Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 17
cris_mario spune:
si k tot vb singura k nebuna s ava servesc eu cu o cafelutza fierbinte ptr cine doreste si un frape cu inghetata si frisca
sa spun si buna dimineata ...sa aveti o zi faina...e mai racoare in dimineata asta
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
aici puteti vota o printesa
cris_mario spune:
ayanna ... scrii niste mesaje ...eu am incercat sa-i dau apa,dar nu vrea....ceai nu...eu incerc mai mereu la pranz ... in pielea goala nu o las...nici doar in pampers k sa nu se irite atunci knd o iau in brate .... sta numai in body maieu si doarme in body tricou ... atat ... iritata la fund e si alexa...... si ii dau cu crema cu ulei de catina,este fff buna (unde 'A-urile' se citesc ca primul 'a' din 'mAtusa').In concediu plec doar cateva week ....cu vaccinul nu stiu ce sa zic...dk cel de 2 luni l-ai facut cu 2 sapt mai tarziu ,pe asta l-as fi facut la fel cu 2 sapt mai tarziu...dar dk dr zice k nu-i nmk...nu stiu
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
cris_mario spune:
Petru Catalin
o printesa grabita...
cris_mario spune:
beeey nu s-a trezit nimeni...vorbesc singura ca nebuna ... vorba lui MP...mai aveam putin si imi raspundeam si mie
o printesa grabita...
haircut spune:
Neata!
Multumim de cafea, CrisM
A fost o noapte relativ linistita, fara febra, de pe la 4,30 a inceput sa se foiasca, nu vrea tzitzi, cred ca de cald, saracuta. Inca doarme, ma mai duc si eu langa ea.
Ayanna, eu ii dau cu bepanthen alternativ cu Deflamol atunci cand face eritem. E un unguent recomandat de farmacista, nu de medic, insa pe noi ne-a ajutat tare mult. Dermocare n-a prea avut efect. Si eu mai plec cu un bibe cu apa la drum, nu vrea decat 2-3 gurite pana realizeaza ca nu e gust de lapte, dar si alea-s bune, daca le ia in mod repetat. N-o stresez prea tare, daca vrea, bine, daca nu,nu. Stie ea de sete. Tzitzi cat mai des.Am votat si eu motata, bafta multa!
de Maia Ilinca (29.01.10)
haircut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_mario beeey nu s-a trezit nimeni...vorbesc singura ca nebuna ... vorba lui MP...mai aveam putin si imi raspundeam si mie Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... aici puteti vota o printesa |
mai, mai sa fac si eu asta azi noapte, la cat de buimaca eram.
Noroc ca m-a lasat bateria la laptop intre timp
PETRU CATALIN
eu fug in pat langa broscuta, poate mai fur juma de ora de somnic. daca nu, macar s-o privesc pe ea cum doarme...cat o iubesc
de Maia Ilinca (29.01.10)
myky791 spune:
buna dimineata! am intrat intro fuga sa fac si eu cinste ca zi facem 5 lunite. asa ca poftiti toata lume ace doreste.
eu am timp foarte putin pt mine cu amandoi copii acasa, va citesc dar nu am timp sa raspund. m-am apucat si sa afc compoturile de irana de cirese si de visine si apoiu de retsul de fructe care apar. anul trecut am avut 80 de borcane. puiului mare ii plac si la iarna o sa ii pot da si celui mic asa ca.... am treaba sa fac in bucatarie 40 grade.....
in rest ma laud si eu cu puiul meu ca a inceput sa se intoarca constient deci nu il mai pot lasa mult timp singur pe pat ca ajunge la margine(oricum nu statea el singur cine stie ce), isi studiaza mainile le baga in gurita, de jucarii ink nu e interesat cine stie ce sa vrea sa le apuce daca i le dsau eu in mana se joaca dak nu....mananca mai putin de la caldura cred... am inceput si eu iar cu sucul de mar.... transpira ceva de speriat.... balute avem la greu.. ii place sa fac ploicica... dak ii pun barbita o morfoleste si o baga pe toata in gurita.... cam atat.
va pup pe toate si o zi buna va doresc!
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
decenuela spune:
neatza si de la noi...si cris multam'de cofe...iashte nevoie la je....
este vreun emoticon ..zombie? k io asa ma simt...VARZA... nu vreti sa stiti cat m-a tzatzait...la 4 i-am dat 1 bibe ..cam 100 ml .LM....am zis k gata dorm pana la 8...ei n-am mai adormit...decat pe la 6 cand l-am auzit p4e el..soi de atunci tzatzaiala....acu e fresh...chiuie si se uita la mine cum scriu..noroc k n-a inv toate literele
vedem ce pot face azi...daca ppot face ceva...
sa aveti o zi super
ioana...nu te chinui cu linguritza......si baga ceaiuri si galactogen pt lapte....dar sfatul meu e sa ai o cutie de LP in casa..pt linistea ta si pt doamne fereste...sa nu trebuiasca intr-un moment in care n-ai cum sa cumperi.
sa aveti o zi superrrrr
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui haircut
mai, mai sa fac si eu asta azi noapte, la cat de buimaca eram. Noroc ca m-a lasat bateria la laptop intre timp PETRU CATALIN eu fug in pat langa broscuta, poate mai fur juma de ora de somnic. daca nu, macar s-o privesc pe ea cum doarme...cat o iubesc de Maia Ilinca (29.01.10) |
o printesa grabita...
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui myky791 buna dimineata! am intrat intro fuga sa fac si eu cinste ca zi facem 5 lunite. asa ca poftiti toata lume ace doreste. eu am timp foarte putin pt mine cu amandoi copii acasa, va citesc dar nu am timp sa raspund. m-am apucat si sa afc compoturile de irana de cirese si de visine si apoiu de retsul de fructe care apar. anul trecut am avut 80 de borcane. puiului mare ii plac si la iarna o sa ii pot da si celui mic asa ca.... am treaba sa fac in bucatarie 40 grade..... in rest ma laud si eu cu puiul meu ca a inceput sa se intoarca constient deci nu il mai pot lasa mult timp singur pe pat ca ajunge la margine(oricum nu statea el singur cine stie ce), isi studiaza mainile le baga in gurita, de jucarii ink nu e interesat cine stie ce sa vrea sa le apuce daca i le dsau eu in mana se joaca dak nu....mananca mai putin de la caldura cred... am inceput si eu iar cu sucul de mar.... transpira ceva de speriat.... balute avem la greu.. ii place sa fac ploicica... dak ii pun barbita o morfoleste si o baga pe toata in gurita.... cam atat. va pup pe toate si o zi buna va doresc! Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010) |
multumim de tratatie!
esti o harnicuta
o printesa grabita...