Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
felicitari pt micul crestin! ![]() ![]() ![]() asteptam poze de la eveniment ![]() ![]() ![]() mami de ![]() ![]() asa creste Alex |
Multumim
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Poze cand ajung acasa ca aici merge cam prost ordinatorul asta
![](icon_smile_big.gif)
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cristies spune:
Danyelana, sa va fie de bine botezul! Intra si tu mai des sa nu ma mai simt ultimul samaritean care are ditamai copilul si nu a inceput diversificarea. la printul crestin al zapezilor si la mami frumusica foc.
Pot sa ma mai vait putin? Ca azi numai asta am facut... Unchiul meu e .... mare microbist... acum se uita la meciul cu miza uriasa (pentru romani in general si pentru el in special) Japonia-Camerun. Doamne...
Eleysa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Danyelana, sa va fie de bine botezul! Intra si tu mai des sa nu ma mai simt ultimul samaritean care are ditamai copilul si nu a inceput diversificarea. ![]() Pot sa ma mai vait putin? Ca azi numai asta am facut... Unchiul meu e .... mare microbist... acum se uita la meciul cu miza uriasa (pentru romani in general si pentru el in special) ![]() _ Povestea unei ![]() Cresc |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.
rox_y spune:
citat din mesajul lui cristies Danyelana, sa va fie de bine botezul! Intra si tu mai des sa nu ma mai simt ultimul samaritean care are ditamai copilul si nu a inceput diversificarea. ![]() Pot sa ma mai vait putin? Ca azi numai asta am facut... Unchiul meu e .... mare microbist... acum se uita la meciul cu miza uriasa (pentru romani in general si pentru el in special) ![]() _ Povestea unei ![]() Cresc |
nici noi n-am inceput diversificarea... sa speram dupa ce venim de la mare.Sa vedem ce zice d-na dr maine ca mergem sa vb de una de alta...
31.12.2009 Roxi
![](mamica.gif)
Poze
Bebe Diana
Poze noi
cris.dogarel spune:
CRISTIES, si noi suntem codashi la diversificare, k am planificat concediul special asa. nu las copilul sa moara de foame, sper, k doar a luat 600 gr luna asta. azi a kam urlat,marait si am incercat sa ii dau apa cu bibe (aveam in cap ce mi-au zis aia in maternitate, k am laptele portocaliu de gras ce e
). s-a hlizit la bibe, impins cu limba, tzinut ca pe jucarie, ros cu gingia....da' atat. nici apa nu vrea
. partea faina: o sa avem concediul relaxat, papa bun, steril, ready mereu
.
err, de ce zice monti ca nu conteaza zahar/indulcitor? io parca citisem ca daca e sa fie cu dulce, sa folosim indulcitor/fructoza
bafta cu rudele
DANYELANA, MULTZAM de urari
CRIS M de ce nu lotinea?
MP felicitari de eficienta
ELEFANTICA...si noua ne cam sta in gat uneori mancarea, cand ne fixeaza ema cu okii mari, gura deschisa, apoi inghite in sec. dar va face asa oricum la ce papam noi, kiar daca papa de ale ei, deci o las sa mai astepte. Ana si acum isi face "cafelutza" sa bea cu mine la terasa...
pofticioasa
XELA, bine ai revenit, mi-a fost dor de tine. parca in cipru mereti? sa fie fain!si saptamana usoara.
Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si
Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
Eleysa spune:
Danyelana sa-ti traiasca micul crestin! ...asteptam poze ..macar 1, 2 daca zici ca se misca asa greu "ordinatorul"
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.
Eleysa spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel ELEFANTICA...si noua ne cam sta in gat uneori mancarea, cand ne fixeaza ema cu okii mari, gura deschisa, apoi inghite in sec ![]() ![]() ![]() Cris, mami de ![]() ![]() poze povestea noastra |
Stiu ca va pofti la tot ce mancam noi de acum incolo, dar in momentul in care mi-a "smuls" marul din mana n-am mai rezistat ...in mintea mea imi rasuna doar ca sunt mama sadica ca nu-i dau copilului ...oricum asta a fost "cireasa de pe tort", eu incepusem sa ma documentez despre diversificare & co pentru ca mi-a luat foarte putin in greutate ...
