajul sa ma hotarasc.
Pupici tuturor si spor la cumparaturi, chiar daca nu mai sunt solduri!
P.S. Din intamplare am descoperit un site nou, cu preturi bune http://www.tati.fr/ si am si dat o comanda. Acum astept coletul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Tati vad ca nu livraeza in Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Pai poate a trimis coletul la Cristina.

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Este foarte adevarat ca tati nu livreaza in Romania. Eu comand la
vara-miu si mi le trimite el in tara pe toate(haine, cosmetice, creme pentru baietelul meu, etc.).
Pupici,
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Vad ca subiectul nostru s-a dus la fund de tot... Nici o noutate nu aveti? Eu tocmai m-am intors dintr-o vacanta la munte, intr-un tinut mirific (pe bune!). Daca aveti ocazia, mergeti la Ortoaia, jud. Suceava.

cristina d.

"Idealurile se aseamana cu stelele: nu poti ajunge la ele, in schimb te poti orienta" (Constantin Tanase)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza80 spune:

Buna fetelor!
As vrea sa achizitionez o husa pt scaunul auto al baietelului meu. Problema e ca n-am gasit-o decat pe amazon.fr si din pacate nu merge sa o comand din Ro. Ma gandeam ca poate e vreo mamica care sta in Franta si ma poate ajuta.
Va multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Incearca poate o gasesti pe ebay.co.uk sau ebay.fr sau ebay.ie. Pe aici, eu intreb mereu daca livreaza in Romania (desi multi au precizat ca liveaza doar la ei in tara), multi imi raspund ca trimit si imi zic si pretul. Daca are <2kg, posta din UK este f avantajoaca, poti sa platesti 2-8 lire, in fc de greutate. Ce depaseste te cam rupe la bani. Pachetul il primesti la posta, ca si scrisoare voluminoasa.

Mergi la inceput