Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (82)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Buna fetele, repede va mai miscati...deja cap nou si eu sunt la pg 2 la cap trecut!

Am apucat sa citesc doar ultima pagina de aici. Sa incerc sa raspund:

Miremia noi la mare facem exact cum facem si acasa, am integrat-o perfect in viata noastra si ii facem ei program dupa noi nu invers . Deci sambata am plecat din bucu la 12 (am fost la facultate cu tati sa dea exam si apoi am plecat), a dormit tot drumul, s-a trezit fix in mamaia la hotel zambitoare nevoie mare. Am luat camera, ne-am schimbat cu totii de plaja (ora 3), i-am facut refill sa pot manca si eu linistita la terasa si apoi am plecat la masa. Pe la 5 am fost pe plaja, am stat pana pe la 8. Am ajuns in camera, am facut toti dus (inclusiv Irina), ne-am echipat de masa si am plecat la terasa sa mancam si sa bem, unde de altfel am stat pana la 1.30 dimineata . Irina a adormit pe la 10, la tztz (nu mai mai formalizez de mult cu datul sa suga...ii dau oriunde o apuca, inclusiv la mine la birou adik ).

Duminica, ne-am trezit toti pe la 9 am facut plinul la pitic, am plecat la masa si apoi la 10.30 eram pe plaja, unde am ramas (nu dati cu oua!!!) pana la 2 cand am mers la masa. Irina a dormit pe sezlong la umbra s-a inga inga la orice o baga in seama si s-a jucat cu ale ei . Am mers la masa, unde a adormit instantaneu ca era racoare, noi am mancat si apoi am plecat spre Bucu, pe drum Irina s-a jucat cu ale ei, ca somn nu mai avea....cam asta a fost minivacanta de la mare.

Eu am renuntat sa ma mai stresez ca aoleu copilu' sa imi fac programul dupa ea, am obs ca daca fac dupa cum cred ca are ea nevoie si stau si balesc sa merg si eu cu ceilalti la terasa...pitica e nervoasa, nu suge nu doarme iar daca o tarai dupa mine pe unde imi face placere sa merg...e super happy! aaaa plus ca ne-am luat sling cu inele si am vazut lumea de la inaltime tot timpul...faina inventie!

Danyelena nici irina cu facea pipi ff des (de cand cu caldura) motiv pt care am pus-o mia des la san (trage putin, dar face acum normal!). Eu ii dau sa suga de la acelasi san de cate ori cere trei ore la rand (mi-a zis dr pediatru ca un san incepe sa fabrice lapte "nou") cam la 3 ore si ca daca am asa mult sa ii dau cu incredere din acelasi. Acum nu stau cu ochii pe ceas, dar ideea e ca ii dau din unul pana simt ca s-a cam golit. Si luna asta mi-a luat 900 gr (pana acum nu mi-a luat niciodata asa mult intr-o luna!!!!)

Despre noi: avem pielea putin bronzata de la briza, am facut vaccin azi si am plang cu lacrimi de crocodil de nu mai avem aer. Am impacat-o cu ttz si acum doarme de 2 ore. Preferatul ei este un prosopel pe care i-l pus sub barbitza cand ii dau sa suga (am lapte mult si daca scapa sanul, iese cu jet de ii dau in ochi...asa ca indrept sfarcul spre prosopel). Mi-am cumparat vreo 10 sa am sa pe schimb (sunt cat o laveta de bucatarie de mari) si se pare ca Irina le iubeste, sta cu ele in manutza si si le pune pe ochi cand se culca, le roade si le suge...imi vine sa o mananc

Citesc si revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Neatza!

Multumesc fetelor pt felicitari!

Alexutza noi pe la bancpost am stat dar cred ca mai devreme.

Vad pe antena3 stire cum ca au amanat plata indemnizatiei pana la sfarsitul lunii. Eu oricum n-am primit nimic luna asta.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 9 kg

deci nu primim banii pana la sf lunii????

aaa si felicitariiii!!!!! ai dat de baut?....hmmm

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

aici puteti vota o printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Am uitat, Miremia pediatra mi-a zis sa merg cu incredere la mare ca ii face fff bine, dar sa nu o expun la soare, sa o dau cu crema chiar daca o tin la umbra si cam atata.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:

Vad pe antena3 stire cum ca au amanat plata indemnizatiei pana la sfarsitul lunii. Eu oricum n-am primit nimic luna asta.