![](alcool.gif)
![](chatterbox.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Draguta Ana cu cafeluta
![](olala.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
Ruxita spune:
am intrat sa mai vad ce faceti/ziceti ...
HAIRCUT si XELA super tare sa descoperiti ca sunteti vecine de bloc... eu am o colega de servici (pentru ca am angajat-o eu), care... e scorpioanca ca si mine, amandoua avem fiice de 14 ani, amandoua cantam la pian, amandoua am lucrat ca ziariste, amandoua am divortat de primii nostri soti si ne-am recasatorit in Romania (amandoua suntem basarabence), amandoua avem fii din a doua casatorie, amandoua am facut traduceri (avem si carti publicate in acest sens) si in fine... amandoua am locuit pe aceeasi strada in Chisinau, dar ne-am cunoscut abia aici in Bucuresti... si cu toate acestea, nu ne mai vorbim de niste luni buni pentru ca ne-am certat...
Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!
Ruxita spune:
da, fetele, va multumesc MANDRUTA, ELEFANTICA, am rezolvat copilul cu sapun...sper ca nu i s-a speriat stomacelul de car are de lucru cu alimentele solide si sa nu-l mai constip...
Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!
Nik0le spune:
Din urma, mai pe sarite ca mi s-a ofilit neuronul de la canicula asta...
cris.d, ma bucur ca sunteti bine!
plateea, bafta la examene!
dastefa, felicitari din suflet Mirunei pentru progrese, ma bucur mult sa te citesc mai linistita!
larisel, admirat gemanutele, nu se mai vede deloc iritatia Alenei, arata f bine pielicica ei!
miremia, felicitari pt ca ai terminat cu disertatia! Eu pe Irina n-o s-o expun la soare deloc. O sa stea numai la umbra, data bine cu crema cu factor de protectie 50+. Cu acelasi FPS o s-o dau si pe ailalta, dar p-aia n-am cum s-o tin doar sub umbrela.
Pe Irina nu cred c-o s-o pun pe nisip (ca nu sta in fund) si nici nu cred c-o bag in apa. Probabil o sa iau caruciorul cu mine pe plaja, sa stea in el.
cristies, felicitari pentru stelute si spor la impachetat. Sa nu ma uiti te rog cu lista de bagaje, eventual pe pm. Imi pare rau de toata tevatura, taman acum cand vin musafirii s-a nimerit.
xela, imi pare rau ca aveti de furca cu Andreea, e varsta, n-aveti ce face si intr-adevar, nu rezolva nimic ambitiile cu ea. Singurul sfat pe care ti-l pot da e sa va aprovizionati cu Rabdacol, o sa treaca si asta (in mai mult timp, din pacate). M-ai intrebat de Isa, e la fel de incapatanata, cel mai greu e cand e obosita, atunci face ca toate aratarile. Nici ea nu asculta, mereu negociez cu ea tot. Felicitari pentru ca ai terminat examenele! Cu avionul n-am fost niciodata, nu stiu ce sfaturi sa-ti dau. Nici de munte nu stiu ce sa zic, eu am fost de doua ori la Sinaia cu Isa si a fost ok, au un parculet unde o duceam dimineata si seara.
elefantica, in Africa diversificarea se incepe cu banane si portocale, pentru ei nu sunt alergene. Serios. Cred ca pentru ei sunt alergene merele noastre.
roxy, de cand cu caldurile astea o tin pe Irina in pampers si atat. Inclusiv noaptea. AC-ul merge cam toata ziua pe 28 de grade (altfel am avea 34!!), dar e pe hol, nu bate direct in bebe.
MP, ma bucur ca ai rezolvat cu chiuveta.
haircut, la multi ani tatalui tau! Pupici Maiei!
al3csa, danyelana, sa va fie de bine botezul si sa va traiasca micii crestini!
Catalutza, sa va fie de bine vaccinul si sa n-aveti reactii! Ma bucur ca ati petrecut frumos la mare! Mersi mult inca o data, stii tu pt ce!
tomaca, felicitari lui bebe Tudor pentru ridicatul in picioare!
elefantica, alexutzzza, felicitari pentru inceperea diversificarii si succes in continuare! La fel si celorlalte fete care au inceput zilele astea!