Rahova sau apropiere (62)
Raspunsuri - Pagina 9
Viovio spune:
Bine v-am regasit,fetelor.De ceva timp va tot citesc,am regasit "nume" mai vechi sau mai noi,sper sa va mai aduceti aminte de mine.
Abia astept sa vina 1 august sa ne vedem mai des prin parc.
Monica cum a fost la arte plastice?I-a placut Ruxandrei?Sunt in cautare de activitati pentru Bianca,cat mai aproape de casa si cat mai diverse.Asa ca asteptam detalii.
Violeta, mami de printesa CRISTIANA BIANCA
monica-elizabet spune:
vio, m-am bucurat tare mult ca v-am revazut azi
le-a placut tare mult la amandoi, de marti mergem in "tabara de vara"adica dus acolo de la 10 la 14
sambata viitoare mergem din nou la arte plastice de la 11...apoi se intra in vacanta daca am inteles eu bine deci nu prea mai sunt activitati...
daca vreti va luam si pe voi pana acolo cu masina cand mergem noi...
MIRCLAU spune:
buna dimineata
MONICA nu am mai apucat sa-ti raspund pt ca am iesit dar am fost ieri in carol si am ajuns pe la 19.30-20.00 si astia incepusera sa dea cu substante pt tantari si nu ne-au mai lasat sa intram si nici noi nu am mai vrut pt ca ne-a spus ca sunt toxice,asa ca am batut drumul pana acolo degeaba.....
voi azi ce faceti fetelor? va vedeti pe undeva?
noi o sa punem piscina in curte pt astia mici si cred ca noi stam la o berica si un gratarel dar mai pe seara as putea iesi undeva ,daca se anunta ceva...cu mare drag
va pupic pe toate
www.fotoalbum.eu/mirclau
monica-elizabet spune:
noi cred ca mergem in Sebastian pe seara...acolo la castel(spre kaufland)
azi dim am fost in Carol...
Alinutzaa spune:
Salutare
Ana bine ai venit! Ce ochi frumosi si albastri are baiatul tau!!! Sa iti traiasca
Vio bine ai revenit! Sarcina usoara.
toate fetele
O saptamana frumoasa si usoara si racoroasa sa aveti
Alina
karligutza spune:
buna fetelor...
Alinutza ca drept ai zis.. mai racoroasa ne-ai urat, mai racoroasa s-a facut! si daca a inceput asa de luni, sa speram ca se tine vremea asa ca tare bine e cu racorica! si-asa ca maine e Sf.Ilie si cica astea sunt ploile specifice din jurul acestei sarbatori!
bine ai venit Ana, chiar are ochi frumosi baietelul tau! mi-ar place si mie un copil cu ochii asa de albastri!
Monica ce mai faceti? pe unde va mai plimbati? veniti o tura prin Politehnica intr-o zi? saptamana asta oricand! ne auzim? ne intalnim si pe aici? noi deocamdata am ramas pe tusa cu masina pentru ca a trebuit sa schimbam parbrizul (putin crapat) ca altfel nu de dau viza cei de la ITP astfel incat 48 ore ne uitam la masina cum sta frumos in parcare! dar pana in Poli merge si pe jos si cu bici/trici facem 5 minute!
va pup tb.sa ies urgent acum..
karligutza
sunt mamica Adelutei
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
Alinutzaa spune:
Buna dimi
Va servesc cu o cafea si mic dejun
La multi ani celor care isi serbeaza astazi ziua numelui!
La multi ani Ilinca Sa fii sanatoasa, voioasa si norocoasa.
Andreea, sa iti traiasca fata cea frumoasa si cu ochi albastri.
pe toata lumea
Alina
MIRCLAU spune:
buna dimineata
LA MULTI ANI ILINCA sa fii sanatoasa,frumoasa,voioasa si tuturor celor cu nume de ilie sau derivate
O ZI BUNA VA DORESC
www.fotoalbum.eu/mirclau
monica-elizabet spune:
La multi ani! Ilincuta
Rodicuta, deocamdata sapt asta mergem la o tabara de vara(ii duc in fiecare zi si-i recuperez la 14)
dar sigur ca ne putem vedea intr-o zi
pe toate
andre_ea spune:
Multumim mult pentru urari.
Noi ne pregatim sa plecam la tara pentru o saptamana jumate.
Va pup si sa ne auzim cu bine.
Ps: Alinutzaa, tocmai v-am vazut pe geam, tu cu caruciorul cu bb si in spate tati cu carucior roz in mana si Toto in cealalta.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David