Redoutistele sfideaza speculantii romani (180)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xenopolina spune:

miki, merci, nu vazusem. Asa speram sa fi revenit LR.fr la sentimente mai bune......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

mi-a cerut adresa de mail si adresa de livrare si n-am vrut sa i le dau,asa ca am zis PAS

ce sa fac eu cu catalogul lor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Buna, fetelor!

Mi-am recuperat banii de pe comanda netrimisa de lr.fr din 13.04.2010, prin charge back la banca Reifaissen. Redoutzii n-au contestat cererea mea.

Va pup,
Dana

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Mai cumpara cineva de LR? Vreau sa cumpar un www.laredoute.fr/vente-poupon-de-40-cm-12-sons.aspx?productid=324166202&documentid=201210&categoryid=66680547&numberpage=1&pos=tg_n_n" target="_blank">bebe si as vrea sa ma atasez la comanda cuiva (eventual facuta prin fetele din Franta), se poate sau bat campii? Ma ajuta cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iriss27

Mai cumpara cineva de LR? Vreau sa cumpar un www.laredoute.fr/vente-poupon-de-40-cm-12-sons.aspx?productid=324166202&documentid=201210&categoryid=66680547&numberpage=1&pos=tg_n_n" target="_blank">bebe si as vrea sa ma atasez la comanda cuiva (eventual facuta prin fetele din Franta), se poate sau bat campii? Ma ajuta cineva?

Iriss mami de Yvonne si David
BLOG de mamica

Iris, soldurile sunt la final (pana pe 4 august) si, mare lucru nu mai ai ce comanda. Oricum, cine a avut ceva de comandat, a facut-o deja inca de la inceputul lui iulie. Fetele din Fr. sunt, de fapt, numai una, Cristina, care, din cate imi amintesc eu dintr-o postare de-a ei mai veche, in perioada asta e in vizita in Ro pana spre finalul lunii august. Deci n-are cine sa ridice eventualele comenzi.

cristina d.

"Idealurile se aseamana cu stelele: nu poti ajunge la ele, in schimb te poti orienta" (Constantin Tanase)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

multumesc miki pt raspuns ... asta este, poate data viitoare il mai gasesc si pe bbul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Dragele mele,
am intrat sa va spun o poveste trista, a unui puiut de 5 luni.
Simo27, colega noastra de la "puiuti de randunici" e o mamica inimoasa… asa mama, sotie, prietena mai greu de gasit. Are 3 copii, David din 2002, Sam (puiut de randunica) din 2008 si Siluan, un pufulete din 08.02.2010.

Din pacate puiutul mic, pufuletele, are grave probleme de sanatate, acum se afla in Salzburg, urmand sa plece intr-o clinica din Innsbruck in speranta ca se poate face transplant. Este bolnav de ciroza si atrezie a cailor biliare datorate infectiei hepatice cu CMV.

Simo si-a facut analizele in sarcina si i s-a spus ca are imunitate la CMV deci problemele astea au cazut ca din cer.

Pe scurt, dupa nastere nu i-a trecut icterul. I s-a spus sa astepte ca o sa treaca, au urmat analize, s-a vazut ca sunt valori mari la bilubirina, i s-a dat medicatie, nu au fost imbunatatiri. Intre timp a mai avut un hop… operatie de hernie, cu probleme si spaima mare nu-mi amintesc exact motivul, parca din cauza reactiei copilului micut la anestezieie.

Dupa mai multe internari la Brasov, au plecat la Bucuresti, la Fundeni, unde dupa un alt set de analize si alt set de medicamente au plecat acasa, urmand sa revina dupa aprox o luna la control.

Saptamana trecuta s-au intors la control la Fundeni, iar vineri, in 23 iulie, li s-a spus ca singura sansa este transplantul de ficat… DAR sa mai astepte pana in toamna.
S-au mobilizat, ne-am mobilizat cu totii, iar luni au plecat in Germania, de acolo in Austria. Marti a fost internat, i s-au facut analize, miercuri i s-a facut punctie, azi primeste rezultatul biopsiei. Din rezultatele de pana acum: ficatul este negru, nu are nicio sansa pe un tratament, nu se stie DACA se poate face transplantul. Totusi, cu sprijinul unor medici MINUNATI, s-a luat legatura cu o clinica din Innsbruck, care poate face astfel de interventii, probabil si din cauza varstei asa de mici. A vorbit seful clinicii din Salzburg. Vor fi primiti saptamana urmatoare in Inn. pentru analize pentru luarea deciziei… SE POATE FACE CEVA PENTRU SILUAN?

Parintii sunt terminati! Un mic frumos, vesel, comunicativ… of… ne rupe sufletul ca inca nu stim daca se poate face ceva.

Dar speram, ne rugam la Dumnezeu, si facem ce putem pentru a-i sprijini; ei sa se poata concentra doar pe micut.

Fiti alaturi de noi! Fiti alaturi de pufulete!
Are nevoie de rugaciunile noastre… si bineinteles de niste resurse financiare. Cazul o sa fie preluat de rubrica „umanitare” a forumului. Fiecare cum poate, cat poate... si doar un gand bun, o rugaciune pentru el.

La inceputul fiecarui capitol, la puiuti de randunici, sunt pasii care i-am facut impreuna pana acum, precum si conturile lui George, in care se pot dona niste banuti, care sa-i ajute sa acopere macar cheltuielile cu spitalizarea si analizele. O singura zi de spitalizare, fara nicio analiza, ii costa 700 euro.
Imediat ce avem actele medicale, le vom pune pe siteul si blogul lor la care muncim acum si vom initia campanii mai ample, in presa, TV, forum si alte cai.
Avem deja sprijinul Asociatiei Mame si speram sa ne auda strigatul de ajutor cat mai multi oameni.

Impreuna putem muta muntii!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Fetelor, a mai comandat cineva ceva de la Alessandro de pe okazii? Eu astept o pereche de cizme pana la genunchi din piele negre de la el, chiar sper sa fie ok, din colectia noua de toamna/iarna Bagatt, 169 de lei. Ieri am fost prin oras si am vazut ca au aparut cizme deja si prin magzaine, dar m-a luat durerea de cap cand am vazut preturile, de la 400 de lei in sus si unele chiar nu erau cine stie ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzulici spune:

Buna fetelor,

Eu am comandat prin Cristina la soldurile aceste de pe Laredoute si Kiabi. Problema este din toate comenzile lipsesc 4 produse , dar am primit alta in plus. Produsele lipsa din coletapar pe factura, exceptand cel in plus. Am vorbit si cu Cristina si vreau sa va intreb daca cumva vreuna dintre voi le-a primit din greseala.

Produsul in plus este un tricou de baiat pt 3 ani verde marin - Kiabi.

Produsele lipsa sunt:
- O pereche de sandale mov marimea 25 - Kiabi - erau la vreo 4.99 ca sa stiti despre care vorbesc.
- un tricou polo mov Active Wear marimea 180 cm - Laredoute
- 2 salopete gen body- roz si alb cu roz- marimea 104 - Laredoute

Daca vreuna dintre voi le are rog a mi le trimite, valabil si pentru proprietarul/a tricoului daca il vrea.

Mergi la inceput