Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (82)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Va multumesc pt raspunsuri. Eu as fi vrut mai mult sa stiu cum procedati cu ei pe plaja/la piscina. Ii tineti pe sezlong sub umbrela, cremuiti bine banuiesc? Ii alaptati pe plaja? Daca nu dorm cat sunteti pe plaja ce faceti cu ei? Ii lasati si pe nisip? Le puneti apa din mare in piscinuta? Stiu ca sunt intrebari tampite dar chiar nu stiu cum sa fac. Probabil mi-ar fi mai usor sa il las cu cineva acasa o ora doua si sa fug la plaja.

Programul si ea il are facut dupa al nostru, dar plaja probabil doar seara pt ca dimineata noi .

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 9 kg

La mine plaja la mare inseamna sa stau pe nisip asa ca nu am luat niciodata sezlong. Stam pe nisip sau in carucior (are umbrela). Daca a fost apa calda am bagat-o in mare, piscinuta nu am avut ca oricum eram ca melcul cu casa in spinare. Eu nu am tinut-o la umbra pe plaja, dar soarele nu mai avea nicio putere.

Mamica de Sara si Sebi

AMR 7.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Salutare fetelor,

Ne mai tineti minte?

Sunt tare nerecuperata si oricum din ce am citit nu prea mai tin minte multe
Multumim celor care ne-au felicitat pt ziua noastra si facem cinste cu o bucata de tort de cioco cu suc sau sampanie de copii.
Sambata ne-am botezat si noi si acum suntem crestin. Suntem tare bucurosi ca am realizat si asta si acum ne putem intoarce linistiti acasa.
Apropos de casa, la ai mei e o caldura insuportabila, 30* si simti ca te sufoci, mai ales ca stau si la patru. Arthur nu isi gaseste locul sa doarma (ne intoarcem la 23 de afara ca sa poata dormi la aer cat de cat) si cand suge transpira tot. E asa marait de la caldura... mititelul. Si il tin numai in pampers Mai devreme putin i-am pus apa mai calduta in piscinuta (i-am adus de acasa o piscinuta mica gonflabila) si l-am balacit. Ii placea atat de mult
E bine si la mama dar abia astept sa ajungem la noi acasa, mai ales ca sunt numai 25*

si pt toti pufuletii care s-au sarbatorit intre timp si in mod special pt nora noastra Ema pt ieri

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

felicitari pt micul crestin!
asteptam poze de la eveniment

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Salutare tuturor! Am reusit sa citesc capitolul curent intr-o pauza la servici. M-am distrat cu povestirile despre diversificare. Sambata vom incepe si noi cai vreau sa fiu si eu de fata si cum sunt la servici.......
Cand citesc mesajele voastre, ma apuca tristetea si imi este teama ca am sa-l privez de multe lucruri frumoase. Tudor este un bebe vesel si zambaret. Chiuie, zade in hohote, ne studiaza fetele si ne prinde cu mana obrajii, ii place sa se ridice in fundulet dupa ce te apuca de maini si ar sta numai asa. Sambata s-a ridicat chiar in picioare. L-a prins tati de maini, el s-a ridicat in fundulet si in timp ce radeam si vorbeam cu el s-a impins in calcaie si ne-am trezit toti trei ca era deja in picioare. Dupa o clipa de mirare, tare ne-am mai mirat de isprava.

Am vazut ca sunt sarbatoriti astazi, asa ca va urez La multe si vesele lunitze!

mami tomaca si bebe Tudor Ioan
http://family.webshots.com/album/577502611EbNEgV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Uite aici maimutza la mare...Anul asta nu mergem la mare ca nu stiu daca putem sa respectam programul cu amandoi....
http://picasaweb.google.com/105613891286253016883/UntitledAlbum#5482624830386111458

Mamica de Sara si Sebi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Citat:

Neatza!

Multumesc fetelor pt felicitari!

Alexutza noi pe la bancpost am stat dar cred ca mai devreme.

Vad pe antena3 stire cum ca au amanat plata indemnizatiei pana la sfarsitul lunii. Eu oricum n-am primit nimic luna asta.

_

AMR 9 kg

deci nu primim banii pana la sf lunii????

aaa si felicitariiii!!!!! ai dat de baut?....hmmm

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

aici puteti vota o printesa

deci eu incerc sa ma fac ca nu vad mesajul asta, da nu ma lasati...dati toate reply cu Quote offff....

eu pe 1 iulie plec in Grecia si treb sa platesc ratele inainte sa plec....sper sa nu fie adevarata stirea, abia au inceput sa vina banii, am luat o data si ...atat?

