Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 10
cristies spune:
Vuvuzela e o trompeta lunga care face un zgomot de bondar prins intr-o cutie. E specifica africanilor si se aude cand sunt meciurile din campionatul mondial la tv. Nu e tare... e un zgomot de fundal dar iti ramane in cap si dupa ce se termina meciul. Tampita inventie.
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Vuvuzela e o trompeta lunga care face un zgomot de bondar prins intr-o cutie. E specifica africanilor si se aude cand sunt meciurile din campionatul mondial la tv. Nu e tare... e un zgomot de fundal dar iti ramane in cap si dupa ce se termina meciul. Tampita inventie. _ Povestea unei . Cresc |
stiu......dar nu stiam k se numeste asa
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
aici puteti vota o printesa
cristies spune:
Lia, mie mi-a venit decizia pe adresa din buletin (adica la mama acasa). I-am zis lu' maica-mea s-o pastreze, poate pana la urma se hotaraste lumea sa dea in judecata statul pentru micsorarile astea...
Catalutza, felicitari pentru week-end-ul fain! Si noi tot pe el in programul nostru il bagam, pentru ca eu intre orele alea fac plaja... ca sunt alergica la soare.
Pune-ne si noua o poza cu slingul minune, pls!
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui cristies Maine fiind 15, logic azi e 14 - deci vin rudele. . N-am nici un chef de gatit nemonti, ca tot week-end-ul am dat prin brazda. Si nici de calcat ca si asta am pe ordinea de zi. Va pup si revin eu candva... _ Povestea unei . Cresc |
succes si mult rabdacol
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
ana qspor la treaba!
alexutzzza nu iti recomand suc pe bibe,decat mai tarziu,cand va fi cantitatea mai mare...acum lingurita,rabdacol si vanish
elefantica pupam isabela ,micuta pofticioasa
asa creste Alex
miremia spune:
Va multumesc pt raspunsuri. Eu as fi vrut mai mult sa stiu cum procedati cu ei pe plaja/la piscina. Ii tineti pe sezlong sub umbrela, cremuiti bine banuiesc? Ii alaptati pe plaja? Daca nu dorm cat sunteti pe plaja ce faceti cu ei? Ii lasati si pe nisip? Le puneti apa din mare in piscinuta? Stiu ca sunt intrebari tampite dar chiar nu stiu cum sa fac. Probabil mi-ar fi mai usor sa il las cu cineva acasa o ora doua si sa fug la plaja.
Programul si ea il are facut dupa al nostru, dar plaja probabil doar seara pt ca dimineata noi .
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg
cris_mario spune:
haircut la multi ani tatalui tau
xela
elefantica isabelei ....molfaie mar deja...super
miremia...apa din mare in piscina gonflabila,pe sezlong NUMAI sub umbrela...piscina tot sub umbrela,alaptez pe plaja....va dormi la umbra pe plaja,iar de cremuit eu nu o creia o pauzasc...puteti sa dati cu ooo...nu va sta la soare si gata
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
aici puteti vota o printesa
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui cristies Mamidepuiuti... au venit la mine instalatorii... curgea apa la subsol si au venit doi "inteligenti" care dupa ce au scos din masca vrute si nevrute au inceput sa vorbeasca intre ei: "Pai daca e de aici tre' sa darame tot..." Mi-a picat cerul in cap, ca noi anul trecut in noiembrie am pus faianta si ce prafaraie... Era de la vecina de sus... ii curgea de langa apometru (inainte de ceas) si facuse o improvizatie sa curga apa pe langa tevi direct in ghena...nu s-a gandit ca se infiltreaza, ca la mine a tras si s-a umflat masca de chiuveta... nu s-a gandit decat ca e inainte de ceas si nu plateste. Si iata cum mi-am facut eu de cumparat o noua masca de chiuveta, cum stau cu toate intinse in baie cand imi vin musafiri.... _ Povestea unei . Cresc |
eu am avut noroc...la 8 fara 10 a venit instalatorul,iar la 12 jumate eram gata si cu curatenia[dar si je era terminata]...
btw...pe vecina de ce nu o pui la plata? asa...de la obraz?...
asa creste Alex
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_mario
deci nu primim banii pana la sf lunii???? aaa si felicitariiii!!!!! ai dat de baut?....hmmm Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... aici puteti vota o printesa |
deci eu incerc sa ma fac ca nu vad mesajul asta, da nu ma lasati...dati toate reply cu Quote offff....
eu pe 1 iulie plec in Grecia si treb sa platesc ratele inainte sa plec....sper sa nu fie adevarata stirea, abia au inceput sa vina banii, am luat o data si ...atat?
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui haircut Salutari!!! Am de recuperat mult, sper sa si reusesc.... In we am fost acasa, azi e ziua tatalui meu, asa ca ii spun si eu la multi ani si sa ne traiasca multi ani fericit si sanatos Maia a fost o cumintica, i-a vrajit pe toti. Ieri nu s-a putut odihni, aseara am ajuns la 10,30, pe la 12 fara s-a culcat, a fost rupta toata noaptea, nu i-a trebuit mancare... Fug la recuperat de Maia Ilinca (29.01.10) |
pt tatal tau!
asa creste Alex