Rahova sau apropiere (62)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madysophi spune:

Bine v-am gasit!Mai intai,,LA MULTI ANI TUTUROR CARE ISI SERBEAZA ASTAZI ZIUA NUMELUI!
Ma bucur foarte mult ca v-am gasit, de fapt Monica=Elizabeth mi-a spus ca existati.Sunt noua in cartier si dornica de a a-mi face prietene(sunt din Constanta),stau mai exact pe strada Barca,un parc mai aproape de mine,gasesc?Am doi baieti 13ani respectiv 6 ani si as fi dorit sa stiu de vreun parc,si alte locuri de joaca ....
Va pup dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna seara

Andreea distractie placuta la tara. Ce frumos!! La racoare, la curte, copiii liberi pe afara toata ziulica...te invidiez.
Daaaaa, mai nou, cred ca v-am zis de altfel, Tudorasul meu iese afara cu caruciorul, roz bineinteles, cum altfel, cu ursuletul in el. Si nu care cumva sa se atinga vreun copil de caruciorul lui. Cu alte jucarii nu are probleme, le imparte linistit. Dar cu caruciorul...e jale!!!!
madysophi bun venit in cartier si la noi la subiect! Parc este Sebastian, singurul de altfel din cartier si mai aproape. Ajungi la el pe jos. Este mititel si super aglomerat.
Eu cu piciul meu mai mergem pe 13 septembrie, mai sunt acolo vreo 3 locuri de joaca mititele, dar baietii tai cred ca sunt prea mari pentru ele.
Sa ne mai povestesti despre voi.

toate fetele
Somn usor

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Am revenit si eu din concediu de cateva zile, dar pana acum am tot recuperat ce s-a scris la subiectele la care activez. Am avut un concediu nebun, o saptamana am fost la Eforie Nord unde am prins vreme super si ne-am simtit f bine, in schimb cazarea a fost execrabila desi am platit pret de hotel. A doua zi dupa ce am ajuns in tara, Maria a turnat apa in laptop si evident ca nu l-am mai putut salva. Am fost disperati pentru ca laptopul era metoda noastra de a o tine pe Maria ocupata pe drumul de 2000 de km si ma si vedeam pe drumul de intoarcere incercand sa stapanesc nerabdarea unui manzoc de 3 ani si 10 luni. O saptamana intreaga a alergat sotul meu cu aparatul incercand sa-l repare si lasandu-ma pe mine tintuita in casa, fara masina (si sofer), dar nu a reusit. Asa ca pana la urma am cumparat un dvd player portabil. Am mai fost vreo 2 zile si la Brasov la bunicii mei si uite asa mi-a zburat mie concediul, de parca nici nu ar fi fost.
Vreau sa felicit mamica in devenire, Viovio! Sarcina usoara si bebe sanatos tun! ma bucur fff mult ca mai avem o graviduta printre noi!
De asemenea urez bun venit Anei si lui madysophi!
Si, cu scuzele de rigoare pt intarziere, urez si eu la multi ani lui Vicky, Adelutei si Ilincai! Multa sanatate si fericire!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

mady, ma bucur ca ne-ai scris si aici, si noi tot pe barca stam...
daca vrei ne putem vedea intr-o zi in parc
iti las nr meu pe pm

lexi, bine ai revenit acasa

andre-ea petrecere frumoasa la tara

alynuta, despre ce locuri de joaca zici? poate venim si noi sa va vizitam

pe toate

Mergi la inceput

Monica, pe 13 Septembrie, intre Administratia Financiara si Prosper sunt 3 locuri de joaca (pe partea cu adm financiara, deci pe stanga in directia de mers dinspre adm fin catre prosper). Sunt mititele, nu cine stie ce, dar mie imi plac ca il pot supraveghea pe Tudor mult mai bine mai ales ca ies si cu carutul cu Sisi.

Azi dimineata am fost in Sebastian. Mare noroc am eu cu fetita asta a mea ca e cuminte fooooooc si m-a lasat sa stau si cu ochii pe Tudor care era cocotat printre copiii cei mari care alergau tocmai sus in castel. Si el alerga si el bineinteles.

Alina

Mergi la inceput

Lexi bine ai revenit acasa si sa va fie de bine concediul

Alina
Mamica de Toto (05.08.2007) si Sisi (18.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

multam de info alynusa

pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Ce mai faceti? Eu am dat drumul la aeroterma in birou, e cam frig. Afara e innorat si a plouat pana acum. Cred ca s-au cam dus zilele calduroase de pe-aici.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Lexi, multumesc pt. urari. Tu te plangi de frig si noi ne topim de cald, azi-noapte nu stiu daca am dormit 2 ore, mai mult mi-am facut vant cu evantaiul. AC nu avem in dormitor, nici ventilator nu prea avem cum pozitiona, e camera mica si tot pe noi ar bate !
Eu incep serviciul luni, am tot promis Monicai ca ne vedem, dar n-am reusit sa ajung, ori ploua, ori am treaba , ori nu m-am simtit bine! Aseara am pregatit cate ceva (azi e ziua sotului de nastere si maine aniversam 4 ani de la nunta), am trimis copilul cu sotul in parc, peste nici o ora au aparut, ca i-a prins ploaia. Ciudata vreme.
Asa ca nu mai promit nimic, ca nu reusesc sa ma tin de cuvant . Oricum, dupa-amiezele sunt libera, noi preferam parcul Carol, nu e asa aglomerat ca in Sebastian, ai unde sta pe o banca, la umbra, Dani are unde bate mingea... Daca nu ar mai intoarce tramvaiul 32 la Unirii nu mi-ar pare rau !
Bun venit Mady, sa-ti traiasca baietii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madysophi spune:

Cum sa nu Monik, ne intalnim cand doresti tu, eu am baietii la tara acum, la bunici,asteapta sa fete vaca bunicilor,insa duminica se va duce sotul meu sa ii ia pentru ca imi este tare dor de ei.
Va multumesc foarte mult pentru urarile de bun venit!
Azi am avut putina treaba in Cotroceni,ne-am dus(eu si sotul meu) cu 229 si ne-am intors ..pe jos..,asta pe la ora 12.Intr-adevar am murit de cald dar am vazut si parculetul din Sebastian!
Monik, poate ne vedem maine,cand doresti tu, daca nu ai alt program,nu am primit nr tau de tel.daca ai timp mai trimitel odata, please,am sa incerc si eu sa iti trimit id-ul si nr meu de tel.
Va multumesc inca odata si pupici!

Mergi la inceput