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

eu vreau sa te intreb de alocatia lui yannis,ai primit-o? ca mie nu mi-au dat inca nimic,cica nu au venit actele din germ [in tarile UE se trimit de la o primarie la alta direct]

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

De-abia acum reusesc sa ma apuc de recuperat...bebe maraita..si azi mergem la vaccin, nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi dupa

XELA de vreo saptamana tot vreau sa-ti scriu...duminica trecuta, nu ieri, acum o saptaman, v-ati intors de la plimbare pe la 8 seara????Cred ca ne-am vazut in fata blocului, cred ca suntem vecine...Eu am ramas cu gura cascata, nu stiam daca sunteti voi si n-am percutat rapid, dar acasa m-am mai uitat la poze, i-am aratat si sotului care zice ca-l stie pe sotul tau din vedere, so...e cabinet stomatologic langa voi,nu?

Am votat si eu pufuletii inscrisi la romtelecom

Dulcineea, papanasi eu sunt terminata dupa ei si de cand cu interdictia la lactate....

Nic0le, felicitari pentru kg Irinei si multa bafta la kineto

Felicitari, Miremia!!!

Dastefa, m-am bucurat teribil pentru reactia Mirunei la zgomote.....bravo, Mirunica

atat am apucat, cu maia cocotata pe mine....fugim la vaccin, sper sa recuperez diseara

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:

Va multumesc pt raspunsuri. Eu as fi vrut mai mult sa stiu cum procedati cu ei pe plaja/la piscina. Ii tineti pe sezlong sub umbrela, cremuiti bine banuiesc? Ii alaptati pe plaja? Daca nu dorm cat sunteti pe plaja ce faceti cu ei? Ii lasati si pe nisip? Le puneti apa din mare in piscinuta? Stiu ca sunt intrebari tampite dar chiar nu stiu cum sa fac. Probabil mi-ar fi mai usor sa il las cu cineva acasa o ora doua si sa fug la plaja.

Programul si ea il are facut dupa al nostru, dar plaja probabil doar seara pt ca dimineata noi .

_

AMR 9 kg

Irina a stat pe selong la umbra, pe sezlong am pus prosopul nostru si peste el un scutec de finet de-al Irinei mare ca sa se poata juca pe el si intinde cat ii trebuie. A dormit acolo, s-a si jucat, a lins/ros la un prosopel si la jucarii si cand se plictisea o dadeam din mana in mana (eu, sot, nasa, nas ) si apoi iar la jucarii. Si asa am acoperit cam 4 ore de stat pe sezlong.

Am alaptat-o mai des pe plaja ca imi era frica de deshidratare si a fost fff bine asa. Si noi dormim dimineata ca de aia am si ajuns la 10.30 pe plaja . Irina a fost cremuita cu Bioderma pt copii 50+ (app. Cristies am cautat si in Franta cu factor 100 doar ca nu se mai fabrica pt Europa cu factorul asta doar pt SUA) a stat numai la umbra. Pt plimbat in carut am o esarfa subtire cu gaurele pe care i-o pun pe picioare ca sa nu ajunga soarele la ea. Pe nisip nu am pus-o ca nici nu stie ce e ala mai ales ca la ora 2 la soare nisipul ma frigea pe mine la talpi de nu puteam sa stau. D bagat in apa nici atata ca era asa murdara de alge de imi venea mie sa vomit. Piscinutza nu avem dar daca am avea i-am pune apa de mare, dc ar fi curata .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Uite aici maimutza la mare...Anul asta nu mergem la mare ca nu stiu daca putem sa respectam programul cu amandoi....
http://picasaweb.google.com/105613891286253016883/UntitledAlbum#5482624830386111458

Mamica de Sara si Sebi

sara mica
ce-mi plac mie bebeii la mare pe plaja

de ce nu faceti o "ieseala" pe litoral? ca vad ca mergeti multe...

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Buna fetele, repede va mai miscati...deja cap nou si eu sunt la pg 2 la cap trecut!