_

AMR 9 kg

Pe mine ma tot amana din aprilie.. Dar a venit decizia. Daca vreau pot s-o pun intr-o rama, alaturi de o poza cu fi-miu, sa vad daca decizia ii schimba pampersii..
_
Povestea unei .
Cresc

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:

Citat:

_

AMR 9 kg

Pe mine ma tot amana din aprilie.. Dar a venit decizia. Daca vreau pot s-o pun intr-o rama, alaturi de o poza cu fi-miu, sa vad daca decizia ii schimba pampersii..

_
Povestea unei .
Cresc

si mai spre sfarsitul lunii cand inseamna? 25 sau 30? sotul nu stiu daca ia salariu degraba (la firma lumea e linistita nu se mai agita, e clar ca nu sunt bani si ca nici nu vor fi... degraba) si toata speranta noastra era aceasta indemnizatie care acopera cel putin cheltuielile casei + mancare... macar sa stim cat timp sa stam cu dintii la soare...

Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Citat:

Rugaminte pt fetele care merg la mare: puteti sa-mi spuneti si mie cum procedati? Eu sunt dependenta de mare dar nu stiu cum sa fac cu bebe.

_

AMR 9 kg

mie imi place f mult sa stau la mare pe plaja si sa citesc pe sezlong. acum cu copii astia, nu sunt decat vise .
din nefericire de vreo 4 ani, daca stau la soare ma umplu de bube. nu merge nici sub umbrela ...
la noi e asa, trezirea dimineata devreme, mic dejun + plaja pana la 10. de la 10 in hotel, la masa, somn etc. mai iesim dupa 17 sau 18 depinde cat de tare arde soarele pana pe la 19 - 19.30. pe urma iar in hotel, spalat, iesit la masa, scurta plimbare si somn.
eu il voi tine pe bebe la soare doar cu crema pe el, cu palarie in cap si doar in intervalul specificat. la fel si cu cea mare.
noi ne-am pus special concediu sa fie inainte de diversificare, asa ca din punctul asta de vedere sunt linistita macar.

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)

Noi exact asa ne-am propus. La noi dimineata incepe la 6 jumate ca atunci se scoala gaza. Si cu diversificarea... la fel. Dar o sa-i iau bibe sa-i dau din cand in cand apa...

_
Povestea unei .
Cresc

asa mi-am propus si eu....dar eu voi pleca de mai multe ori in concediu la mare,pentru ca nu voi sta decat cate un week din cauza de sot ocupat care nu poate lasa firma singura

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Citat:

Decenuela, ai dreptate ca din 10 oameni 10 pareri in domeniul asta... Oricum eu am ajuns la concluzia ca viciile nu mai sunt de mult ce au fost. Ultima duda pe care am auzit-o - doi tipi s-au despartit din cauza calculatorului.
Noi in week-end ne-am certat pana la amenintari de aruncat tv-ul pe geam din cauza vuvuzelei. Deci... pitici pe creier... cat cuprinde. Faza tare a fost a doua zi, cand a vazut pe hotnews ca aia se gandesc sa interzica vuvuzelele ca au pierdut contracte de publicitate si au primit nspe mii de plangeri. Deci aveam dreptate!

_
Povestea unei .
Cresc

si eu si eu ...desi habar n-aveam care era motivul de stres din casa ...vuvuzela aia ma dispera ...nu zic ca vineri seara am stat si am cautat prin casa "musca"

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

ce e aia vuvuzela ?

o printesa grabita...

Si eu am vrut sa intreb...

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Salutare fetelor,

Ne mai tineti minte?

Sunt tare nerecuperata si oricum din ce am citit nu prea mai tin minte multe
Multumim celor care ne-au felicitat pt ziua noastra si facem cinste cu o bucata de tort de cioco cu suc sau sampanie de copii.
Sambata ne-am botezat si noi si acum suntem crestin. Suntem tare bucurosi ca am realizat si asta si acum ne putem intoarce linistiti acasa.
Apropos de casa, la ai mei e o caldura insuportabila, 30* si simti ca te sufoci, mai ales ca stau si la patru. Arthur nu isi gaseste locul sa doarma (ne intoarcem la 23 de afara ca sa poata dormi la aer cat de cat) si cand suge transpira tot. E asa marait de la caldura... mititelul. Si il tin numai in pampers Mai devreme putin i-am pus apa mai calduta in piscinuta (i-am adus de acasa o piscinuta mica gonflabila) si l-am balacit. Ii placea atat de mult
E bine si la mama dar abia astept sa ajungem la noi acasa, mai ales ca sunt numai 25*

si pt toti pufuletii care s-au sarbatorit intre timp si in mod special pt nora noastra Ema pt ieri

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

sa va fie de bine botezul
si eu o spal de mai multe ori pe zi la chiuveta...transpira fff mult...urmeaza sa luam o piscina mica

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:

Votat Alexandra si Pustiul la concurs.

_
Povestea unei .
Cresc

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Buna fetele, repede va mai miscati...deja cap nou si eu sunt la pg 2 la cap trecut!

Am apucat sa citesc doar ultima pagina de aici. Sa incerc sa raspund:

Miremia noi la mare facem exact cum facem si acasa, am integrat-o perfect in viata noastra si ii facem ei program dupa noi nu invers . Deci sambata am plecat din bucu la 12 (am fost la facultate cu tati sa dea exam si apoi am plecat), a dormit tot drumul, s-a trezit fix in mamaia la hotel zambitoare nevoie mare. Am luat camera, ne-am schimbat cu totii de plaja (ora 3), i-am facut refill sa pot manca si eu linistita la terasa si apoi am plecat la masa. Pe la 5 am fost pe plaja, am stat pana pe la 8. Am ajuns in camera, am facut toti dus (inclusiv Irina), ne-am echipat de masa si am plecat la terasa sa mancam si sa bem, unde de altfel am stat pana la 1.30 dimineata . Irina a adormit pe la 10, la tztz (nu mai mai formalizez de mult cu datul sa suga...ii dau oriunde o apuca, inclusiv la mine la birou adik ).

Duminica, ne-am trezit toti pe la 9 am facut plinul la pitic, am plecat la masa si apoi la 10.30 eram pe plaja, unde am ramas (nu dati cu oua!!!) pana la 2 cand am mers la masa. Irina a dormit pe sezlong la umbra s-a inga inga la orice o baga in seama si s-a jucat cu ale ei . Am mers la masa, unde a adormit instantaneu ca era racoare, noi am mancat si apoi am plecat spre Bucu, pe drum Irina s-a jucat cu ale ei, ca somn nu mai avea....cam asta a fost minivacanta de la mare.

Eu am renuntat sa ma mai stresez ca aoleu copilu' sa imi fac programul dupa ea, am obs ca daca fac dupa cum cred ca are ea nevoie si stau si balesc sa merg si eu cu ceilalti la terasa...pitica e nervoasa, nu suge nu doarme iar daca o tarai dupa mine pe unde imi face placere sa merg...e super happy! aaaa plus ca ne-am luat sling cu inele si am vazut lumea de la inaltime tot timpul...faina inventie!

Danyelena nici irina cu facea pipi ff des (de cand cu caldura) motiv pt care am pus-o mia des la san (trage putin, dar face acum normal!). Eu ii dau sa suga de la acelasi san de cate ori cere trei ore la rand (mi-a zis dr pediatru ca un san incepe sa fabrice lapte "nou") cam la 3 ore si ca daca am asa mult sa ii dau cu incredere din acelasi. Acum nu stau cu ochii pe ceas, dar ideea e ca ii dau din unul pana simt ca s-a cam golit. Si luna asta mi-a luat 900 gr (pana acum nu mi-a luat niciodata asa mult intr-o luna!!!!)

Despre noi: avem pielea putin bronzata de la briza, am facut vaccin azi si am plang cu lacrimi de crocodil de nu mai avem aer. Am impacat-o cu ttz si acum doarme de 2 ore. Preferatul ei este un prosopel pe care i-l pus sub barbitza cand ii dau sa suga (am lapte mult si daca scapa sanul, iese cu jet de ii dau in ochi...asa ca indrept sfarcul spre prosopel). Mi-am cumparat vreo 10 sa am sa pe schimb (sunt cat o laveta de bucatarie de mari) si se pare ca Irina le iubeste, sta cu ele in manutza si si le pune pe ochi cand se culca, le roade si le suge...imi vine sa o mananc

Citesc si revin!

Catalutza mami de Irina

fain program...imi place atitudinea ta
sa-i fie de bine vaccinul.v-ati relaxat week asta

o printesa grabita...

Mergi la inceput