Am apucat sa citesc doar ultima pagina de aici. Sa incerc sa raspund:

Miremia noi la mare facem exact cum facem si acasa, am integrat-o perfect in viata noastra si ii facem ei program dupa noi nu invers . Deci sambata am plecat din bucu la 12 (am fost la facultate cu tati sa dea exam si apoi am plecat), a dormit tot drumul, s-a trezit fix in mamaia la hotel zambitoare nevoie mare. Am luat camera, ne-am schimbat cu totii de plaja (ora 3), i-am facut refill sa pot manca si eu linistita la terasa si apoi am plecat la masa. Pe la 5 am fost pe plaja, am stat pana pe la 8. Am ajuns in camera, am facut toti dus (inclusiv Irina), ne-am echipat de masa si am plecat la terasa sa mancam si sa bem, unde de altfel am stat pana la 1.30 dimineata . Irina a adormit pe la 10, la tztz (nu mai mai formalizez de mult cu datul sa suga...ii dau oriunde o apuca, inclusiv la mine la birou adik ).

Duminica, ne-am trezit toti pe la 9 am facut plinul la pitic, am plecat la masa si apoi la 10.30 eram pe plaja, unde am ramas (nu dati cu oua!!!) pana la 2 cand am mers la masa. Irina a dormit pe sezlong la umbra s-a inga inga la orice o baga in seama si s-a jucat cu ale ei . Am mers la masa, unde a adormit instantaneu ca era racoare, noi am mancat si apoi am plecat spre Bucu, pe drum Irina s-a jucat cu ale ei, ca somn nu mai avea....cam asta a fost minivacanta de la mare.

Eu am renuntat sa ma mai stresez ca aoleu copilu' sa imi fac programul dupa ea, am obs ca daca fac dupa cum cred ca are ea nevoie si stau si balesc sa merg si eu cu ceilalti la terasa...pitica e nervoasa, nu suge nu doarme iar daca o tarai dupa mine pe unde imi face placere sa merg...e super happy! aaaa plus ca ne-am luat sling cu inele si am vazut lumea de la inaltime tot timpul...faina inventie!

Danyelena nici irina cu facea pipi ff des (de cand cu caldura) motiv pt care am pus-o mia des la san (trage putin, dar face acum normal!). Eu ii dau sa suga de la acelasi san de cate ori cere trei ore la rand (mi-a zis dr pediatru ca un san incepe sa fabrice lapte "nou") cam la 3 ore si ca daca am asa mult sa ii dau cu incredere din acelasi. Acum nu stau cu ochii pe ceas, dar ideea e ca ii dau din unul pana simt ca s-a cam golit. Si luna asta mi-a luat 900 gr (pana acum nu mi-a luat niciodata asa mult intr-o luna!!!!)

Despre noi: avem pielea putin bronzata de la briza, am facut vaccin azi si am plang cu lacrimi de crocodil de nu mai avem aer. Am impacat-o cu ttz si acum doarme de 2 ore. Preferatul ei este un prosopel pe care i-l pus sub barbitza cand ii dau sa suga (am lapte mult si daca scapa sanul, iese cu jet de ii dau in ochi...asa ca indrept sfarcul spre prosopel). Mi-am cumparat vreo 10 sa am sa pe schimb (sunt cat o laveta de bucatarie de mari) si se pare ca Irina le iubeste, sta cu ele in manutza si si le pune pe ochi cand se culca, le roade si le suge...imi vine sa o mananc

Citesc si revin!

Catalutza mami de Irina

Sa va fie de bine plimbarea la mare si merci mult pt sfaturi

sa treaca buba

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Salutare fetelor,

Ne mai tineti minte?

Sunt tare nerecuperata si oricum din ce am citit nu prea mai tin minte multe
Multumim celor care ne-au felicitat pt ziua noastra si facem cinste cu o bucata de tort de cioco cu suc sau sampanie de copii.
Sambata ne-am botezat si noi si acum suntem crestin. Suntem tare bucurosi ca am realizat si asta si acum ne putem intoarce linistiti acasa.
Apropos de casa, la ai mei e o caldura insuportabila, 30* si simti ca te sufoci, mai ales ca stau si la patru. Arthur nu isi gaseste locul sa doarma (ne intoarcem la 23 de afara ca sa poata dormi la aer cat de cat) si cand suge transpira tot. E asa marait de la caldura... mititelul. Si il tin numai in pampers Mai devreme putin i-am pus apa mai calduta in piscinuta (i-am adus de acasa o piscinuta mica gonflabila) si l-am balacit. Ii placea atat de mult
E bine si la mama dar abia astept sa ajungem la noi acasa, mai ales ca sunt numai 25*

si pt toti pufuletii care s-au sarbatorit intre timp si in mod special pt nora noastra Ema pt ieri

pozele mele

Charles Baudelaire

sa va fie de bine botezul
si eu o spal de mai multe ori pe zi la chiuveta...transpira fff mult...urmeaza sa luam o piscina mica

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

aici puteti vota o printesa

Multumim

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput